gal kas gali pasakyt kaip sitie next dzinsiukai http://www.next.co.u...oungergirls/5/5 ar ugis atitinka kazi?
Liabos, na musu tema muset reikia pervardinti, kad smutkiu megejos, o ne next, nes patarti ne ka ir tegalime
liabos, beje, buvau penktadieni pas nextininke, tai nauju rubeliu nerasta, gerai suintrigavo su ta zinute nors prigriebiau pora, nes jau diena pries tai viska isgraibste...nors sake kad tik nuo kovo 8 dienos galima vaziuoti
zodziu...
liabos, beje, buvau penktadieni pas nextininke, tai nauju rubeliu nerasta, gerai suintrigavo su ta zinute nors prigriebiau pora, nes jau diena pries tai viska isgraibste...nors sake kad tik nuo kovo 8 dienos galima vaziuoti
zodziu...
QUOTE(Semile @ 2008 03 12, 02:34)
gal kas gali pasakyt kaip sitie next dzinsiukai http://www.next.co.u...oungergirls/5/5 ar ugis atitinka kazi?
liaba, tai sitie dzinsiukai tik neseniai pasirode, tai kad turbut dar niekas ir negales padeti,
Nu jo, reikia pervadinti
Liaba
o as buvau benettone, visai nieko padare parde, o ir drabuziukai visiskai skirtingi nuo akropolio pardes labai spalvingi visi... o vaikiskiu gruozis
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 11, 21:35)
T.A.K. turiu jau sukenka pas save Tokia nemaza pasirode
Labas rytas, aciu kad prileikei sukienka. Gal man ji tiks jeigu sakai kad nemaza
QUOTE(cola @ 2008 03 12, 10:18)
zodziu...
zodziu...
nu ir gerai kad nesusigundziau. Nesupratau su ta kovo 8 , tai kam rase kad nuo 6
As sestadieni mazei fajnus batukus nupirkau.
Jie ryskseni negu foto , truputi pasiltinti,zomsiniai
Olgunia, tai kaip mes susitarsim su tavim? Gal tada visos tariames kavkai? Nes nuo kitos savaites iseinu uztarnauto poilsio
ir dar buvau pas Linos mama daug drabuziu jos mama atveze is ispanijos gaila, kad mums nieko netiko..... tai paemiau tik ta, ka anksciau uzsakiau
Papildyta:
na superiniai batukai, kur pirkai?
Papildyta:
QUOTE(T.A.K. @ 2008 03 12, 10:36)
Labas rytas, aciu kad prileikei sukienka. Gal man ji tiks jeigu sakai kad nemaza
nu ir gerai kad nesusigundziau. Nesupratau su ta kovo 8 , tai kam rase kad nuo 6
Olgunia, tai kaip mes susitarsim su tavim? Gal tada visos tariames kavkai? Nes nuo kitos savaites iseinu uztarnauto poilsio
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 12, 10:37)
ir dar buvau pas Linos mama daug drabuziu jos mama atveze is ispanijos gaila, kad mums nieko netiko..... tai paemiau tik ta, ka anksciau uzsakiau
Kas gero buvo? Man atrodo ten didesnems daugiau ar klystu ?
QUOTE(T.A.K. @ 2008 03 12, 10:39)
Kas gero buvo? Man atrodo ten didesnems daugiau ar klystu ?
Jo, musiskiam kazkaip nieko ir nebuvo, bet va mums gal ir galima butu ka surast, as tai kelnius vienus pasimatavau, siaip nieko buvo, bet be elastano, tai man
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 03 12, 10:39)
pirkau per skelbiu, bet pasirodo moteris irgi sedi SM, batai kainavo 35 litu. Visa avalyne ir rubai vezami is Skandinavu, tai kad jie normaliu dydziu, nepamazinti, Yra ir naujos ir devetos avalynes. Musu batukai nauji (nors skelbime buvo nurodyta kad turbut pora kartu deveti) bet nei kvapo devejimo, jie matomai kazkur matuoti tik pora kartu parduotuvej ir psio. Buvau pas ja namie sestadieni, dar pora fajnu bacioku buvo, tokiu grynai odiniu be pasiltinimo, bet mums tokiu nebereikia nes turim dar.
T.A.K., as pas ta moteriske aibe batu, kelniu pripirkusi esu
QUOTE(cola @ 2008 03 12, 10:54)
tai tu zinojai ir tylejai
Tai kaip taremes merdzinos As tik tuoj nudumsiu iki Ergo bo mums moteriskaite pirmadieni sona pabuciavo tai nuleksiu iki draudimo ir atgal. kaip taremes ar pasirasot kavkei?
QUOTE(T.A.K. @ 2008 03 12, 11:02)
tai tu zinojai ir tylejai
Tai kaip taremes merdzinos As tik tuoj nudumsiu iki Ergo bo mums moteriskaite pirmadieni sona pabuciavo tai nuleksiu iki draudimo ir atgal. kaip taremes ar pasirasot kavkei?
o ka reikejo sakyti?
sunui daug ka pirkau
kai turesi sunu, tadu dalinsiuos
o ta moteriske ir tau reikejo pabuciuot atgal
kavkes siandien? a kur? as gal ir uz
QUOTE(T.A.K. @ 2008 03 12, 10:44)
pirkau per skelbiu, bet pasirodo moteris irgi sedi SM, batai kainavo 35 litu. Visa avalyne ir rubai vezami is Skandinavu, tai kad jie normaliu dydziu, nepamazinti, Yra ir naujos ir devetos avalynes. Musu batukai nauji (nors skelbime buvo nurodyta kad turbut pora kartu deveti) bet nei kvapo devejimo, jie matomai kazkur matuoti tik pora kartu parduotuvej ir psio. Buvau pas ja namie sestadieni, dar pora fajnu bacioku buvo, tokiu grynai odiniu be pasiltinimo, bet mums tokiu nebereikia nes turim dar.
QUOTE(cola @ 2008 03 12, 10:54)
Mergaites, kas per moteriske kur SM jinai sedi?