Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip taupyti sauskelnes

QUOTE(Brudi @ 2008 07 17, 15:20)
Visos nori sutaupyti, klausia kur nusipirkti pigiau, o kai siulai tikrai pigiau (maniske nesunaudojo visu Maximos sauskelniu, dar biskutis liko, nes ismoko viska ant puoduko, net nakti) tai niekam nereikia doh.gif . Skelbimas eina jau gal trecia savaite ir niekam nereikia g.gif . Gal tipo Maximos perprasti, reikia gal poniskesniu, o man tos sauskelnes visai patiko, o svarbiausiai tikrai pigiau nei vosos kitos rolleyes.gif

Keistas požiūris cool.gif Jei tau tiko, tai nereiškia kad ir kitoms gerai. Mano mažių nuo jų bėrė, taip kad jei jos pigios tai dar nereiškia, kad tik dėl to pulsiu jas pirkti.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 07 17, 16:36)
Keistas požiūris cool.gif  Jei tau tiko, tai nereiškia kad ir kitoms gerai. Mano mažių nuo jų bėrė, taip kad jei jos pigios tai dar nereiškia, kad tik dėl to pulsiu jas pirkti.

Tikrai ne keistas požiūris. Pritarsiu žinutės autorei. Labai jau dažna moterėlė perka tik Pampers, nes nelygis pirkti nefirmines cool.gif Mano vaikis su Pampers galima sakyti neaugęs visai. O kai pasakydavau kam nors, kad dėvime Optima linijos sauskelnes, veiduose įžvelgdavau keistą nuostabą ir vos ne pasibaisėjimą. Pirkau kuo pigesnes sauskelnes, nes gaila buvo pinigus švaistyti brangioms vien tik dėl etiketės. O ir tos kalbos, kad vaikai alergiški kitoms sauskelnėms, o Pampers ne, tai juoką kelia. Juk visos sauskelnės gaminamos pagal tą pačią technologiją, gal tik Pampers poniškesnės. O Maximos sauskelnės tikrai geros smile.gif
Atsakyti
doh.gif O tai neteko girdėt, kad vaikam netinka vienas ar kitas produktas? blink.gif
Turėjom ir mes Maximines (padovanojo), vaiko užpakalis buvo raudonas ir išbertas. Pakeitėm sauskelnes ir viskas susitvarkė. Taip kad nereikia galvot, kad visiems vaikams tinka viskas. Vien tam kad sutaupyčiau nelaikysiu vaiko išberto ir jokio čia skirtumo lygis ar ne lygis.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 07 18, 15:59)
doh.gif O tai neteko girdėt, kad vaikam netinka vienas ar kitas produktas? blink.gif
Turėjom ir mes Maximines (padovanojo), vaiko užpakalis buvo raudonas ir išbertas. Pakeitėm sauskelnes ir viskas susitvarkė. Taip kad nereikia galvot, kad visiems vaikams tinka viskas. Vien tam kad sutaupyčiau nelaikysiu vaiko išberto ir jokio čia skirtumo lygis ar ne lygis.

Na lyg ir nebuvo jokių asmeniškumų mano žinutėje. Naudok juk kokias nori sauskelnes. Aš tepasakiau, kad poniškumo sauskelnių atžvilgiu turi daugelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 18, 08:38)
Tikrai ne keistas požiūris. Pritarsiu žinutės autorei. Labai jau dažna moterėlė perka tik Pampers, nes nelygis pirkti nefirmines  cool.gif Mano vaikis su Pampers galima sakyti neaugęs visai. O kai pasakydavau kam nors, kad dėvime Optima linijos sauskelnes, veiduose įžvelgdavau keistą nuostabą ir vos ne pasibaisėjimą. Pirkau kuo pigesnes sauskelnes, nes gaila buvo pinigus švaistyti brangioms vien tik dėl etiketės. O ir tos kalbos, kad vaikai alergiški kitoms sauskelnėms, o Pampers ne, tai juoką kelia. Juk visos sauskelnės gaminamos pagal tą pačią technologiją, gal tik Pampers poniškesnės. O Maximos sauskelnės tikrai geros smile.gif

schmoll.gif kiekvienos sauskelnes gabinamos is kitokiu medziagu del to vienos ar kitos alergizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 07 17, 15:36)
Keistas požiūris cool.gif  Jei tau tiko, tai nereiškia kad ir kitoms gerai. Mano mažių nuo jų bėrė, taip kad jei jos pigios tai dar nereiškia, kad tik dėl to pulsiu jas pirkti.

drinks_cheers.gif visi skirtingi,kam tinka,o kam ne
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2008 06 10, 22:41)
man pampersu taupymas karpymo ar kitais keistais biski kraupiai skamba. kaip kad moterys kad iklotus taupytu. kaimuose girdejau always skalbia...

