Įkraunama...
Įkraunama...

Next ir kitų panašių dalykų plepalų kampelis

QUOTE(Gervuoge @ 2010 09 14, 22:33)
Patarkite, prasau, per ka siustis is nextó?  rolleyes.gif


As siunciuosi per myma. Nusiskundimu neturiu, prekytes atkeliaudavo per 3 savaites visada(nors rasoma, kad gali ir ilgiau uztrukti) 4u.gif
Atsakyti
Moterukai, o tokiu nexto batu nieks nesat pirke?
user posted image

nepadidinti, nepamazinti..? gal siaip kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo, noriu užsakyti dukrai inkariukus iš Next, gal žinote kokį dydį imti, kad atitiktų 36 dydį g.gif
Atsakyti
kada nexte buna išpardavimai?
ačiū
Atsakyti
dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino kada dabar bus iš pardavimas next ? Pasidalinkit žiniomis 4u.gif
Atsakyti

 ! 
Pastarosiomis dienomis padažnėjo forumo vartotojų anketų pasisavinimo atvejų. Nusavintose anketose pakeičiami slaptažodžiai ir jos naudojamos sukčiavimo tikslais – siūloma tarpininkauti perkant iš užsienio parduotuvių.

Aferistai naudoja tokią veikimo schemą: iš vieno nusisavinto vartotojo vardo (nick`o) pasiūlo tarpininkauti perkant iš užsienio parduotuvių, tada parašo žinutę iš kito nusavinto vartotojo vardo (nick`o), kurioje giria tą tarpininką, teigia, kad ne kartą jau užsakinėjo ir viskas buvo gerai, greitai gavo prekes ir pan.  Nesigundykite tokiais pasiūlymais, nes rizikuojate prarasti savo pinigus ir negauti užsakytų prekių.

Taip pat prašome visų, kurie savo vartotojo anketoje naudoja paprastus slaptažodžius, juos kuo skubiau pasikeisti. Saugus slaptažodis – tai slaptažodis, kurį sudaro ne mažiau kaip 6 simboliai ir yra naudojamos ne tik raidės, bet ir skaičiai.

supermama.lt forumo administracija


Atsakyti
Labas 4u.gif

noriu pasiteirauti, gal kas pirkote iš mergaičių skyriaus sau batus?
koks dydis atitiktų 38 moterišką,
6 ar jau 7? mergaitiškas? NEXT'uose smile.gif ačiū
fomina flip'flopai ir tapkės smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

labai reiktu info del rubu vaikams.. Jei sunui rudeni bus 2.5 metu, ieskoti rubu 2-3, ar 3-4 years?? g.gif Padidinti ar pamazinti jie?

"cuffed jeans" tai cia kokie - su pazemintu klynu? Ar tokio tipo butu siauri?

user posted image

ar norint siauru, reikia rinktis skinny jeans?

4u.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos, gal galetumete patarti, kur ieskoti, ar gal kuri tuo uzsiimanti i az parasytu, buciau dekinga 4u.gif
Vakar radau next.co.uk angliskoje parduotuveje viena baldeli, kurio man dabar mirtinai reikia biggrin.gif Niekur kitur tokios spalvos nera. Jis plastmasinis, tai nesunkus, tik ismatavimai apie 60x35 gaunasi. Ar kas nors imtusi patarpininkauti ir kiek tai kainuotu? Mat lietuviskame saite jo nusipirkti negalima, i LT baldu nesiuncia. UK ribose atsiuncia nemokamai, net pavydu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos noriu prisiregistruoti nexte europiniame ir manes praso vis kazkokio promotion kodo kas tas yra? ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko daryti grąžinimą Next? Pirkom kelias prekes, vieną iš jų netinka ir norim grąžinti, tik nesuprantam kaip tą daryti... Jeigu kam teko su tuo susidurti, būčiau labai dėkinga už pagalbą, patarimus.
Atsakyti