Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Darling... @ 2008 02 28, 22:08)
Jau senokai skaitineju fotografu pokalbius cia ir pati bandau si bei ta pagauti wink.gif
Planuoju isigyti gudresni objektyva, sudomino nekintancio zidinio objektyvas, pvz.: Canon EF 50mm f/1.8 II . Ka apie tai manot jus? Gal kas turi toki, ar verta toki isigyti?

verta... už 289 lt laaabai verta. jei fotografuosi f2 - visi tikrai tai pastebės. rimtai. šis objektyvas, kurį kiekvienas canonistas must have.

mano aureolinis variantas:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 28 vasario 2008 - 21:34
skenuoju juostas smile.gif
dar kelios Vilniaus.

Man ši labai patinka pačiai..

user posted image

ir dar viena:

user posted image

Papildyta:
oi ne Andriushka, tikrai ne tokios aureolės čia buvo. va pasižiūrėk, toliau sėkmingai skenuoju tos juostos nuotraukas, jokių aureolių
net užuominos nėr.. unsure.gif
Papildyta:
dar viena:

user posted image

čia aš užkrausiu nuotraukom mėnesiui į priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 28, 19:47)
Sayonara, jei ne tos lempos, tai man labai patiktų pats pirmas variantas. paskutinis gerai atrodo. dabar galvoju, kad gal reikėjo palaukt, kol jis į tave pažiūrės, o ne į tą sumuštinį ar ką jis ten valgo  tongue.gif

Anasko, asmeniškai man nuobodu  ax.gif tokio drastiško varianto kaip Sansara siūlo gal nereiktų  lotuliukas.gif bet aš ir kol supratau, kad tai kurpaitė  doh.gif
kadangi nieko naujo neturiu, tai rodau seną  ax.gif

Kaip keista man girdeti kad matosi ne kurpaite g.gif turbut del to kad as tikrai zinau jau kokius 15mt kad ten ji bigsmile.gif krokodila pamaciau, bet zuvytes ne biggrin.gif
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif su jusu pagalba (viso skyrelio) manyje kazkas isijunge ir tiesiog pradejau matyti smile.gif ( nevisada aisku) Paciai norisi matyti nuotraukoje prasme ar bent istorijos dalelyte kaip iseina jums. O tokias sausas nuotraukas i recycle bin'a siunciu biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuk o tu su specialiu skaneriu skenuoji? Parsinešiau savo išryškintą spalvotą, bet visgi su savo muiline nieko doro nepadarau unsure.gif

kursuose susitariau su vadovu, kad išduos savo juostelės ryškinimo paslaptį , gal net kartu išryškinsim pirmąją mano jb smile.gif .. žmogus visą gyvenimą fotografuoja.. pažiūrėsim ką tokio papasakos bigsmile.gif

Pirmoji man irgi patinka.. tik tie lašiukai..Man tie lašiukai beveik nemaišytų, jei nebūtų vieno ant to balto pastatuko priekyje.. tada visai įdomiai atrodytų.. ir tie rėmukai .. suprantu, kad nieko negali padaryt.. kad jie nors kiek mažesni būtų .. tik patys kampukai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 vasario 2008 - 22:17
Pupeliuk man tik pirma patiko 4u.gif tik lasai ant objektyvo blasko. O kitos dvi grazios, tvarkingos, bet be kabliuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 vasario 2008 - 22:20
Jo, su lašai tai ir mane nervina, bet nežinau kaip pataisyti, snigo stipriai valyti tiesiog nespėjau sad.gif Ačiū Anasko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 22:03)
Jo, su lašai tai ir mane nervina, bet nežinau kaip pataisyti, snigo stipriai valyti tiesiog nespėjau sad.gif Ačiū Anasko 4u.gif
Zinau tik viena buda, labai tvarkingai klonoti, bet pas tave juosta g.gif neisivaizduoju
Atsakyti
Pupeliuk blush2.gif .. pasidalink savo skenavimo receptu ką blush2.gif
Atsakyti
galvoju parduoti savo Pentaxa 100 su kitinuku - jei kas susigundys sakykit, vis savi...
getter, please, zinau kad ne skelbimu puslapis, ten veliau idesiu.
Liudesys....
Atsakyti
Westa - nieko prašmatnaus - planšetinis skeneris su slide adapteriu CanoScan 4400F, skenuoju tiesiai į PS 4u.gif

de Nada, kas dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 28, 22:37)
galvoju parduoti savo Pentaxa 100 su kitinuku - jei kas susigundys sakykit, vis savi...
getter, please, zinau kad ne skelbimu puslapis, ten veliau idesiu.
Liudesys....

getter turbut nieko nesakys - bent jau man tai panasu ne i komercinio pobudzio info, o i pagalbos sauksma. ar cia ant rimto - kazka geresnio sugalvojau isigyt ar fotografavimo isvis atsisakyt? g.gif tada tikrai liudesys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 28, 22:42)
Westa - nieko prašmatnaus - planšetinis skeneris su slide adapteriu CanoScan 4400F, skenuoju tiesiai į PS 4u.gif

bet jis turi tą lempą ar ne viršuj ? stovi mano skaneris neprijungtas, galviju ar verta jį jungt g.gif ..

de Nada gi negalvoji apie tai ar ne ? g.gif
Atsakyti