Norėti norime, tik as iš Vilniaus
Prasiskleidė mano naujokė
Fantastika
Iš kur jūs tokių gaunate? Kiek žiūrėjau parduotuvėse, neradau
Iš kur jūs tokių gaunate? Kiek žiūrėjau parduotuvėse, neradau
As pirkau Aleksoto turguje.Pavasari toks vyriskis gumbeliais prekiavo.
QUOTE(Dacor @ 2009 06 15, 20:12)
As pirkau Aleksoto turguje.Pavasari toks vyriskis gumbeliais prekiavo.
gal galima lapuka sitos grazuoles
Galima
Mano gloksinija papuole i beda ir nebezinau jau ka ir bedaryt... Krove daug ziedeliu, o dabar ziuriu pradejo juos pudyti... neissiskleidusius.. as vos sirdies smugio negavau pamacius... ir kad perlaistyciau, tai negaliu pasakyt, kad siaip jai blogai butu, tai irgi nemanau.. taip ir nesuprantu, kas darosi...
QUOTE(alesgute @ 2009 06 24, 02:37)
Mano gloksinija papuole i beda ir nebezinau jau ka ir bedaryt... Krove daug ziedeliu, o dabar ziuriu pradejo juos pudyti... neissiskleidusius.. as vos sirdies smugio negavau pamacius... ir kad perlaistyciau, tai negaliu pasakyt, kad siaip jai blogai butu, tai irgi nemanau.. taip ir nesuprantu, kas darosi...
Mano vienai irgi taip buvo, bet ji žiūriu vėl pradėjo leisti naujus lapelius ir krauna žiedus, patarčiau ne laistyti ant viršaus, o statyti vazoną pusvalandžiui į indą su vandeniu, kiek reiks ir pati prisitrauks.
Aciu! Bandysiu dar keist laistymo iprocius, jei tai pades sitam mano kvietkeliui
QUOTE(Aderaa @ 2009 06 24, 14:56)
Mano vienai irgi taip buvo, bet ji žiūriu vėl pradėjo leisti naujus lapelius ir krauna žiedus, patarčiau ne laistyti ant viršaus, o statyti vazoną pusvalandžiui į indą su vandeniu, kiek reiks ir pati prisitrauks.