Nu tai ir as tokias dekoratyvines nusiperku, ale praeitais metais ant durniaus nusipirkau, galvojau nors vasarai, o ir ta pabaigiau ir sia dar nesioju, tai dabar vel, Reno, Zygio batuose, visokiu blizkuciu, chrienuciu ir t.t.
Privetas,
man siandien paskutine darbo diena, atidirbineju uz ana savaite nes maze pasigavo anginos virusa tai praleidau su ja pora dieneliu. Bet busiu ant rysio nes kita savaite kurjeris pristatys internetine iranga
man siandien paskutine darbo diena, atidirbineju uz ana savaite nes maze pasigavo anginos virusa tai praleidau su ja pora dieneliu. Bet busiu ant rysio nes kita savaite kurjeris pristatys internetine iranga
Prisiduodu-sveika, gyva
Liaba , gal isivedei interneta?
QUOTE(cola @ 2008 08 27, 15:18)
Liaba , gal isivedei interneta?
isivedziau, viskas "s dostvakoj na dom", tkik pajungiem ir viskas veikia. Greitis normalus, prisijungimas kol kas irgi negaliu skusts , ziuresim kas toliau, vistiek soktelt toliau negalim nes su Zebra 2 metu sutart pasirasem.
Maciau vienoj smotkiu temoj Olgunia
Nu saunu
o tu jau nedirbi?
Olgunia raik pakviest, kad namo griztu, uztenka bastytis ir tegu fotkem palepina
Man TEO pasiule ivest neta, 3000 lt ivedimas + 5 metu sutartis ir t.t.
tai pasiemiau omni conecta+laptopas
pirmadieni susitvarkysiu ire bandysiu savo gudumoj dirbt
Kap pilvuzas? Kap dukriukas? Dar namie, i darzeli neplanuojat?
o tu jau nedirbi?
Olgunia raik pakviest, kad namo griztu, uztenka bastytis ir tegu fotkem palepina
QUOTE(cola @ 2008 08 29, 10:10)
Nu saunu
o tu jau nedirbi?
o tu jau nedirbi?
ale i kaina
as jau nuo 11 rugpjucio nebedirbu. Ilsiuosi. Tiek kazkokiu reikalu staiga atsirado kuriuos zut but reikai sutvarkyt. Varom siandien vakare i piknika pas vyro bendradarbe.
Siandien buvom VGN-patvirtino kad brolio laukiam. Numeciau kilograma. O dukra dar i darzeli neleisim-perrasem kitiems metams , musu pediatre patare (kad lygu netamytu namo ir nekrstu to mazo zmogeliuko, tegu sustipreja) o ir pati nenorejau kad jaustusi atstumta nes naujas gyventojas namie bus.
Na tai sveikinu su broliu
ir saunu, kad viskas gerai
gerai pabaliavok, ziurek nepasgerk
o as lakiu namucio, susirasysim pirmadieni
jei pamatysi, varyk olgunia namo
ir saunu, kad viskas gerai
gerai pabaliavok, ziurek nepasgerk
o as lakiu namucio, susirasysim pirmadieni
jei pamatysi, varyk olgunia namo
nu musu rubrika tuoj kapiec, uzdarys uz nelankamuma...
Cola, ineta namie jau isivedei?
ex, gera viswgi atostogaut, malonu laika leist... niekur neskubet, negalvot apie darba...
Cola, ineta namie jau isivedei?
ex, gera viswgi atostogaut, malonu laika leist... niekur neskubet, negalvot apie darba...
na damusim tema iki tavo gimdymo ir bus basta
neta turiu (sioki toki) , kolkas matau ne mano nervams, ale gal apsiprasiu
Tau pavydu, ilsekis ilsekis
O mes rugseji pailset ir leksim Turkijon (dabar vaikai idiege kad baisu skrist), pradedu ir as drebet
neta turiu (sioki toki) , kolkas matau ne mano nervams, ale gal apsiprasiu
O mes rugseji pailset ir leksim Turkijon (dabar vaikai idiege kad baisu skrist), pradedu ir as drebet
Uzklydau netiketai
Visu pirma T.A.K. sveikinu
Cola i koki viesbuti varot jus?
Visu pirma T.A.K. sveikinu
Cola i koki viesbuti varot jus?
QUOTE(cola @ 2008 09 06, 08:44)
tai tau pavydet reiketu,ex Turkija (bet as nepavydi )
QUOTE(ugi @ 2008 09 10, 10:50)
Aciu
nu kad netiketai uzklydai tai jau 100 proc. Kur dingus buvai, kaip tavo darbas, statybos?