Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aciu uz rupesti, bet rimtai galvoju atsisakyt fotoaparato ir fotografimo tuo paciu.
Besidomintiems - padariau iki 500 kadru garantijos, laidai, dezutes - pilnas komplektas.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 28, 23:45)
bet jis turi tą lempą ar ne viršuj ? stovi mano skaneris neprijungtas, galviju ar verta jį jungt  g.gif ..

de Nada gi negalvoji apie tai ar ne ?  g.gif

Turi lempą smile.gif

dar porą dedu smile.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū Pupeliuk, reiškia neverta net vargti su saviškiu..
antroji be priekaištų .. tas liežuviukas iškištas.. toks susirūpinęs visas.. pirmoj gal kiek kairėj erdvės daugiau norėtųsi .. ech šaunuolė Tu, tau puikiai sekasi smile.gif

de Nada gi kam taip.. neparduok.. pasidėk kol kas.. lai paguli.. ir tu pailsėk. ir vėl nroas ateis. pamatysi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 28, 22:37)
galvoju parduoti savo Pentaxa 100 su kitinuku - jei kas susigundys sakykit, vis savi...
getter, please, zinau kad ne skelbimu puslapis, ten veliau idesiu.
Liudesys....

Getter sakė, kad galit rašyt ką parduodat tik kainas per až derinkitės, t.y. kad čia nekabėtų mirksiukas.gif

O tai kas nutiko kodėl rankos nusviro? verysad.gif
Atsakyti
Dėl pirmosios tai tikrai sutinku, bet taip jau sukadruota buvo.. dešinės dar kirpau, kad kompensuočiau erdvės trūkumą kairėje..

Blyn ir mane pradėjo nervinti ta vinjetė Vilniaus nuotraukose, pradžioje buvo įdomu, dabar jau nebe sad.gif niekis, neužilgo pirksiu plačiakampį, tai nebebus jos thumbup.gif

Jei paprastas skeneris be lempos, tai tikrai nevark, nieko neišeis.
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 28, 21:52)
aciu uz rupesti, bet rimtai galvoju atsisakyt fotoaparato ir fotografimo tuo paciu.
Besidomintiems - padariau iki 500 kadru garantijos, laidai, dezutes - pilnas komplektas.

Pardavinėji, nes pirksi kažką naujo, ar todėl, kad gauta suma reikalinga kažkam kitam, ar todėl, kad nemoki ir nesigauna fotografuoti? Jei paskutinis variantas, tai patarčiau padėti kur į šalį, kad akys nematytų. Pailsėk, o paskui vėl imk į rankas ir fotografuok. Kas ten iš vilnieičų žadėjo kiek tave pamokyti a? Būčiau Lt, tikrai nepagailėčiau laiko.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 22:59)
Dėl pirmosios tai tikrai sutinku, bet taip jau sukadruota buvo.. dešinės dar kirpau, kad kompensuočiau erdvės trūkumą kairėje..

Blyn ir mane pradėjo nervinti ta vinjetė Vilniaus nuotraukose, pradžioje buvo įdomu, dabar jau nebe sad.gif niekis, neužilgo pirksiu plačiakampį, tai nebebus jos thumbup.gif

Jei paprastas skeneris be lempos, tai tikrai nevark, nieko neišeis.

su lepma pas mane bet iš apačios smile.gif .. pažiūrėjau internete - tavo skaneriukas nėra brangus .. verta pamąstyt dėl jo..

o kokį plačiakampį nusižiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 29, 00:02)
su lepma pas mane bet iš apačios  smile.gif .. pažiūrėjau internete - tavo skaneriukas nėra brangus .. verta pamąstyt dėl jo..

o kokį plačiakampį nusižiūrėjai?

Tikrai nebrangus, ir kiek domėjausi mėgėjiškam skenavimui visai jo užtenka, man pagrinde skenavimas internetui, taigi užteks kol kas smile.gif o plačiakampį tai jau minėjau - Sigma 17-35 f2,8-4, juostai bus platus kampas, skaitmenai tai toks ne itin, bet jau apsisprendžiau, dar pabandysiu Vilbroj..

