mes pasirodom su finiku
gerai, kad pasveikot ligoninei buvot ar namuose?
vargsiuke, eina sau koks fanaras
o mes namuose apsiejome, svarbiausia skysciai , o kai gere, tai viskas gerai
beje, o kada ta musu TAK gris?
o mes namuose apsiejome, svarbiausia skysciai , o kai gere, tai viskas gerai
beje, o kada ta musu TAK gris?
Labas rytas, o velnias zino kada griz
nai nai nai, tylu kaip
Na tai apsireiskiu Baigiasi mano katino dienos. Visai gerai butu jei ne paskutinios 3 savaites Pirma susirgau as, kita diena greitoji nakti su maze i Antakalni isveze kur pabuvom pusantros dienos su laringitu. Bjauriausia tai kad nei karto nei rudeni nei ziema nesirgom o cia pavasari pagavo nakti ta bjaurastis. O kadangi pirma karta mus sia bjaurybe uzpole tai man kosmaras buvo. Grizus namo dar du kartus kartojosi bet jau gydemes namie
Vakar buvau Kaune Kaunas Jazz Vaziojam ten kiekvienais metais.
Olgunia, nu bet gi Zlatka be akies galejo likt. Gerai kad tik melyne viskas baigesi
Mums vasara po kaire akim dar baisesnis fingalas buvo tik nuo odo ikandimo i ziema matomai sureagavo akis ir ant to akies issoko saltasis mezis
Olgunia, nu bet gi Zlatka be akies galejo likt. Gerai kad tik melyne viskas baigesi
Mums vasara po kaire akim dar baisesnis fingalas buvo tik nuo odo ikandimo i ziema matomai sureagavo akis ir ant to akies issoko saltasis mezis
Jus gal uzmigot tokiu oru ar ka, kodel ne darbo vietuose, kodel neturiu su kuo bendraut
QUOTE(T.A.K. @ 2008 04 28, 09:41)
Na tai apsireiskiu Baigiasi mano katino dienos. Visai gerai butu jei ne paskutinios 3 savaites Pirma susirgau as, kita diena greitoji nakti su maze i Antakalni isveze kur pabuvom pusantros dienos su laringitu. Bjauriausia tai kad nei karto nei rudeni nei ziema nesirgom o cia pavasari pagavo nakti ta bjaurastis. O kadangi pirma karta mus sia bjaurybe uzpole tai man kosmaras buvo. Grizus namo dar du kartus kartojosi bet jau gydemes namie
Labukas, Tereziuk Matau, kad be nuotykiu ne oboshlos'
Labai gaila, kad taip su Jumis atsitiko, bet dabar tai jau viskas tvarkoj, a ne? Pasveikot? O kaip tavo antrasis
Kaip sveikatele?
Zlatka aisku galejo likti be akies, baisu buvo, bet ka daryt, reikia priprast prie minties, kad nepirmas ir nepaskutinis toks atvejas bus, vaikas gi nesedi vietoj, reikia zlatkai visada kur nors uzlipt, nukrist na ir t.t.
Tai kad rytoj jau busiu cia, vietoj, pagavarim
T.A.K. sveika sugryzus gal tema atsigaus
Kadangi mus kamuoja ta pati liga , tai niekam jos nelinkeciau feeeee
Olgunia , kaip dukriuko akis ar jau praejo finiakas
Ryt uzsuksiu papliurpt
Olgunia , kaip dukriuko akis ar jau praejo finiakas
Ryt uzsuksiu papliurpt
Labas rytas, mergaites
Ugi, jau seniai viskas tvarkoj, labai greit uzgijo viskas, o zlatka vel i tas supines varo
Ugi, jau seniai viskas tvarkoj, labai greit uzgijo viskas, o zlatka vel i tas supines varo
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 04 28, 19:40)
Labukas, Tereziuk Matau, kad be nuotykiu ne oboshlos'
Labai gaila, kad taip su Jumis atsitiko, bet dabar tai jau viskas tvarkoj, a ne? Pasveikot? O kaip tavo antrasis
Kaip sveikatele?
Zlatka aisku galejo likti be akies, baisu buvo, bet ka daryt, reikia priprast prie minties, kad nepirmas ir nepaskutinis toks atvejas bus, vaikas gi nesedi vietoj, reikia zlatkai visada kur nors uzlipt, nukrist na ir t.t.
Kaip sveikatele?
LAbas visos,
su antru lyg viskas gerai. Pasidariau visus tyrimus-toksoplazmoze, citomegalo ir kitu s.... Rosiuos eit pas gyd. pas kuria gimdziau ir gimdysiu , pasidaryt normalu echo nes musu poliklinikoj nei dare dar nei aparato gero neturi.
Maze jau lyg viskas gerai, nekosti, einam i lauka, zaidzia, apetitas zveriskas Ir taip pat kaip tavo Zlatka -visur jos pilna. Prisitraukia namie kede ir lipa ant baldu
QUOTE(ugi @ 2008 04 28, 21:31)
as neisivaizduoju jeigu taip dazniau butu , nors kita vertus gal jau su laiku apsipranti ir zinai kaip reaguot. O kai atsitinka tada kai vaikas ne tik kad laringitu neserga o apskritai nesirgo tai
Na kaip ciotka, kad viskas tvarkoj jau pas jus
Oras fainas, traukia nuo miesto kuo toliau
Papildyta:
nai nai nai
Oras fainas, traukia nuo miesto kuo toliau
Papildyta:
nai nai nai
Niu labos labos, simtas metu
T.A.K., gal jau pastorejai kur liniuote, nesmato kiek laiko
klausykit, vejas tas man nepatinka, vaika kaip rengt i darzeli, neaisku
T.A.K., gal jau pastorejai kur liniuote, nesmato kiek laiko
klausykit, vejas tas man nepatinka, vaika kaip rengt i darzeli, neaisku