Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - III

Emrata, bet ir tavo foto super wub.gif Va tas kovas gal kasmet ir visur toks pat - apacioje zalia, gelytes zydi, upeliai teka, o virsuje - ziema. Pernai kova buvome Gasteine, tai tokie labai panasus vaizdai buvo. Nervino tik tas aptirpes sniegas zemiau. Del to siemet rinkomes ziemos viduriuka - sausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 03 17, 21:28)
Emrata, bet ir tavo foto super  wub.gif  Va tas kovas gal kasmet ir visur toks pat - apacioje zalia, gelytes zydi, upeliai teka, o virsuje - ziema. Pernai kova buvome Gasteine, tai tokie labai panasus vaizdai buvo. Nervino tik tas aptirpes sniegas zemiau. Del to siemet rinkomes ziemos viduriuka - sausi  mirksiukas.gif

joo kovas toks sakyciau kontrastiskiausias, man patinka sauletos dienos kada gali degintis kalnuose..aisku patirpes sniegas nedziugina, bet paprastai stengiesi uzkilti link virsuniu, ten visad trasos geresnes buna...siaip ir as pamasciau, kad gal kitamet rinkciausi irgi sausi ar vasari, nes pastoviai uztaikom ant kovo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 03 18, 10:36)
joo kovas toks sakyciau kontrastiskiausias, man patinka sauletos dienos kada gali degintis kalnuose..aisku patirpes sniegas nedziugina, bet paprastai stengiesi uzkilti link virsuniu, ten visad trasos geresnes buna...siaip ir as pamasciau, kad gal kitamet rinkciausi irgi sausi ar vasari, nes pastoviai uztaikom ant kovo smile.gif

Mes kaip tik visada vaziuodavome gruodi, sausi ar vasari, tik pernai taip isejo tas kovas. Smagi ta pavasarine saulyte, bet kazkaip musu kompanja nusprende, kad slidinet reikia ziema, o degintis - vasara lotuliukas.gif Bet suprantu ir tuos, kurie kaip tik renkasi kova, o kartais net balandi... Labai jau zavi tie upeliai ir silti saules zuikuciai smile.gif
Atsakyti
kokios grazios nuotraukos wub.gif
mes tai visados kovo men.vaziuojam,kaip mano mazajai pavasario atostogos yra ax.gif
pernai buvome St.Antone,tai visi vaizdai matyti bigsmile.gif naujasis modernus Galzig-Bahn user posted image
mane ir suzavejo Leche graziai pamargintas viesbutukas user posted image
ir prabangios parduotuves,ypac viena keliu aukstu parduotuve(dizaineriu drabuziai,slidinejimo prekes)
o uzpernai Mayrhoffen ax.gif grazu prisimint matytas vieteles
mano pana slidinejimo kursu pabaigoje dalyvavo slidinejimo varzybose vaikams,tai vaziavom atsiimti medalio bigsmile.gif i gretima kaimeli,kur buvo paruosta grazi programa vaikams.

Vokieciu vaikams kovo men.buna 2 sav.atostogos ir jei pateksit ta laikotarpi,tai zmoniu bus milijonas doh.gif

O mes grizom uzvakar is Serfausen.
Siaip kelione trunka 6 val.o vaziavom 8 val.patekom i 4 kamscius.Kosmaras.Snigo nerealiai,tai vilkomes kaip vezliai.Vaziavom dar specialiai 60 km ilgesni,kelia per Arlbergo tuneli,kad greiciau butu,kur tau,ten ir kamsciai.Nors zinoma saugesnis kelias buvo,kai kur keliuose reikalavo padangoms grandiniu,prisnigta doh.gif
Ir Vokietijoje isvaziavus uz sienos,vel patekom i kamsti ir poto prie Frankfurto doh.gif
Na ka noret Dydisis penktadienis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 03 23, 09:44)
kokios grazios nuotraukos  wub.gif
mes tai visados kovo men.vaziuojam,kaip mano mazajai pavasario atostogos yra  ax.gif
pernai buvome St.Antone,tai visi vaizdai matyti  bigsmile.gif naujasis modernus Galzig-Bahn mane ir suzavejo Leche graziai pamargintas viesbutukas user posted image
ir prabangios parduotuves,ypac viena keliu aukstu parduotuve(dizaineriu drabuziai,slidinejimo prekes)

nu tas viesbutukas tai super, autentika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 03 26, 18:17)
nu tas viesbutukas tai super, autentika  thumbup.gif

Aha, as irgi ji pastebejau, gal net ir fotke kazkur turiu smile.gif Lechas is vis toks visas labai prabangiai atrodantis thumbup.gif Bet tik kas man ten nelabai [atiko, tai mase rusu. Ir kaip keista - Antone ju vienas kitas, o vos uz keliolikos km jau mase... g.gif
O Mayrhofene mes viena vakar ejome specialiai tu graziu ispaisytu ir isdrozinetu namu forkint. Nu ten irgi super pastatu yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o mes ryt isvarom i Val Gardena bigsmile.gif Idomu, gal dar kas vaziuoja? mirksiukas.gif Ar jau visos paslidineje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 03 27, 08:41)
Sveikos, o mes ryt isvarom i Val Gardena  bigsmile.gif Idomu, gal dar kas vaziuoja?  mirksiukas.gif Ar jau visos paslidineje? blush2.gif

na nemanau, kad sniegas taip greit gali istirpti smile.gif geru ispudziu ir pasislidinejimo wink.gif
Atsakyti
Va ir as radau to viesbutuko foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 03 28, 11:00)
Va ir as radau to viesbutuko foto

o super, tikrai zavingas namukas, toks viliojantis turistus biggrin.gif
Atsakyti
Met nezinojau kad Leche daug rusu.
Tai rusams svarbu prestiziniai miestai ax.gif Kaip pvz.St.Moritzas

Va zinau kad princas Carlsas vaziuoja i Lecha slidineti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Na, va, grizom is ValGardenos! Pasirodo, galima sekmingai ir balandi paslidineti! Zmoniu nedaug.Nei rusu nei lenku, anei lietuviu.Na, taip, po pietu apacioje sniegas pazliuges.O ryte virsuje- suledejes.Bet apart to, labai faina thumbup.gif Visos dienos buvo sauletos.Tik kai darem rata Sela Ronda, tai vietomis buvo salta- vejas, puste.
.O trasu gausumas doh.gif Bet yra ir sunkoku.As 5 metai ant slidziu, ale veikti buvo ka blush2.gif Priciuozi, buvo, pasiziuri zemyn ir plaukai pasisiausia blink.gif Cempijono( kas zino), taip ir neiveikiau nenudribus ( desiniojo apledejusio slaito) doh.gif
Bet kitais metais gal bandysim kovo pradzioj visdelto. rolleyes.gif
Atsakyti