QUOTE(Lusasita @ 2011 10 19, 23:50)
lapukus imerkiau i stikline su vandeniu . Kai jau pamaciau, kad siuleliukai islinde, kisau i zeme Nesitikejau , kad is lapelio augala nauja turesiu
tas lapelis is pat pradziu uzsiaugins maziuke bulvyte,o po pailsejimo ta bulvyte pasodinsit ir turesit jau gana didele gelyte
Skleidžiasi naujas žiedas
Rimmuse nerodo foto...
mano gloskinijos kurios buvo jau užmigusios,keliasi-leidžia jau šakeles..
mano gloskinijos kurios buvo jau užmigusios,keliasi-leidžia jau šakeles..
Bandau pasitaisyti
kaip gražu...
QUOTE(plateliai @ 2011 10 23, 18:40)
tas lapelis is pat pradziu uzsiaugins maziuke bulvyte,o po pailsejimo ta bulvyte pasodinsit ir turesit jau gana didele gelyte
visi augaliukai pasodinti nunyko kazi ar cia vadinasi "tas pailsejimas" ar jau amen joms o taip dziaugiausi, kad bus ir mamai. net senoji is kurios pasidauginau, isnyko
O manosios net nemiegojo o jau pradeda ziedukus kraut bet dar vos matomi, ar taip gali buti, galvojau nunyks ir kisiu po spintele, ziemai kitom gelem vietos atsiras tai tos varneles ne nemiegojo
Papildyta:
Joms viskas gerai, jos miegot nuejo dar galit patikrint ar yra gumbeliai zemej, tik va mano varnos ne nesiruose miegot
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 11, 23:25)
visi augaliukai pasodinti nunyko kazi ar cia vadinasi "tas pailsejimas" ar jau amen joms o taip dziaugiausi, kad bus ir mamai. net senoji is kurios pasidauginau, isnyko
Joms viskas gerai, jos miegot nuejo dar galit patikrint ar yra gumbeliai zemej, tik va mano varnos ne nesiruose miegot
manosios jau keliasi spintelėj jau prieš pora savaičių radau iškištas violetinas nosytes...tai dabar jau žaliuot pradeda...
QUOTE(kristinkag @ 2012 02 12, 01:10)
O manosios net nemiegojo o jau pradeda ziedukus kraut bet dar vos matomi, ar taip gali buti, galvojau nunyks ir kisiu po spintele, ziemai kitom gelem vietos atsiras tai tos varneles ne nemiegojo
Papildyta:
Papildyta:
tai manosios irginemiegojo pernai,tai nustebai, kad nunyko. jauciu mb ir i balkona ismete vazoniukus,, nes nunyke vienintelisliko ant palanges... lauksim prabudimo
Rimmuse, fantastiška gėlytė
QUOTE(Medeilė @ 2012 02 12, 15:39)
Rimmuse, fantastiška gėlytė
Ačiū, bet tas žiedas taip ir neprasisleidė iki galo - matyt pritrūko šviesos
Beje, žiemos miegu ji nemiegojo Gal todėl, kad jauna? Jos "mamą" nuvijau pailsėti. Tikiuosi po privalomo miego atsigaus
Tai mano pirma pažintis su gloksinija, bet kadangi tai sanpaulijų giminaitė, su kuriom neblogai sutariu, tai tikiuosi pavyks susidraugauti (Beje, ją man padovanojo kaip sanpauliją )