Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

teisingai, palaukit nuotraukų iš Desiree ir Wyshnios. dar Žuvialiukas savo sudės, ypač laukiu tos fotosesijos tarp kolonų hihihi.gif aš žmonių nefotografuoju, patys žinot biggrin.gif bet grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.

sėdžiu ir negaliu patikėt, kad buvau Londone. jei ne nuotraukos, tai galvočiau, kad sapnas. *****, kaip buvo nerealu ir smagu. taip smagiai seniai jau leidau laiką thumbup.gif
Atsakyti
Labux,
Zuvialia, Bite maja, žiūriu super linksmai gyvenat bigsmile.gif thumbup.gif

Help! draugai turi tokį "žvėriuką" Fujifilm FinePix S9500 ir nelabai moka juo naudotis, nes instrukcijos neturi. Gal kas turit ar žinote, kur plačiajame intere rasti? Anglų, rusų kalba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 11 kovo 2008 - 13:39
labadienis 4u.gif 4u.gif

pasiiilgau smile.gif .. be galo džiaugiuos, kad taip puikiai praleidot laiką.. banalus parašymas, bet pavydžiu gi smile.gif ..

vvvv sveika sugrįžus.. gražių foto su gamta parsivežei wub.gif

Elina sesučių foto ir man patiko

Getter, šaunuolė Tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zveri, man su vartais į jūrą patiko foto ir su saulute raudona

einu peržiūrėt ar ką gero galėsiu parodyt iš savo kelionės unsure.gif

bet labai smagu grįžt visgi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 13:18)
teisingai, palaukit nuotraukų iš Desiree ir Wyshnios. dar Žuvialiukas savo sudės, ypač laukiu tos fotosesijos tarp kolonų hihihi.gif aš žmonių nefotografuoju, patys žinot  biggrin.gif bet grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.

sėdžiu ir negaliu patikėt, kad buvau Londone. jei ne nuotraukos, tai galvočiau, kad sapnas. *****, kaip buvo nerealu ir smagu. taip smagiai seniai jau leidau laiką  thumbup.gif

nu brac doh.gif visai as nenorejau savo pastabom tau upa numust - taigi ir turistines turistinems nelygu mirksiukas.gif Gerai tu fotografuoji, nepulk cia i jokius nusivylimus irnesakyk.gif

be to, kartais smagiai praleist laika yra dar didesnis geris, negu geros nuotraukos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 11 kovo 2008 - 14:44
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 14:43)
nu brac doh.gif visai as nenorejau savo pastabom tau upa numust - taigi ir turistines turistinems nelygu mirksiukas.gif Gerai tu fotografuoji, nepulk cia i jokius nusivylimus irnesakyk.gif

nenumušei jokio ūpo biggrin.gif aš jau vakar bežiūrėdama panašiai galvojau, o tu tik tiksliai įvardinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 11, 13:12)
buvau miške. ieškojau medžio  lotuliukas.gif vyras paskambina ir klausiau "ar radai medį?"  lotuliukas.gif juokinga, kai miške negali medžio rast  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif pas mane irgi visą savaitę galvoje medis.. negalvojau, kad gali būti taip nelengva jį rast doh.gif Sansara, a radai? rolleyes.gif smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 13:18)
grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.

Bitute, gi mes visi žinom Tavo gebėjimus mirksiukas.gif .. yra ko iš Taves pasimokyti.. nereik save nuvertint 4u.gif

įdėjau kelias foto iš kelionės į Kūdrą.. laukiu kritikos labai.. visgi plačiakampis tokiose kelionėse yra nepamainomas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 kovo 2008 - 15:23
chaotiška nuotrauka. visko daug... ir Žuveliokas ten įsimaišęs hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 20:41)
Jei įkelsiu šiandieninius savo darbelius nesutrypsit?
Nieko nesakot, tai keliu  blush2.gif

user posted image

Man cia labai saules spinduliai patinka smile.gif Va butent tokia foto su saules spinduliais kazkodel isivaizdavau temai 'sviesa', tik nepavyko tokio kadro pamatyti ax.gif
Atsakyti
užvedžiau naują temą 47 tema

Bite Maja, ačiū už komentarą .. man irgi trečia labiausia smile.gif
Atsakyti
Westa patiko man tavo Krokuva, tik maiso aureoles ( ar kaip jos ten vadinasi g.gif ) aplink stogus, matyt crossas dave toki efekta g.gif Ir is vis pastebejau kad crossas labai papuosia miesto nuotraukas ax.gif nors gal ir ne tik miesto biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti