Papildyta: Ieškau pilnavidurių gloksinijų Kaune, gal kas parduotumėt ar tai augaliukų ar lapukų, arba žinote kur jų galima rasti Kaune domina įvairios spalvos, man jos visos gražios Jei kas galite pagelbėti, į AŽ, ačiū
As turiu pilnavidure raudona su baltu krasteliu tai labai gerai dauginasi ir vandeni ir zemej ir kelis dauginau lapelius visi pasidaugino
Pasaulis apvalus, ir tai, kas mums atrodo pabaiga, gali tapti pradzia https://picasaweb.go...me?hl=lt&tab=mq Pusrycius valgyk kaip karalius, pietus kaip princas, o vakariene kaip ubagas
Kai tik lapukų užsakymai apmažės tai manau suorganizuosiu lapuką ar tai lapukų mainus kokius Nes dabar jau eilutė darosi, o aš turiu tik 1 šios spalvytės augaliuką, bijau nuskriaust per daug aš jį
Kol kas pas mane to koto nelabai yra, prilipusi prie žemės, nupjaunu po vieną lapuką, greit užsiaugina kitą Bet jau lapai, delno dydžio Kai pernai ją gavau tai buvo nuskurusi, išstypusi, dabar net nepanaši į tokią kokia buvo, atrodo kaip kita gėlė
o pas mane atvirksciai pernai pirkau tokia grazia, lapai grazus, o siemet jau lapeliai siaip sau, kotelis kazkoks liauzgus, bet ziedu sukrauta daug, jau laukiu ju
kaip ja palepinti ir atgaivinti, gal kazkaip negerai ja migdziau ziemai.. patrest tai patresiu
o pas mane atvirksciai pernai pirkau tokia grazia, lapai grazus, o siemet jau lapeliai siaip sau, kotelis kazkoks liauzgus, bet ziedu sukrauta daug, jau laukiu ju
kaip ja palepinti ir atgaivinti, gal kazkaip negerai ja migdziau ziemai.. patrest tai patresiu
Kai budinosi iš žiemos miego saviškei papyliau trąšų skirtų įsišaknyjimui, po to biohumusinių trąšelių gavo ir stovi ji ant šviesios palangės, kur daug saulytės, gal patinka