Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinijos (Sinningia)

dar net nežinau kokia bus spalva g.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau gloksinija, bet ji kazko linkusi puti, tai ziurek lapelis ipuves, tai puse ziedelio ipuve. Kas zinot apie jos auginima? Kaip daznai ja laistyti, kokia saule megsta ir pan.?
Atsakyti
SVEIKUTE PARASYSIU AS TRUMPAI APIE GLOKSINIJA.
GERIAUSIAI AUGA:SILTOJE,SVIESIOJE VIETOJE,BET TIESIOGINIU SAULES SPINDULIU IR SAUSO ORO NEMEGSTA.
LIETI SAIKINGAI,MINKSTU KAMB TEMP VANDENIU.
JU NEGALIMA PURKSTI.
JEI ORAS PER SAUSAS SUSISUKA LAPAI,NUO PER SALTO VANDENS IMA LINKTI STIEBAI BEI PUTI SAKNYS.
TAI TIEK.GAL GALIT PARASYTI IS KUR GAUNATE LINIUOTES VAIKU AMZIUI.
Atsakyti
Aciu, Erika4 uz ats. Tai kaip matau geriausia ja laistyti ipilant vandeni i lekstute, as taip laistau santpaulijas, tada nebaisu, kad paklius vandens ant lapeliu ar krumelio vidu.Dabar zinosiu.Beje ji pas mane ne ilgai zydejo, gal tikrai buvo per daug vandens. wub.gif
Atsakyti
Nu pagaliau pas mane pradėjo skleistis vienas žiedelis. Sukrovė gana nemažai, o kad kuris išsiskleistų tai ne.
O aš laistau į patį vazonėlį, ne į lėkštutę. Ir tręšiu shultz trąšomis sanpaulijoms, nes jos iš to pačio porūšio.
Atsakyti
Jau matosi, kad bus violetinė spalvytė. O pas jus kokios spalvos. Kai sužydės įdėkite nuotraukytes. Beje, vasaros viduryje galėsim apsikeisti lapeliais.
Atsakyti
pas mane tai tokia daugiau i bordo spalva. Is mamos parsiveziau violetines lapeli su jau issikalusiomis saknelemis. Isodinau i zeme, bet ziuriu, kad tas lapelis nuvyto. Tad greit istraukai ir vel imerkiau i vandeni, kad issikaltu didesnes sakneles. Gal pavyks pasidauginti... blush2.gif
Atsakyti
Aš tai jokiam vandeny nelaikiau, tiesiog sukišau į žemę ir tiek. Jos pačios ten suformuoja gumbelį. Beje įdomus pastebėjimas. Ta gėlytė, kuri pirma pavasarį išleido ūgliuką, nesukrovė nei vieno žiedo. Paskaičiau, matyt jai trūko ramybės periodo ir nespėjo suformuoti gumbelio:(((
Atsakyti
Mano gėlytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 05 16, 07:55)
Mano gėlytė wub.gif

gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 05 16, 09:55)
Mano gėlytė wub.gif

Taviske grazesne nei kad internetu kur nuoroda buvai idejusi thumbup.gif
Atsakyti
ačiukas:) Aš pati negaliu atsigėrėti, vis vaikštau aplinkui.
Atsakyti