vera.vera žiedų nemažai bus lauksime pasirodant..
maniškiai žiedai...
šita kaip pasikeitė,buvo ankščiau įdėta
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 10, 08:05)
Parsivežiau iš Lenkijos, nedaug liko laukti, kokia spalva nustebins
O jau kiek bus žiedukų
Papildyta:
Labai gražūs žiedeliai vera.vera ir evers
Šiuo metu pas mane toks vaizdelis. Suskaičiavau 11 žiedukų
jolituxxx fantastiškai daug žiedų...
pas mane taip savaitę būna po to vis mažėja,kol pavieniai lieka..su kuom tręšiate jas...ir po kiek pas jus gloksinijos būna..gaila iemet nematau kitokių tik raudonų gausa,na dar violetinių būna..
pas mane taip savaitę būna po to vis mažėja,kol pavieniai lieka..su kuom tręšiate jas...ir po kiek pas jus gloksinijos būna..gaila iemet nematau kitokių tik raudonų gausa,na dar violetinių būna..
Pas mane pirmą kartą taip apsipylė žiedukais, tuščiavidures kur turiu tai pavieniais žydėdavo Čia kristinkag nuopelnas, iš jos gavau šitą gražuolę, man irgi įdomu kuo ji tręšė Aš tai neatrandu trąšų kurios tikrai patiktų joms Skaičiau, kad joms geriausia trąšos, kurių santykis lygus 15-15-15 dairysiuos dabar tokių
aš tiesiog pamilas šias gėlės,kaip ir vaškuoles,bei orchidėjas man jos
gaila pas mus neradau nei baltos,nei rausvos kaip jūs kad merginos turite,bet vis dairausi o jai ne kai nužydės lapukų kreipsiuos
kaimynei lapa buvau užpernai davusi,tai ši iki šiol mane mini,pas ją kokia didžiulė užaugo ir žydi be paliovos ,klausiau kuom treši,kad tokia didžiulė ir tiek žiedais džiugina,nes manoji tokia jau nužydėjo...va kokiom trąšom parodė,kad tręšia... nr 1 lapinėms gėlėms..gaila nerandu sudėties internete jų...
gaila pas mus neradau nei baltos,nei rausvos kaip jūs kad merginos turite,bet vis dairausi o jai ne kai nužydės lapukų kreipsiuos
kaimynei lapa buvau užpernai davusi,tai ši iki šiol mane mini,pas ją kokia didžiulė užaugo ir žydi be paliovos ,klausiau kuom treši,kad tokia didžiulė ir tiek žiedais džiugina,nes manoji tokia jau nužydėjo...va kokiom trąšom parodė,kad tręšia... nr 1 lapinėms gėlėms..gaila nerandu sudėties internete jų...
Man irgi šios gėlytės kuo toliau vis labiau patinka Orchidėjos tai išvis sapnuojas jau naktimis Tik va tas vietos trūkumas ant palangių tai baisiai neramina
Tokių trąšų tablečių tai anksčiau matydavau daug kur, gal ir dabar yra, tiesiog nebeatkreipiau dėmesio, jei užmatysiu reikės pažiūrėti kokia sudėtis jei išvis bus parašyta
O bandėt kas nors seasol trąšom jas palaistyt? kažin ar patiktų? Aš biohumusinį skystį naudoju, bet nepasakyčiau, jog jos labai jau eitų iš proto nuo jo
Tokių trąšų tablečių tai anksčiau matydavau daug kur, gal ir dabar yra, tiesiog nebeatkreipiau dėmesio, jei užmatysiu reikės pažiūrėti kokia sudėtis jei išvis bus parašyta
O bandėt kas nors seasol trąšom jas palaistyt? kažin ar patiktų? Aš biohumusinį skystį naudoju, bet nepasakyčiau, jog jos labai jau eitų iš proto nuo jo
aš tręšiu ,gal teisingiau sakyti laistau vandeniu likusiu nuo orchidėjų,manau reikia kažką naujo bandyti...dar kaimynės klausiu gal pakuote trąšų turi..o tų trąšu tikrai visur pilna,man tų tablečių naudojimas nepatinka,lašiukais lengviau man
Aš orchidėjų vandenį tai irgi panaudoju, kartais ir orchidėjų trąšų gauna ir gloksinijos ir kitos gėlės šiaip nesiskundžia atrodo, tik va vienos gloksinijos lapai pašviesėjo gerokai, tapo vos ne salotiniai, tai galvoju ar čia kažko trūkumas ar perteklius kokių trąšų ?