QUOTE(westa @ 2008 02 28, 16:31)
o aš šiandien baigiau tavo įduotą Portrą .. ech beje čia gal ta pačia juostele fotografavai kur aš turiu? man labai šita...
nagi nagi, lėk ryškint, skanuot ir rodykis.
jo, pas Tave tos pačios dvi j/b, kurių kadrus anksčiau rodžiau, pvz. smuikininkė, mano tėtis, vakarykštis šuo (kodak tmax 100).
o dabar antrą dieną rodau 400 ilfordą. vakar dienos bite_maja su Ryžiku ir šiandienos vaikinas kavinėj jau ilfordinės.
šiandien jau baigiu, lėksiu namo
nu vis tiek kliūna man kažkas
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 02 28, 16:28)
hm. pakaba negriūna, bet va tas stulpas per vidurį
bet ar dėl griūvančio stulpo griūva visa nuotrauka? aš dabar va žiūriu - man negriūva.
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 17:50)
bet ar dėl griūvančio stulpo griūva visa nuotrauka? aš dabar va žiūriu - man negriūva.
žiūriužiūriu, kad lyg ir ne
QUOTE(westa @ 2008 02 28, 01:12)
tu matai kokia ji motera.. ir net su nurodymais
Tiesiog norisi palengvinti užduotį ir daugmaž padaryti techninius ND
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 08:23)
Getter, o medžio dalis gali būti ar turi būti visas medis?
Medžio dalis, kaip kad šakos, pumpurai, kamienas, šaknelės ir viršunėlės ir pats visas medis - viskas galioja Mintis ko neturėtų būti tai - baldų su interpretacija medžio, ar dektukų ir pan. Ar padėjau bent kiek?
QUOTE(Anasko @ 2008 02 28, 12:49)
Abi temos saunios Bet medis sunkesnis, nes neturiu kol kas jokiu ideju
Anasko ateis mintis ir idėja apamatysi Aš jau turiu net kelias
Ir nesikukulink, o kelk aną foto
Dar kartuką visiems ačiū už sveikinimus
Bėgu darbuotis
Andriushka, žinok, ta sienos faktūra, aureolė ir pan išlenda (paryškėja) sharpinant dideliu žingsniu, tai darau prielaidą, kad spausdinant Procentre buvo dėtas automatinis (?) sharpas. Bet dar jum nerodžiau Vinciaus nuotraukų kaip atspausdintos, tas vienintelis variantas, kuris yra įkeltas ir į Kūdros dienorašti, tai palyginus normalus kiti iš esmės tragiški - neryšku, plokščia ir su aureolėm baisingom iš bendro rezultato padariau išvadą, kad prikoregavo jie, o ne juosta kalta. ji aišku gal irgi ne pati kokybiškiausia, bet tikrai ne taip tragiška..
Šiandien viena namie vakarosiu, tai žaisiu su skeneriu Pastebėjau, kad maniškis skeneris skenuoja gerokai šviesiai į PS, bandysiu šiandien žaisti su Arcsoftu.
Šiandien viena namie vakarosiu, tai žaisiu su skeneriu Pastebėjau, kad maniškis skeneris skenuoja gerokai šviesiai į PS, bandysiu šiandien žaisti su Arcsoftu.
Sayonara, jei ne tos lempos, tai man labai patiktų pats pirmas variantas. paskutinis gerai atrodo. dabar galvoju, kad gal reikėjo palaukt, kol jis į tave pažiūrės, o ne į tą sumuštinį ar ką jis ten valgo
Anasko, asmeniškai man nuobodu tokio drastiško varianto kaip Sansara siūlo gal nereiktų bet aš ir kol supratau, kad tai kurpaitė
kadangi nieko naujo neturiu, tai rodau seną
Anasko, asmeniškai man nuobodu tokio drastiško varianto kaip Sansara siūlo gal nereiktų bet aš ir kol supratau, kad tai kurpaitė
kadangi nieko naujo neturiu, tai rodau seną
bite maja man patinka tokios foto. Aš gal biski prikirpčiau dangų.
O čia viena foto, kuri tiktų į ND. Gaila, kad pernykštė.
"Dviese"
O čia viena foto, kuri tiktų į ND. Gaila, kad pernykštė.
"Dviese"
Jau senokai skaitineju fotografu pokalbius cia ir pati bandau si bei ta pagauti
Planuoju isigyti gudresni objektyva, sudomino nekintancio zidinio objektyvas, pvz.: Canon EF 50mm f/1.8 II . Ka apie tai manot jus? Gal kas turi toki, ar verta toki isigyti?
Planuoju isigyti gudresni objektyva, sudomino nekintancio zidinio objektyvas, pvz.: Canon EF 50mm f/1.8 II . Ka apie tai manot jus? Gal kas turi toki, ar verta toki isigyti?