QUOTE(begike @ 2006 06 25, 18:02)
Atsiprasau, mergaites, pamirstu i sita tema uzlekti... Atsiprasau, tuoj ispirksiu savo kalte.Stai jums receptas:
Teslai reikes: 50g sviesto, 100g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 kiausinio, 250g miltu, 2 arbatiniu sauksteliu sodos arba kepimo milteliu, 125ml pieno.
Idarui:persikai, razinos, braskes ir pan.(galima nieko nedeti, bet as tik i tesla imaisau razinu).
Paruosimas: minksta sviesta sumaisyti cukrumi ir kiausiniu iki putu, miltus sumaisyti su soda(arba kepimo milteliais) ir pilti silta piena pakaitomis su miltais i mase su cukrumi, kiausiniu ir sviestu.Viska deti i formeles(jei neturit, galima kepti vienoje dideleje, kaip pyraga ).Kepti apie 30 min. orkaiteje.Iskepus, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!!!! kai isbandysit, praneskit, kaip sekesi... tikiuosi patiks
Teslai reikes: 50g sviesto, 100g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 kiausinio, 250g miltu, 2 arbatiniu sauksteliu sodos arba kepimo milteliu, 125ml pieno.
Idarui:persikai, razinos, braskes ir pan.(galima nieko nedeti, bet as tik i tesla imaisau razinu).
Paruosimas: minksta sviesta sumaisyti cukrumi ir kiausiniu iki putu, miltus sumaisyti su soda(arba kepimo milteliais) ir pilti silta piena pakaitomis su miltais i mase su cukrumi, kiausiniu ir sviestu.Viska deti i formeles(jei neturit, galima kepti vienoje dideleje, kaip pyraga ).Kepti apie 30 min. orkaiteje.Iskepus, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!!!! kai isbandysit, praneskit, kaip sekesi... tikiuosi patiks
Eina s... nu man keksai nesigauna, antra kart gyvenime kepiau, ir kazkas negerai kazko matyt perdaug pridejau, gavosi kaip ir nieko is isvaizdos, net dvi spalvas padariau ir issieme is formos gerai, bet pirma: kekso virsus sutrukinejo, ka negerai dariau? o antra jis toks sausas na su arbata gal nieko, bet zodziu man nesigavo, nors receptas manau tikrai geras, nes visoms gerai gavosi. Ir dar, gal kas galit duoti nuoroda, na kur yra surasyta, kiek pvz 100 g, bus stiklinemis, na ar 250 g, kazkur maciau sitas normas. Nes dabar tai bandziau is akies deti, kad tesla gautusi neskysta, se tau ir gavosi makalose As tas normas netgi cia kazkur maciau supermamoj. Ir dejau du kiausus, ir neturejau vanilinio cukraus, tai nedejau. Ech, nevykusi diena. Sudarkiau tik begikes recepta
O kazkada kai pirma keksa kepiau, tai skanus buvo visai, bet negraziai issieme is formos, suluzo jis man visas.
Tuoj idesio foto kas man gavosi.