laba,
nusipirkau tris gloksinijas, beveik nuvytusias, jos atsigavo , netgi toliau žydi , nenudžiovino žiedų, bet ant jų pilna žalių vabaliukų, kaip juos išnaikinti ?
Ir as isigijau sita nebrangia grazuole, bet po keliu dienu put pradejo Jau sunyko visi ziedai ir gausus pumpurai, o patys zali lapeliai gyvi - ar yra vilties, kad ji atsigaus?
Beje, kaip supratau sita gelyte nera labai populiari - gal labai lepi?
Beje, kaip supratau sita gelyte nera labai populiari - gal labai lepi?
QUOTE(arbuziuke @ 2009 07 07, 11:02)
laba,
nusipirkau tris gloksinijas, beveik nuvytusias, jos atsigavo , netgi toliau žydi , nenudžiovino žiedų, bet ant jų pilna žalių vabaliukų, kaip juos išnaikinti ?
čia marai, aš pamenu iš vaikystės mama prašydavo parnešti boružių - atseit sunemniodavo jos tuos vabaliokus, o taip purkšt reikia, bet tiksliai nepasakysiu su kuo, aš su ukiniu muilu nuplaunu arba su loc`u ir neperplaunu
Nusipirkau šiandien gloksiniją už 6 lt Pilnas Ermitažas gloksinijų, bet visi ir perka. Mėgstu gėles, bet tokios dar nesu auginusi. Žiūresim kaip pasiseks
Sveikos, gloksinijų mylėtojos. Kažkada ir aš gavau dovanų šį grožį, tačiau, kai ji numetė lapus aš ją išmečiau , o dabar pasiskaitinejusi apie jas ir vėl norėčiau ją įsigyti , bet norėčiau arba pilnavidurės arba s su margais žiedeliais, nes Kaune mačiau tik bazėse Sanitex'e, bet buvo tik rausvų ir violetinių, o aš norėčiau kokios nors įdomesnės, todėl lauksiu pasiūlymų iš jūsų,o gal ir patarimų, kur būtų galima Kaune įsigyti šią gražuolę. dėkoju
sveikos, norėčiau paklausti, kaip jos prieš žiemą pradeda nykti? nes maniškei kažkas pradėjo darytis... sukasi ir vysta lapeliai, tai išsigandau, kad liga užpuolė, bet dabar pagalvojau, kad galbūt ramybės periodas artėja??
Nusipirkau siningija taciau nelabai zinau kaip ja priziureti.Nesinori kad zutu arba skurstu.Gal kas jas augina ir pasidalins patirtimi.
Kazkaip keista kad niekas neadsako,nejau nieks neaugina.O pas mane lyg ir neblogai jauciasi.Atrodo kad ir atzala leisti pradeda, tik matyt parsinesant nusalo ziedas, tai nukirpu su visu kotu, o taip tai visai grazus.
QUOTE(Lewisia @ 2009 11 28, 22:38)
Koks grožis , daug visokių turėjau, bet matyti baltos dar niekada neteko o ji graži kaip nuotaka
QUOTE(Lewisia @ 2009 11 29, 15:02)
Tik va nesuprantu kame reikalas visos mano glioksinijos,lapus suka į apačią.
Sakyčiau, kad gal būt drėgmės trūkumas