ne nesupuvusi,bet dydis pribloškė ten viena bulvė per visą delną...
QUOTE(evers @ 2012 07 26, 09:43)
ne nesupuvusi,bet dydis pribloškė ten viena bulvė per visą delną...
Kažkur skaičiau, kad gali išaugti ir iki 30cm skersmens
maniškė tik apie 12 cm..tai dar augt ir augt,tik vazonas jau nelabai leis plėstis
QUOTE(evers @ 2012 07 26, 14:24)
maniškė tik apie 12 cm..tai dar augt ir augt,tik vazonas jau nelabai leis plėstis
Vazoną visada galima rasti didesnį
na aš žiedų noriu.o jai tik bulvę auginsis
QUOTE(evers @ 2012 07 26, 14:36)
na aš žiedų noriu.o jai tik bulvę auginsis
kuo bulvė didesnė, tuo augalas tvirtesnis, ir žiedų daugiau
Turbūt jau paskutinis šių metų žiedas
Kokie gražūs visų žiedai.Maniškė tiek pumpurų prisiauginus,o jie dar neprasiskleidę tampa minkšti,lyg papuvę ir nukrenta.Lieju kartą savaitėj,tikrai neperlaistau.Gal žinot kas jai yra ir kaip padėt jai praskleist žiedus?
QUOTE(emma @ 2012 08 02, 06:36)
Kokie gražūs visų žiedai.Maniškė tiek pumpurų prisiauginus,o jie dar neprasiskleidę tampa minkšti,lyg papuvę ir nukrenta.Lieju kartą savaitėj,tikrai neperlaistau.Gal žinot kas jai yra ir kaip padėt jai praskleist žiedus?
Kažkur teko skaityti, kad taip būna, jei gėlytėje apsigyvena tripsai, kurie minta žiedadulkėmis, t.y. tuose žieduose jau gyvena kenkėjai
koks gražus antras žydėjimas
o man nebesiseka.kol dėmesio joms neskyriau augo kaip išprotėjusios,o va šiemet jau 2 savo violetines numarinau vot tundra..nebeliesiu daugiau per viršų...greit bebijosiu jas laikyti
o man nebesiseka.kol dėmesio joms neskyriau augo kaip išprotėjusios,o va šiemet jau 2 savo violetines numarinau vot tundra..nebeliesiu daugiau per viršų...greit bebijosiu jas laikyti
QUOTE(evers @ 2012 08 28, 16:41)
koks gražus antras žydėjimas
ačiū
įnoringos tos gloksinijos tai joms per drėna, tai per sausa, tai oras netinka