QUOTE(cola @ 2008 07 17, 09:25)
jei ka spyris tarpukojin ir i laukus
beje, o tu prie Silo ezero nebuvai? Anksciau ten berods kalneliai buvo plaukiot, o dabar kazkoks plakatas parodytas uzlipti ir sokinet
niekaip nenuvaziuoju paziuret
o mas visokios atrakcijos patinka, paimu sunu uz rankos ir vedu visur (prisidengusi kad jam labai visko reikia). Vichy parke visur ciuoziau
Oj zvengiau is sio sakynio is ryto, gerai kad viena kabinete sedziu tai nepagalvos kad man ku-ku
Prie Silo jau simta metu nevaziuoju, kazkaip per daug man ten surmulio. Nors prie kur jo nera, beja prie Topeliu kito kranto, kur kairiau sukt reikai irgi yra atrakcionai.
O Vichy ir mes su sese ciozem nuo visu imanomu ciuozyklu, net nuo vaikisku
Vyras sau gulejo burbulinese (nes jis turi prisisaugot del stuburo) o mes kaip dvi isportejusios ciozem, sokinejom i ta kubila, aj nu zodziu vyrai turejo i ka ziuret.
Vakar ziurejom TEO pasiulyma del interneto-tai dabar uzsisakius interneta iki rugpjucio 15 visus metus mokesi menesi tik po 10 lt, tik dar neissiaiskinom ar ten belaidis. Bet uzsidegiau nerealiai, vyras sako-nu tu mane pagaliau isprevartausi
As siandien nemalonia priocedurea apturejau-STOMATOLoOAS, bet niekur nedingsi -nemegstu su nesveikais dantimis vaiskciot o ir nervas atsidare staigiai, tai pirma kart stomatologe gyveinme pries grezdama uzsalde, bo sitam danty net 3 nervai
. O as galvoju kartais ko as tokia nervuota pasidariau