Aš tai laistau vandeniu iš krano, gana dažnai, nes labai jau mėgsta, laikau saulėtoje vietoje. Pirmosios tai per žiemą neišsilaikė, matyt peršalo rūsyje, žiūrėsiu kaip šiemet seksis žiemoti.
Noa, jei jau visai prastai tavo gėlytei gali nupjauti ją visą, atžels nauja graži (iš patirties sakau)
[/quote]
Aš tai savasias, kai numeta lapus, laikau kur nors įkišus ar už spintos ar dar kur nors, kad tik nesimatytu ir netrukdytu, retkarčiais palaistau, kad visiškai nepavirstu žemė dulkėmis, o pavasari, kai tik pamatau, kad išlenda koks ugliukas, padedu ant palangės ir daug laistau, aišku saikingai ir tikrai nebūna daug vandens, nes laistau gi į lėkštutę, tai pati gėlė ir pasiima, kiek reikia vandens, o be to žemė tom gėlėm geriausiai prie smėlio, tai ji labai greitai išdžiuva. O jei meta pumpurus , tai greičiausiai ne dėl perlaistymo, o gali būti, kad truksta šviesos, aišku tiesioginių saulės spindulių irgi nemėgsta, nes gali paruduoti lapai, tai sakant saulė jos gali nudegint.
mano miega namo rusyje nuo spalio pradzios,o parsinesu i kambari vasario men.
Sveikutes...
Sausio gale teta padovanojo man sia gelyte...
Geda prisipazinti,bet laaaabai nemegau geliu, visos nuvysdavo pas mane, nepriziuredavau ir t.t.
Bet nezinau kas man cia uzejo, bet db noriu namie geliu ... tikrai nesuprantu kas cia su manim darosi
Tai va, siandien persodinau sia gelyte (P.S. Ja namie turiu tik viena, daugiau geliu dar neturiu) ...
Bet vat yra taip, kai padovanojo,ziedai (tamsiai violetiniai) greit nukrito, ir lapeliai dziuvo, kai palaistydavau (o tai budavo retai ) ji atsigaudavo... tada atejo drauge,kuri myli geles, ji liepe kuo daugiau jos nukirpti, kad atsigautu,tad duos lapus ir truputi koto nupjove...
db ziuriu, i sona ji pradejo augti,bet kazkaip keistai... 4 lapai diiideli liko, o i SONA auga nauja... ar cia taip turi buti? kazkaip nesiziuri ji man
Jei nesunku paziurekit ir pasakykit ar tai normalu....
Ir dar klausimas, skaiciau kad jus tiesiog lapa persodinat kitur ir taip prigyja.. ti tiesiog lapa nupjaunat ir isodinat? (keistai skamba )
Nepykit uz kvailus klausimus,bet tikrai nieko nenusimanau gelytese...
Sausio gale teta padovanojo man sia gelyte...
Geda prisipazinti,bet laaaabai nemegau geliu, visos nuvysdavo pas mane, nepriziuredavau ir t.t.
Bet nezinau kas man cia uzejo, bet db noriu namie geliu ... tikrai nesuprantu kas cia su manim darosi
Tai va, siandien persodinau sia gelyte (P.S. Ja namie turiu tik viena, daugiau geliu dar neturiu) ...
Bet vat yra taip, kai padovanojo,ziedai (tamsiai violetiniai) greit nukrito, ir lapeliai dziuvo, kai palaistydavau (o tai budavo retai ) ji atsigaudavo... tada atejo drauge,kuri myli geles, ji liepe kuo daugiau jos nukirpti, kad atsigautu,tad duos lapus ir truputi koto nupjove...
db ziuriu, i sona ji pradejo augti,bet kazkaip keistai... 4 lapai diiideli liko, o i SONA auga nauja... ar cia taip turi buti? kazkaip nesiziuri ji man
Jei nesunku paziurekit ir pasakykit ar tai normalu....
Ir dar klausimas, skaiciau kad jus tiesiog lapa persodinat kitur ir taip prigyja.. ti tiesiog lapa nupjaunat ir isodinat? (keistai skamba )
Nepykit uz kvailus klausimus,bet tikrai nieko nenusimanau gelytese...
Aš irgi turėjau gloksiniją,kokius 3 metus auginau,bet nemigdydavau žiemai.Ji žydėdavo,po kelis kart į metus.Pernai sugalvojau pamigdyti,tai po miego nieko neradau vazone.Nežinau ką padariau blogai. Jei nusipirksiu naują turbūt nesiryšiu daugiau jos migdyti.Ką galit patarti?
pagaliau issiaiskinau, kad darbe auginu gloksinija kadangi dabar ji isleido graziuosius ziedus tai imesiu ir jums pasigrozeti
antroje foto ziedo viduriukas padailintas su PC, jis man toks kerintis pasirode, kad negalejau nieko nedaryti
antroje foto ziedo viduriukas padailintas su PC, jis man toks kerintis pasirode, kad negalejau nieko nedaryti
kaip suprantu pilnavidures atrodo sitaip?
Taip si pilnavidure,bet ju kokiu graziu yra Pilnavidures ir dar noreciau mini arba pusiau mini
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 12, 15:25)
Taip si pilnavidure,bet ju kokiu graziu yra Pilnavidures ir dar noreciau mini arba pusiau mini
vaje dabar ir as uzsimaniau visu tu grozybiu