lotuliukas.gif geras doh.gif , tik idomu kaip juos isskalbia blush2.gif . Maniske kai mazute buvo, tai sutvarkiau uzpakaliuka ir norejau deti pampersa nauja, o ji tik pliurkst ir aptaske kakuciu blink.gif , kadangi buvo labai mazai, tai pagalvojau truputi praplausiu blush2.gif , tai kai jis man issipute blink.gif , tada dziovinau ant gyvatuko - isdziuvo, bet nesusitrauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 18, 08:38)
Tikrai ne keistas požiūris. Pritarsiu žinutės autorei. Labai jau dažna moterėlė perka tik Pampers, nes nelygis pirkti nefirmines  cool.gif Mano vaikis su Pampers galima sakyti neaugęs visai. O kai pasakydavau kam nors, kad dėvime Optima linijos sauskelnes, veiduose įžvelgdavau keistą nuostabą ir vos ne pasibaisėjimą. Pirkau kuo pigesnes sauskelnes, nes gaila buvo pinigus švaistyti brangioms vien tik dėl etiketės. O ir tos kalbos, kad vaikai alergiški kitoms sauskelnėms, o Pampers ne, tai juoką kelia. Juk visos sauskelnės gaminamos pagal tą pačią technologiją, gal tik Pampers poniškesnės. O Maximos sauskelnės tikrai geros smile.gif

Man irgi nesinori švaistytis pinigais rolleyes.gif , bet ir tie maximiniai mum nepatinka - ir perstori ir kažkokie išsipučiantis schmoll.gif , ir praleisdavo kažkodėl, ko niekad neatsitikdavo su pampers sauskelnėmis. Tai mes taupom kitaip- perkam Mega pakais akcijos metu ir gaunasi pigiau nei maximines, kažkur apie 56 ct tongue.gif ir turim gerą daiktą už mažą kainą thumbup.gif
Atsakyti
O mes pabandem daugkartines- bet taip ir nesupratau ju privalumu, isskyrus kad odele kvepuoja. Kelnytes prilaikancios kainavo virs 50 lt, du ikloteliai 24 lt, bet lab greitai suslampa, visas uzpakaliukas slapias, o kai isskalbi dar ir dziuna para. Maniau, pirkom is geros parduotuves sv. Stepono g. nezinau pavadinimo, jau dabar tai turesim gera daikta maniau, bet nezinau, man nepasiteisino……………tai ir vel pampersai ant uzpakaliuko, bent sausas.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 18, 09:38)

Pritariu. Na tikrai labai daznas reiskinys pasigirti kad naudojamos pampers arba libero, nors buna kad kitu pigesniu net neisbando, sutinku yra zmoniu kuriems tikrai ne esme kiek kainuoja tos sauskelnes, kurie yra tikrai turtingi, bet daug yra ir tokiu kurie nesisvasito pinigeliais o perka brangiausias, niekada to nesuprasiu, mes naudojam maxima ir dziaugiuosi galedama uz sutaupytus pinigelius kuriuos isleisciau brangesnems sauskelnems nupirkti vaikui zaisla ar grazesni drabuzeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2008 07 19, 13:57)
O mes pabandem daugkartines- bet taip ir nesupratau ju privalumu, isskyrus kad odele kvepuoja. Kelnytes prilaikancios kainavo virs 50 lt, du ikloteliai 24 lt, bet lab greitai suslampa, visas uzpakaliukas slapias, o kai isskalbi dar ir dziuna para. Maniau, pirkom is geros parduotuves sv. Stepono g. nezinau pavadinimo, jau dabar tai turesim gera daikta maniau, bet nezinau, man nepasiteisino……………tai ir vel pampersai ant uzpakaliuko, bent sausas.

tie įklotėliai, kiek žinau, turėtu dėtis į medžiagines sauskelnes, o jau ant šių maunamos prilaikančios kelnytės (jos sugeria drėgmę (t.y. apsaugo drabuželį nuo sušlapimo), bet praleidžia orą). bet tokių daugkartinio naudojimo medžiaginių sauskelnių reikia turėti apie 20, kad galėtum nuolatos keisti.
kol kas tik skaičiau apie tai, bet ketinu išbandyti. biggrin.gif ir ne dėl taupumo, o dėl kitų priežasčių.

brr, visokių siaubų šitoj temoj prirašyta. fear.gif
beje ir vienkartines ir daugkartines sauskelnes rekomenduojama keisti kas dvi valandas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 liepos 2008 - 22:56
QUOTE(ciuke @ 2008 07 19, 13:57)

lotuliukas.gif
nepyk, bet labai jau juokingai nuskambėjo. Tai normalu, vaikas pasisioja- vystyklas sušlampa. aišku, tuomet reikia pakeist.
O vystyklų reikia keliolika turėt- tada galima skalbt, džiovint ir nepritrūksi.

schmoll.gif nesutinku, tai tau iš išorės atrodo, kad vaikutis sausas. o pačiupinėk pasisiotam pamperį vidų unsure.gif schmoll.gif jis ir šiltas, ir nebemalonus.

Ar daugkartinis, ar vienkartinis -- reikia keisti iškart, kai tik pasisioja/kakoja. Nėra čia ko taupyt ir laukt, kol vaikas tam komprese po pusė dienos šunta blink.gif
Atsakyti