QUOTE(laguna @ 2005 04 11, 14:44)
Na kodel taip griestai. As irgi taupau. Bet palu pagalba. Nors istikruju koks cia taupumas, kai reikia skalbti. Ale vistiek moraliskai lengviau kai maziau sunaudoji sauskelniu.
QUOTE(nirmeda @ 2005 04 12, 21:26)
teisingai, nereikia juoktis ar ziureti truputi su pasaipa.man kolkas nera butinybes taupyt, bet niekada nesakyk niekada arba kitaip tariant, nespjauk i sulini is kurio gali pats kada nors atsigerti
Nė iš vienos nesijuokiau ir nesišaipiau. Ir griežtai nė vienai nesakiau. Tiesiog paminėjau savo karčią patirtį. Aišku, medikai neįrodė, kad šlapimo takų infekcijos ar nuolatos besikartojantis vaginitas mano penkiametei mergučei - sauskelnių taupymo pasekmė, bet ar man dėl to ramiau?
Suprantu taupymą pinigų, kai perkamos, tarkim, pigesnės (galbūt ir ne tokios talpios sauskelnės) trumpam laikui, na, prieš maudymą, žinant, kad mažius dar "kažką" darys. Pagaliau ir pačių palų naudojimą suprantu, nors puikiai žinau ir skalbimo priemonių, ir vandens, ir elektros, ir pagaliau laiko kainą. Bet niekaip nesuprantu tų iškarpymų (atsiprašau už palyginimą, bet ar sau paketus irgi iškarpote?), palos kišimo į sauskelnes ir t.t. Juk kalbama ne tik apie pinigus, bet ir apie vaiko sveikatą. Na, bet čia kiekviena mama savo vaikui - super!
"Būti kitų suprastam - ne svarbiausia gyvenime".