Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai ačiū ,Andriuska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 28, 16:31)
o aš šiandien baigiau tavo įduotą Portrą .. unsure.gif  unsure.gif  ech  unsure.gif beje čia gal ta pačia juostele fotografavai kur aš turiu? man labai šita...

nagi nagi, lėk ryškint, skanuot ir rodykis.smile.gif
jo, pas Tave tos pačios dvi j/b, kurių kadrus anksčiau rodžiau, pvz. smuikininkė, mano tėtis, vakarykštis šuo (kodak tmax 100).
o dabar antrą dieną rodau 400 ilfordą. vakar dienos bite_maja su Ryžiku ir šiandienos vaikinas kavinėj jau ilfordinės.

šiandien jau baigiu, lėksiu namo biggrin.gif
user posted image

nu vis tiek kliūna man kažkas biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 02 28, 16:28)
hm. pakaba negriūna, bet va tas stulpas per vidurį  g.gif

bet ar dėl griūvančio stulpo griūva visa nuotrauka? aš dabar va žiūriu - man negriūva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 vasario 2008 - 16:47
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 17:50)
bet ar dėl griūvančio stulpo griūva visa nuotrauka? aš dabar va žiūriu - man negriūva.

žiūriužiūriu, kad lyg ir ne
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 17:50)

Man šis variantas super!
Atsakyti
Sayonara Man paskutinis kadras geriausis 4u.gif

O as idedu savo "pasaka" kuria taip ilgai laikiau galvoje, ir kuria paskutine minute nusprendziau pakeisti i spontanini darba. Ar labai nuobodus, gal as jau sugebu i save kritiskai ziureti g.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 vasario 2008 - 17:16
QUOTE(westa @ 2008 02 28, 01:12)
tu matai kokia ji motera.. ir net su nurodymais  biggrin.gif pioneer.gif

blush2.gif tongue.gif Tiesiog norisi palengvinti užduotį ir daugmaž padaryti techninius ND blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 08:23)
Getter, o medžio dalis gali būti ar turi būti visas medis? smile.gif

Medžio dalis, kaip kad šakos, pumpurai, kamienas, šaknelės ir viršunėlės biggrin.gif ir pats visas medis - viskas galioja biggrin.gif Mintis ko neturėtų būti tai - baldų su interpretacija medžio, ar dektukų ir pan. Ar padėjau bent kiek? mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 28, 12:49)
Abi temos saunios 4u.gif  mirksiukas.gif  Bet medis sunkesnis, nes neturiu kol kas jokiu ideju unsure.gif

Anasko ateis mintis ir idėja apamatysi 4u.gif Aš jau turiu net kelias blush2.gif

Ir nesikukulink, o kelk aną foto 4u.gif
Dar kartuką visiems ačiū už sveikinimus 4u.gif

Bėgu darbuotis doh.gif
Atsakyti
anasko, viskas ok su idėjom, tik labai jau stilizuota kurpaitė/krokodilas. aš tik po kelių komentarų pamačiau čia kurpaitę, jau koks batas su aulu būtų aiškiau blush2.gif nei ši...

sayonara, paskutinis variantas be konkurencijos... thumbup.gif
Atsakyti
Andriushka, žinok, ta sienos faktūra, aureolė ir pan išlenda (paryškėja) sharpinant dideliu žingsniu, tai darau prielaidą, kad spausdinant Procentre buvo dėtas automatinis (?) sharpas. Bet dar jum nerodžiau Vinciaus nuotraukų kaip atspausdintos, tas vienintelis variantas, kuris yra įkeltas ir į Kūdros dienorašti, tai palyginus normalus doh.gif kiti iš esmės tragiški - neryšku, plokščia ir su aureolėm baisingom doh.gif iš bendro rezultato padariau išvadą, kad prikoregavo jie, o ne juosta kalta. ji aišku gal irgi ne pati kokybiškiausia, bet tikrai ne taip tragiška..
Šiandien viena namie vakarosiu, tai žaisiu su skeneriu biggrin.gif Pastebėjau, kad maniškis skeneris skenuoja gerokai šviesiai į PS, bandysiu šiandien žaisti su Arcsoftu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 vasario 2008 - 19:32
Sayonara, jei ne tos lempos, tai man labai patiktų pats pirmas variantas. paskutinis gerai atrodo. dabar galvoju, kad gal reikėjo palaukt, kol jis į tave pažiūrės, o ne į tą sumuštinį ar ką jis ten valgo tongue.gif

Anasko, asmeniškai man nuobodu ax.gif tokio drastiško varianto kaip Sansara siūlo gal nereiktų lotuliukas.gif bet aš ir kol supratau, kad tai kurpaitė doh.gif

kadangi nieko naujo neturiu, tai rodau seną ax.gif

user posted image
Atsakyti
bite maja man patinka tokios foto. Aš gal biski prikirpčiau dangų.

O čia viena foto, kuri tiktų į ND. biggrin.gif Gaila, kad pernykštė.

"Dviese"
user posted image
Atsakyti
mano šiandieniniai "dviese". kadangi gilios idėjos nėr, tai į ND nepretenduoja ši foto lotuliukas.gif
kai lyja...
user posted image
Atsakyti
Jau senokai skaitineju fotografu pokalbius cia ir pati bandau si bei ta pagauti wink.gif
Planuoju isigyti gudresni objektyva, sudomino nekintancio zidinio objektyvas, pvz.: Canon EF 50mm f/1.8 II . Ka apie tai manot jus? Gal kas turi toki, ar verta toki isigyti?
Atsakyti