Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip taupyti sauskelnes

! 
Neatitikusios temos, arogantiškos, smerkiančios kitus narius žinutės buvo pašalintos. Tema skirta patarimams kaip taupyti sauskelnes.
Pagarbiai, Daisy
Atsakyti
sveikos.mano merginai jau 9,ir mes su sauskelnem(visiska negalia)norejau patart,kal kas pazystamu vazinejas i vokietija,as is ten esu parsivezus,pigios,kokybe man patiko,neprastesnes nei musu pampers,na gal kaip hagies.tai ten jie kainuoja didelis pakis 50 stuku,7-8 eurai,na apie 30 litu.jei tik yra galimybe,tikrai pameginkit mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif reiks pabandyt.taupau ir as merliukus dedu.
Atsakyti
Siuo metu perku norfoje, nes iki sausio 31 d nuo 9 val vakaro yra 11 procentu nuolaida, tai tikrai daug pigiau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 08 23, 15:19)
Mes perkame Pampers ir dazniausiai perkame iki parduotuveje nes turime 5 procentu nuolaida mirksiukas.gif

o kaip jūs gaunat tą 5 proc nuolaidą? blush2.gif

QUOTE(laurada @ 2007 01 22, 12:42)
Siuo metu perku norfoje, nes iki sausio 31 d nuo 9 val vakaro yra 11 procentu nuolaida, tai tikrai daug pigiau gaunasi  4u.gif

mes irgi Norfoj perkam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 08 23, 17:42)
o as Rimi visada perku ten buna ir ko nors prideta tau bliuskele, tai zaisliukas

drinks_cheers.gif Aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šeip tai Maximoje pirkti gerai, jei renkate tuos telemaxima kvitelius ir tuo pačiu gaunate pinigėlių į savo nuolaidų kortelę, bet kiek skaičiavom, tai Norfoje gaunasi pigiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 22, 14:30)
o kaip jūs gaunat tą 5 proc nuolaidą?  blush2.gif
mes irgi Norfoj perkam  thumbup.gif

5 proc. nuolaida pastoviaj turi "iki" darbotojai, bet vistiek Eurovaistinej sekmadieniais pigiau iseina
Atsakyti
na, o mes tik Libero naudojam..kažkaip geriausios mums pasirodė..o perkam tai dažniausiai Rimi..o Maximoj išvis nemačiau, kad Libero būtų tongue.gif
Atsakyti
Kelis kartus pirkau Norfoje. Taip Eurovaistineje savaitgaliais. Viena karta pirkome Ermitaže, kai buvo atsiradę tie talonėliai. Gavom reklaminį laikraštį, iškirpom kvitą, jį parduotuvėje iškeitėm i ermitažo pinigus. Ir su tais pinigais apmokėjom 25% pirkinio sumos. Bet turbut ta akcija jau Ermitaže baigės gal g.gif Žinoma didesnė nuolaida gaunasi jei perki pačius didžiausisu įpokavimus ax.gif
Atsakyti
mes tai ir norfoj perkam su nuolaida vakare ar ryte thumbup.gif
Atsakyti
O mes sauskelnes perkame Italijoje arba Vokietijoje, ten mazdaug 35 procentais pigiau negu pas mus, o ir pasirinkimas didesnis, ir kokybe geresne smile.gif
Atsakyti