fainai pasibuvom
T.A.K., o pas tave gal ir problemos su interneto ivedimu? Pas mane tai yra siokiu tokiu bet mastau kad ir man reiketu, nes namie galeciau daugiau padirbt
kaip orai? vasara isvis nelepina tik sunus vel Palangon isleke, ir vel siubjuro...
labukas, mamkos
visai as sazine poteriala, pamirsau ta SM beveik,
nes pas mane cia toks nedidelis romanchikas vasariskas zakrutilsia raskrutila viena kelionei , gyyyyyyyy
tai vat dabar begaju po magazinam, tipo reikia dasipirkti kokiu smotkiu nieko gi neturiu
kaip jus mergaites laikotes, kas gero, kaip vasara jums? oras tai kazkoks durnas, a ne?
nes pas mane cia toks nedidelis romanchikas vasariskas zakrutilsia raskrutila viena kelionei , gyyyyyyyy
tai vat dabar begaju po magazinam, tipo reikia dasipirkti kokiu smotkiu nieko gi neturiu
kaip jus mergaites laikotes, kas gero, kaip vasara jums? oras tai kazkoks durnas, a ne?
QUOTE(cola @ 2008 07 15, 10:27)
T.A.K., o pas tave gal ir problemos su interneto ivedimu? Pas mane tai yra siokiu tokiu bet mastau kad ir man reiketu, nes namie galeciau daugiau padirbt
kaip orai? vasara isvis nelepina tik sunus vel Palangon isleke, ir vel siubjuro...
kol neisivedinejom tai ir nezinau ar kazkokios problemos galetu butu. Mes jeigu darytume tai belaidi per omni connect arba Zebra, dar vyras klaus savo pazistamo kuris aptarnauja juos darbe visais IT klausimais.
As pagaliau pradejau maudyniu sezona-sestadieni pirmas karta plaukiojom ezero, vakar po darbo nulekem irgi prie Tapeliu, ryt turbut gaudysim kol vanduo siltas.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 07 15, 11:01)
labukas, mamkos
uj kaip smagu-""liubov-morkov"" Kur kaip pavyko pakabint ir dar prikalbint kelionei Kur vaziuosit?
O sakei kad tau gerai tik su Zlatka
QUOTE(T.A.K. @ 2008 07 15, 12:52)
uj kaip smagu-""liubov-morkov"" Kur kaip pavyko pakabint ir dar prikalbint kelionei Kur vaziuosit?
O sakei kad tau gerai tik su Zlatka
kokia ten liubov-morkov v nashe vremia, pagavau internete nezinau ar ilgam, bet cia jau nesvarbu, glavnoje i turkija nuvaziuosim, o poto jau ziuresim sekmadieni isskrendam
Zlatka liks su tevu, tegul tevas pabendrauja normaliai su savo vaiku, va taip vat.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 07 15, 13:57)
kokia ten liubov-morkov v nashe vremia, pagavau internete nezinau ar ilgam, bet cia jau nesvarbu, glavnoje i turkija nuvaziuosim, o poto jau ziuresim sekmadieni isskrendam
Zlatka liks su tevu, tegul tevas pabendrauja normaliai su savo vaiku, va taip vat.
nu ni govori kuma -kiek pazistamu istekejo uz internetines meiles - viena is paskutiniuju pazistamu atsidure su kaukazietisku internetiniu muzu Stokholme, taip kad "derzaj"
Kokia nespravedlivost - Cola cia landziojo po pazintinius psl o tau pavyko pakabint atvaziuosi pasidalynsi patirtim kur ir kaip ieskot
O vertas nors kad su juo i Turkija traukt
QUOTE(T.A.K. @ 2008 07 15, 15:54)
nu ni govori kuma -kiek pazistamu istekejo uz internetines meiles - viena is paskutiniuju pazistamu atsidure su kaukazietisku internetiniu muzu Stokholme, taip kad "derzaj"
Kokia nespravedlivost - Cola cia landziojo po pazintinius psl o tau pavyko pakabint atvaziuosi pasidalynsi patirtim kur ir kaip ieskot
aisku, verta, nes visa kelione apmokejo jis
cia jau didelis pliusas
o siaip as ant bajerio padaviau internete skelbima,tipo ieskau pakeleiviu kelionej kur nors tai va viena pasirinkau, vstretilis', pasnekejom, ir net patiko vienas kitam, o Zlatka tai visai ne slezala s diadi seriozi susidraugavo nerealiai
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 07 15, 16:25)
vstretilis', pasnekejom, ir net patiko vienas kitam, o Zlatka tai visai ne slezala s diadi seriozi susidraugavo nerealiai
Sveikos, nuo sitos vietojs issamiau noretusi info-amzius, seimynine padetis, uzisemimas...
