Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinijos (Sinningia)

meljola-labai šaunios... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano beataugančią gėlytę užpuolė erkės/amarai (žali tokie). Išbandytos priemonės (spec. purškalas, margacovke, feiris, muilas ) - nepadeda. Gal žinote dar kokių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 16, 14:36)
Mano beataugančią gėlytę užpuolė  erkės/amarai (žali tokie). Išbandytos priemonės (spec. purškalas, margacovke, feiris, muilas ) - nepadeda. Gal žinote dar kokių priemonių.

pabandyk svogūnų lūkštų tirpalu nupurkšt - prieš tai svogūnų laiškus palaikyk kokią sav. ar truputį mažiau - vanduoturi būti rudas... gal padės... aš taip pernaisavo šilauoges ir raganes išgelbėjau thumbup.gif
p.s. tik 1 nupurškimo neužteks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meljola @ 2011 05 15, 23:56)
Atnesu savo grazuoles parodyt, smile.gif

baltai pavydžiu blush2.gif - jos mano mėgstamiausios...
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 05 15, 23:56)
Atnesu savo grazuoles parodyt, smile.gif

Labai grazios thumbup.gif , ydomu kaip mano zydes, itariu rausva ar raudona spalva
Atsakyti
Labai gražis.

O kur jas jūs perkate. Kaškaip man neteko jų matyti gėlių parduotuvėse schmoll.gif
Gal kas turit atliekamų daigelių, mielai įsigyčiau

4u.gif

[quote=čikibari,2010 06 23, 09:51]
Violetinė tai labai wub.gif o čia mano dar viena pražydo
user posted image

Atsakyti
labai graži..o mano kažko tuščius žiedus krovė... unsure.gif
Atsakyti
Pražydo gražuolė

user posted image
Atsakyti
seilė tysteli žiurint...taip savu žiedų norisi...o kažko šiemet užsispyrė mano gražuolės...
Atsakyti
[quote=IvetaJ,2011 05 21, 17:16]
Labai gražis.

O kur jas jūs perkate. Kaškaip man neteko jų matyti gėlių parduotuvėse schmoll.gif
Gal kas turit atliekamų daigelių, mielai įsigyčiau

jai kauniete,tai maciau vaziuojant nuo heso link garliavos,pravaziavus rokus yra siltnamiai ju ten yra po 7lt smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleja: 29 gegužės 2011 - 13:33
Sveikos, mamytes negaliu atsidziaugti savo gloksinijos groziu galvojau bus paprastesne, o ji pasirodo pilnavidure kaip sita user posted image
gal biski daugiau lapeliu, o taip tai tokia pat rausva su roziniais pakrasteliais wub.gif (tik negalvojau kad nuotrauka gausis tokia didele) nuotrauka is interneto
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 06 30, 23:43)
Sveikos, mamytes negaliu atsidziaugti savo gloksinijos groziu galvojau bus paprastesne, o ji pasirodo pilnavidure kaip sita
gal biski daugiau lapeliu, o taip tai tokia pat rausva su roziniais pakrasteliais  wub.gif (tik negalvojau kad nuotrauka gausis tokia didele) nuotrauka is interneto

Labai grazi. Mano tai paprasta raudona, bet zydi gausiai smile.gif Dabar matyt darys pertraukele ir gal kokius lapelius augins?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 07 01, 11:06)
Labai grazi. Mano tai paprasta raudona, bet zydi gausiai smile.gif Dabar matyt darys pertraukele ir gal kokius lapelius augins?

Aciu, o mano tai vienas ziedas ir daug pumpuriuku dar ilgai zydes thumbup.gif
Atsakyti