gražuolė.lauksime ir daugiau foto...kiek supratau čia iš lenkijos po kiek ten tokios gėlės...
QUOTE(evers @ 2012 07 17, 15:33)
gražuolė.lauksime ir daugiau foto...kiek supratau čia iš lenkijos po kiek ten tokios gėlės...
ačiū
taip, iš Lenkijos mokėjau 12zlotų
Klaipėdoje BAUHOF'e yra nukainuotų gloksinijų (deja, kainos nepamenu ), dar kai kurias galima įžiūrėti kaip žydės
QUOTE(Rimmuse @ 2012 07 17, 16:01)
Klaipėdoje BAUHOF'e yra nukainuotų gloksinijų (deja, kainos nepamenu ), dar kai kurias galima įžiūrėti kaip žydės
Alytuje BAUHOF'e taip pat yra, tik labai suvargusios
kainuoja 4Lt, jei gerai pamenu
O man pilnavidure visai nuvargusia geliu pardutuvej, dar lapukus papuvusius apskabe ir pardave uz 2 litus, ziedukai visi nubyrejo, o dabar vis zydi aisku su pertraukom nes ziema nemiegojo tai gerai nepailsejo
QUOTE(kristinkag @ 2012 07 17, 16:22)
O man pilnavidure visai nuvargusia geliu pardutuvej, dar lapukus papuvusius apskabe ir pardave uz 2 litus, ziedukai visi nubyrejo, o dabar vis zydi aisku su pertraukom nes ziema nemiegojo tai gerai nepailsejo
žiedukai dažniausiai nukrenta, kai pakeičiama vieta
lapai greitai atauga, bėda tik būna, kai gumbas būna puvinio apimtas
prekybos vietose nieks su jomis nesicackina - lieja, kaip kas nori
Aš šiandien iš kauno stoties turgelio nugriebiau vieną nukainuotą gloksiniją už 2 lt, tik neaišku kaip žydės, yra ten nenukainuotų baltų ir baltų su rausvais viduriukais tuščiavidurių, bet kainos jų nebepaklausiau
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 17, 17:44)
žiedukai dažniausiai nukrenta, kai pakeičiama vieta
Tokiu atveju lapuka i vandeni, nes tada puti nuo gumbo pradeda o lapai sveiki buna gelyte pajudinus stibukai nusimtu
QUOTE(kristinkag @ 2012 07 17, 18:07)
Tokiu atveju lapuka i vandeni, nes tada puti nuo gumbo pradeda o lapai sveiki buna gelyte pajudinus stibukai nusimtu
buvau kelias nusipirkusi nukainuotas, kurių pradėjo juoduoti lapai prie pat stiebo, vėliau visas stiebas, bandžiau lapukus įšaknydint, bet ir tie supuvo
matyt augalas jau buvo pasigavęs puvinį, nors požymių iš pradžių ir nesimatė
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 17, 19:15)
buvau kelias nusipirkusi nukainuotas, kurių pradėjo juoduoti lapai prie pat stiebo, vėliau visas stiebas, bandžiau lapukus įšaknydint, bet ir tie supuvo
Gali buti kad paplito be pozymiu man dar taip neteko
na Klaipėdoje bauhofe kai mačiau nukainuotas tai tik violetines ir raudonas,o noriu rausvos,ir baltos...kaina bene 4-5lt...
dabar visur žiūrinėju kitokių..man šios gėlės labai patinka,ir kaip širdį spaudžia,kad saviškės nenusaugojau...
vera.vera super darželis,ir aš tokio noriu...jai turėsi vaikiukų ir žinosi kaip žydi,prašau pasiūlyk man į až...
dabar visur žiūrinėju kitokių..man šios gėlės labai patinka,ir kaip širdį spaudžia,kad saviškės nenusaugojau...
vera.vera super darželis,ir aš tokio noriu...jai turėsi vaikiukų ir žinosi kaip žydi,prašau pasiūlyk man į až...