Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip taupyti sauskelnes

vaikučiui 1,5 metų ir visąlaik naudojam Pampers, nes kitos tikrai netiko, alergizavo schmoll.gif
Pampers užsiperkam akcijų metu megapakais ir tikrai gaunasi kaina normali thumbup.gif
Atsakyti
Niekada netaupiau pampersų ir net nesiruošiu taupyti schmoll.gif Kam išvis tais vaikais apsikrauti, jei jau jų sąskaita taupyti reikia blink.gif Man vaikiuko sveikata ir komfortabilumas svarbiau rolleyes.gif
Atsakyti
Juoką kelenti tema biggrin.gif Nuo gimimo pirkau pampers ir ne dėl reklamos, o žinojau, kad tikrai jos kokybiškos. Pradžioje iš draugių, o po to ir iš sesers patirties rolleyes.gif ir visos tik už pampers. Po to laikui bėgant galvojau pabandysiu pigesnių, tai antroj vietoje buvo Hagis žali vos ne pampers man prilygo išbandžiau raudonus schmoll.gif kieti sugeria nepakankamai. Bandžiau visokiausius ir bambolina ir maxima tik optima linija nebandžiau biggrin.gif Bet nu nežinau nieks man neprilygs pampersų kokybei ir čia tik mano nuomonė, juk nekainoje esmė. Pvz., man vienos pampers atstodavo dvi maximines kadangi nesugerdavo ir šlapdavo doh.gif blink.gif nu nebent tikrai nemoku taupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš žinau tik vieną sauskelnių taupymo būdą- dažną vaiko sodinimą ant puoduko lotuliukas.gif Neįsivaizduoju kaip kitaip galima taupyti.
Augindama pirmąjį, išbandžiau daugybę sauskelnių rūšių. Geriausios buvo Pampers. Mažiui iš pradžių taip pat jas naudojome, bet kai Pampers pradėjo gaminti su losjonu, teko ieškoti kitų sauskelnių, nes nuo jo raudonuodavo vaiko užpakaliukas . Nesuprantu kodėl į Pampers ėmė dėti losjono g.gif Ir smirdi, ir alergizuoja. Gamintojai kvailai pasielgė. Dabar naudojam tik Huggies. Jos thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai įsivaizduoju kaip galima sutaupyti pampersus kai vaikas mažiukas blink.gif Tik raudono dupsio sąskaita... Taupymas, manau, prasideda kai jau sodini ant puoduko ax.gif Ir tai reikai užtaikyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2008 07 19, 13:57)
O mes pabandem daugkartines- bet taip ir nesupratau ju privalumu, isskyrus kad odele kvepuoja. Kelnytes prilaikancios kainavo virs 50 lt, du ikloteliai 24 lt, bet lab greitai suslampa, visas uzpakaliukas slapias, o kai isskalbi dar ir dziuna para. Maniau, pirkom is geros parduotuves sv. Stepono g. nezinau pavadinimo, jau dabar tai turesim gera daikta maniau, bet nezinau, man nepasiteisino……………tai ir vel pampersai ant uzpakaliuko, bent sausas.

Tų daugkartiniu privalumai, tai ir odele kvėpuoja, ir vaikas nekaista, ir dar jeigu skaičiuojant per visą laikotarpį, tai daugybė lt susitaupo. thumbup.gif Su dviem įklotukais, tai čia tik pabandymui tiek užtenka...
O pamperso sausumo, tai pabandžiau aš eksperimentą, kaip tas vaikas su pampersu prisiusiuntu jaučiasi, t.y. pabandžiau pati tą padaryti blush2.gif Tai toks jausmas, lyg užpakalis pirty būtų unsure.gif, sausumo ir kaifo tai mažai...Išbuvau tai gal tik minutę, ir noras eksperimentuoti praėjo doh.gif
Kažkaip man atrodo, kad čia ta reklama per teliką įkalė, kad vaikas labai sausas jaučiasi .
Šiaip naudojant daugkartines yra tokie įklotukai, su kuriais vaikas sausas jaučiasi.
Po tų savo eksperimentų vienkartines dedu tik įpatingais atvejais, į polikliniką ir t.t., dedam medžiagines thumbup.gif ir va taip taupom biggrin.gif
O jeigu dėčiau tik vienkartines, tai tikrai keisčiau po kiekvieno siusiaus, ir netaupyčiau unsure.gif
Atsakyti
Aš apie daugkartines sauskelnes net negirdėjusi blush2.gif Mes irgi Pampers naudojam, kitų net nebandėm
Atsakyti
Kai kuriuos postus paskaičius, tai matosi, kaip žmones reklama veikia doh.gif Maždaug geriau nepavalgysiu, bet vaikui pirksiu pampers. Be pampers nepasirūpinsiu tinkama vaiko sveikata, jis nesijaus patogiai ir iš jo bus atimta vaikystė....
Mielos mamos, kad ir kokios kokybiškos sauskelnės būtų, jos nėra vaiko laimės garantas. Net būdamas su prastesnėm sauskelnėm arba vystykliukais, jis vistiek džiaugsis kūdikyste/vaikyste, bus toks pat aktyvus ir žaismingas. Rūpestį vaiku galima ir kitaip išreikšti (myluoti, žaisti, panešioti), o ne tik lesiti pinigus ant prestižinio vardo, ypač jei po to valgyt nėr už ką.
Pati naudoju daugkartines sauskelnes, man taip yra ekonomiškiau (dabar kas nors pagalvos, kokia aš bloga, kad taupau vaiko sąskaita lotuliukas.gif ) ir priimtiniau - galiu jas keisti tiek kartų, kiek man atrodo būtina ir negalvoti, kad pinigus į šiukšlinę išmetinėju.
O tos prestižinės mum visai ir netiko - užpakalis žaizdom nuėjo, nors keisdavau tikrai dažnai. Labiausiai tiko Bambo (jas ir dabar kelionėm naudojam) ir pigios, niekuo neypatingos Bambolina.
Atsakyti
nelabai cia pritaupysi, perku "hagis" arba "bambo", keiciu daznai, nes nesinori kad vaikis vaiksciotu kaip su maisu
Atsakyti
Sauskelniu nenaudojam, bet l. daznai kelnytes skalbiam... ax.gif
Atsakyti
niekada netaupem pampersu ir niekada net nekilo tokia mintis vaiko gerove taupyti pamperius schmoll.gif pradejom draugauti su puodeliu paliekam vasara be pamperiu dienom nes gi silta bet tik tiek kad daugiau reikia triusikeliu , kelnyciu ir jas dazniau paplaudineti bet ismoksta draugauti su puodeliu thumbup.gif
Atsakyti
o mes darom dar kitaip, kai atitaikau momenta kai pradeda stenet, nurengiu sauskelnes, pakeliu kojytes ir pakisu servetele tongue.gif kadangi pati dar tvirtai nesedi, tai ir negaliu dar ant puoduko pasodint, bet taip pratinu prie tustinimosi ant puoduko, vat blush2.gif ir be to nereikia uzpakaliuko po kranu kisti, veliau su dregnu vatos diskeliu pravalau, svaru ir grazu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti