QUOTE(ciuke @ 2008 07 19, 13:57)
O mes pabandem daugkartines- bet taip ir nesupratau ju privalumu, isskyrus kad odele kvepuoja. Kelnytes prilaikancios kainavo virs 50 lt, du ikloteliai 24 lt, bet lab greitai suslampa, visas uzpakaliukas slapias, o kai isskalbi dar ir dziuna para. Maniau, pirkom is geros parduotuves sv. Stepono g. nezinau pavadinimo, jau dabar tai turesim gera daikta maniau, bet nezinau, man nepasiteisino
tai ir vel pampersai ant uzpakaliuko, bent sausas.
Tų daugkartiniu privalumai, tai ir odele kvėpuoja, ir vaikas nekaista, ir dar jeigu skaičiuojant per visą laikotarpį, tai daugybė lt susitaupo.

Su dviem įklotukais, tai čia tik pabandymui tiek užtenka...
O pamperso sausumo, tai pabandžiau aš eksperimentą, kaip tas vaikas su pampersu prisiusiuntu jaučiasi, t.y. pabandžiau pati tą padaryti

Tai toks jausmas, lyg užpakalis pirty būtų

, sausumo ir kaifo tai mažai...Išbuvau tai gal tik minutę, ir noras eksperimentuoti praėjo
Kažkaip man atrodo, kad čia ta reklama per teliką įkalė, kad vaikas labai sausas jaučiasi .
Šiaip naudojant daugkartines yra tokie įklotukai, su kuriais vaikas sausas jaučiasi.
Po tų savo eksperimentų vienkartines dedu tik įpatingais atvejais, į polikliniką ir t.t., dedam medžiagines

ir va taip taupom
O jeigu dėčiau tik vienkartines, tai tikrai keisčiau po kiekvieno siusiaus, ir netaupyčiau