Labas rytas
sedziu darbe visiskai viena, blin, skuchno
tai va, diade serioze 40 metu, nezenat, sinu 17 metu, gyvena pavilniui na ir t.t.
uzsiemimas durnas, kupi-prodaj nesvarbu ka: sunkvezimai, mesa, tresnes, bulves
bet jis labai jau mane napriagajet, ugovarivajet perejehat' k nemu, seimininke jis is manes nori padaryti neiseis
tai va, diade serioze 40 metu, nezenat, sinu 17 metu, gyvena pavilniui na ir t.t.
bet jis labai jau mane napriagajet, ugovarivajet perejehat' k nemu, seimininke jis is manes nori padaryti neiseis
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 07 16, 11:18)
Labas rytas
ale diadia greitas as tokiu bijau O ko taip jam skubu kad apsigiventum pas ji? Man tai kaip tik idomiau i pasimatymus lakstyt, nu nebent jam pastuovumo norisi, tikros seimos, zidinio ir t.t.
Gaunas kad netoli manes gyvena tas diadia Serioza, gal dar kazkadu maciau
Ugu, diadia labai net greitas, bet sako, kad jau neberniukas, nori tikros seimos ir t.t. Siaip, as istikruju tai pati nezinau ko as noriu, su zlatka be diedu gerai gyvenam, bet kartais noretusi silumos ir t.t. todel man patogiau gyventi atskirai
o gyvena sodininko bendrijoj Ramove berods
o gyvena sodininko bendrijoj Ramove berods
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 07 16, 11:18)
gyvena pavilniui na ir t.t.
norejau rasyt, kad mums su T.A.K. visai tokis tiktu
Geras olgunia, sveikinu, cia visi draugauja po 5 metus, o tu bac, po keliu pasimatymu jau kelionen
ziurek tik saves, kad kur neparduotu kap lele
ale tu gi geriau jauti kas kur ir kaip
Dziugu uz tave
T.A.K., o tu ieskok svariu ezeru, man visoki Tapeliai pasitikejimo nekelia
saugok leliu
beje, as ir domiuosi belaidziu (da butu gerai kad kas uz 1 Lt kompa duotu )
jei ka suzinosi, rasyk, ma ir idomu
nu vsio, einu i internetinius puslapius mailuzio ieskot (bo vyras niekur neveza (tik su palatke))
QUOTE(cola @ 2008 07 16, 12:13)
T.A.K., o tu ieskok svariu ezeru, man visoki Tapeliai pasitikejimo nekelia
saugok leliu
nu vsio, einu i internetinius puslapius mailuzio ieskot (bo vyras niekur neveza (tik su palatke))
saugok leliu
del ezeru tai mes ant greicio, nors as ir baseinu prisibijau, vyras zadejo vaikui i Vichy nuvest bet as kazkaip nelabai i tai ziuriu, man taschloro kvapas ir siaip visokios lygos, Tik viena baseina lankiau praeiteis metais-Antakalniop spec. tai ten ikrina gydytoja pirm akarta kai eini gaut leidima i baseina.
Omnitele , uzsisakant interneta gauni kompa uz lita, bet kol kasmes dar nepasiskaiciavom kas geriu apsimoka-ar pirkt uz 1 ir but prikaustytam pora metu prie konkrecios firmos ar pirkt uz normalia (dabar dar siais metais galima susigrazint tuos mokescius uz kompiuteri) kaina ir tik uz interneta moketis. Dar ziuresim. Jeigu ka -suktelsiu.
S milym raj v shalashe