o cia manoji...viena zydi kita dar tikpabudusi lapelius augina...
Paskaiciau tema, bet ne visa. Gal nesunku bus auginancioms pasikartot - buciau dekinga
Taigi - vakar pakalbinau geliu parduotuvej pardaveja ir gavau dovanu gloksinija. Turi viena ziedeli, kiti parude pumpurai - ko gero nesiskleis jau... Gal nuskint
Ar ji augtu ant siaurines palanges?
Taigi - vakar pakalbinau geliu parduotuvej pardaveja ir gavau dovanu gloksinija. Turi viena ziedeli, kiti parude pumpurai - ko gero nesiskleis jau... Gal nuskint
Ar ji augtu ant siaurines palanges?
Maniškė
man tai tas senas lapas sudžiuvo ir aš jį išmečiau...
Bet žiedų gažumas violetinę turiu, tai silpna kaip gražu, o vat tokios raudonos norėčiau, reiks drauges apklausinėt, mažum lapų duos
Bet žiedų gažumas violetinę turiu, tai silpna kaip gražu, o vat tokios raudonos norėčiau, reiks drauges apklausinėt, mažum lapų duos
aš jas iš didelės meilės turbūt perlaistau, pas mane viena žydėjo žydėjo ir numirė . nemoku aš jų auginti tikriausiai, gal galite pasidalinti kaip jūs auginate, kokioj vietoj laikot, ar saulėtoj, kiek tręšiate. pas jus tokios vešlios. turiu lapelių prismaigsčiusi tai jau visi prigiję jau matosi ir galiukai naujų lapukų
o dar ir pilnavidurių būna
o dar ir pilnavidurių būna
Maniškės stovi ant vakarinės palangės,tręšiu retai.Bandžiau iš lapelio užsiaugint raudoną gloksiniją,bet nepavyko,sudžiūvo lapas
o žemėse nieko nebuvo apart to sudžiuvusio lapo? Aš taip ir vos vienos neišmečiau, jau galvojau psio išverčiau iš vazono o ten gumbiukas su miniatiūriniu auginuku jau
QUOTE(čikibari @ 2010 06 23, 10:51)
gal kas auginot glosinijas iš lapelio? kai jau išauga nauji lapeliai ar reikia senąjį lapą atskirti ?
auginau iš lapelio , gavau parodoj kaune. pirmais metais išaugo didelis gumbas, žydėjo, vėlai rudeni nudžiuvo visai, tada padejau šaltai ir sausai garaže, neliejau visai apie 5 men, pamaniusi kad mirė , pavasari apsižiūrėjau, kad vazone sudžiuvę žemės, pradėjau kapstyti, o ten daigeliai iš tos bulvės išlindę dabar auga, žiedų daug