De Nada, tikrai pasakė tau labai gerą patarimą - atidėk į šalį, kur giliai giliai, kad jį užmirštum, vėliau gal maloniai nustebsi, kai bekraustydama daiktus rasi ir vėl užeis noras ir užsispyrimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 23:10)
Tikrai nebrangus, ir kiek domėjausi mėgėjiškam skenavimui visai jo užtenka, man pagrinde skenavimas internetui, taigi užteks kol kas smile.gif o plačiakampį tai jau minėjau - Sigma 17-35 f2,8-4, juostai bus platus kampas, skaitmenai tai toks ne itin, bet jau apsisprendžiau, dar pabandysiu Vilbroj..

ačiū dar kartą, Pupeliuk.. man irgi iš principo tik pažiūrėjimui ar gera foto gavosi reikia.. smile.gif .. gi ypač kai pradedi nieko iš negatyvo neina suprast o foto turbūt ne viena gausis visai niekam tikus unsure.gif
lauksim tavo plačiakampių darbų.. pas mane abu Sigmos objektyvai ir abiem esu patenkinta.. ypač savo 30 tuku.. jis pas mane visada ant fotoaparato.. o va juostoje irgi palieka tokius va rėmelius .. gal kada nors ir aš apie plačiakampį pagalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Vat vat peržiūrėjimui, arba čia kėlimui, nes net iš indeksų suprast negaliu ar gera nuotrauka, dažnai atrodo gera, atsispausdinu, o joje fokusas nuplaukęs.

O objektyvo už tai ir ieškau tokio, kuris vinjetės nepaliktų.. man dabar svarbu, kad objektyvas tiktų ant abiejų fotoaparatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 vasario 2008 - 23:19
QUOTE(bite maja @ 2008 02 28, 08:40)
man patinka ši su viltim. labai švelni ir moteriška  bigsmile.gif

oi, vvvvv, aš daugiau nenoriu tokių nuotraukų su tokiom nuotaikom. geriau jau peizažais užsiimsiu  biggrin.gif

dėl susitikimo tai jau susitarėm mirksiukas.gif 

aciukas smile.gif

tavo peizaziukai jega smile.gif taip ir toliau smile.gif tiesiog kartais paivairink ir portretukais smile.gif galima ir linksmais smile.gif

iki susitikiko smile.gif

QUOTE(cherry_girl @ 2008 02 28, 09:44)
Todėl, te nesupyksta niekas, pagirsiu savo "favorites"  biggrin.gif
vvvv, paskutinė tavo nuotrauka, na tiesiog..... žiūri ir negali atitraukt akių,  tokia rami, šilta, bet ir labai liūdna tuo pačiu. Kaip tu nuostabiai moki perteikti emocijas

siaip labai keistai jauciuosi kai is salies zmones pagiria darba.. atrodo taip neseniai atejau i si skyreli.... visi tiek mokino mane.. nerealus aciu.. o dabar is kai kuriu mano darbeliu gali ir kiti pasimokyti.. nerealus jausmas...
zinau, kad dar turiu tobulet ir tobulet ir tobulet.. tam pabaigos niekad nera....
tad tikrai nepagalvokit kad nesilankau nes jauciuos viska mokanti.. tai butu didziausia netiesa...! tikiuosi grizti... greitai..

QUOTE(Sea_ @ 2008 02 28, 09:44)
VVVV, nuostabus autoportretas wub.gif

aciu!
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 28, 21:05)
mano šiandieniniai "dviese". kadangi gilios idėjos nėr, tai į ND nepretenduoja ši foto  lotuliukas.gif 
kai lyja...

o man patinka biggrin.gif prajuokino. abu skirtingi, bet kartu ir kažkuom panašūs. galvoju, kad dar gal ir katiną reikėjo į fokusą paimt g.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 21:49)
skenuoju juostas smile.gif
dar kelios Vilniaus.

Man ši labai patinka pačiai..

iš visų man ir geriausiai žiūrisi pirmoji... to susitikimo rezultatai mane nustebino biggrin.gif . visų trijų nuotraukos ant tiek skirtingos. net nesitiki, kad vaikščiojom kartu smile.gif labai norėčiau dar kartą pakartot ax.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 28, 22:37)
galvoju parduoti savo Pentaxa 100 su kitinuku - jei kas susigundys sakykit, vis savi...
getter, please, zinau kad ne skelbimu puslapis, ten veliau idesiu.
Liudesys....

ką čia sumąstei? g.gif palauk dar kelias savaites. šį savaitgalį nežinau, kaip išeitų. kitą išlekiu į Londoną, tai po to galim susitikt. parduot visada suspėsi. tegul paguli šiek tiek.
Atsakyti