Mano kai gloksinija nuzydejo,tai as visus tuos didelius lapus nukirpau, nes negrazus buvo, tai dabar maziukai tokie kalasi tik
Mano rausvoji gloksinija jau irgi turi kelis pumpurėlius.
Na,maniškė tai nebuvo užmigus.Nes aš ją pirkau senukuose nukainotą,labai apipuvusi buvo.Palikau dalį šaknų ir iš jų išaugo lapeliai.O dydžio tai ji nedidelė,bet jau su keliais pumpurėliais.Nuotraukų negaliu įkelt ,nes neturiu fotoaparato.O iš telefono dar neišmokau įkėlinėt
QUOTE(emma @ 2009 03 24, 13:55)
Na,maniškė tai nebuvo užmigus.Nes aš ją pirkau senukuose nukainotą,labai apipuvusi buvo.Palikau dalį šaknų ir iš jų išaugo lapeliai.O dydžio tai ji nedidelė,bet jau su keliais pumpurėliais.Nuotraukų negaliu įkelt ,nes neturiu fotoaparato.O iš telefono dar neišmokau įkėlinėt
SOS as jas migdziau , ir jau po nauju pradejau budinti bet jos nebunda ziurejau saknis na atrodo neblogai kaip jas galliu pazadinti, pirma ziema jos praleido pas mane nieko dorai nezinau kaip sakant dar neturiu patirties PADEKITE
as sausio pradžioj pamačiau, kad iš gumbelio daigelis lenda, padėjau šviesiai. vakar jau išsiskleidė 4 didžiuuuliai žiedai . vakare idėsiu nuotraukų
QUOTE(Aina @ 2009 04 06, 08:25)
vakare idėsiu nuotraukų
Aina, nepamiršk pažado
Saviškes šiandien apžiūrėjau, ogi pumpurus jau viena sukrovusi
Jei viskas laimingai tęsis, bus mano pirmieji žiedai, nes rudenį jau pražydėjusias įsigijau ir dar tik mokausi su jomis draugauti
QUOTE(rosee @ 2009 04 07, 17:58)
Aina, nepamiršk pažado
štai ir pasirodysim ,
Na,labai graži gėlytė .Maniškė irgi bus panaši.Tik rožinė su baltu krašteliu.
QUOTE(Aina @ 2009 04 10, 07:36)
štai ir pasirodysim
ogo
O maniškės kažko tokios nusvirusios, dar vis neatsikelia, tai perkėliau ant palangės, gal joms lb daug šviesos reikia
Dar netyčia lapą nulaužiau , tai įkišau į kiminus, sakau, gal šaknis išleis, nors nžn kaip jos dauginasi
QUOTE(rosee @ 2009 04 24, 17:50)
ogo
O maniškės kažko tokios nusvirusios, dar vis neatsikelia, tai perkėliau ant palangės, gal joms lb daug šviesos reikia
Dar netyčia lapą nulaužiau , tai įkišau į kiminus, sakau, gal šaknis išleis, nors nžn kaip jos dauginasi
Isleis saknis. As taip nusilauziau kelis lapus, ir pamerkiau, ir isleido saknis labai greit
Labutis,
man iškilo toks klausimas: skaičiau kad kai auga gloksinijos (na jau dygsta) tai reikia palikti tik vieną tą ugliuką-daigiuką, o pas mane vienas jau toks didelis, o šalia iš kotelio dygsta mažuliukai, tai truputėli pasimečiau - nuskabyt juos ar palikt? ką patartumėte?
man iškilo toks klausimas: skaičiau kad kai auga gloksinijos (na jau dygsta) tai reikia palikti tik vieną tą ugliuką-daigiuką, o pas mane vienas jau toks didelis, o šalia iš kotelio dygsta mažuliukai, tai truputėli pasimečiau - nuskabyt juos ar palikt? ką patartumėte?