teisingai, palaukit nuotraukų iš Desiree ir Wyshnios. dar Žuvialiukas savo sudės, ypač laukiu tos fotosesijos tarp kolonų aš žmonių nefotografuoju, patys žinot bet grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.
sėdžiu ir negaliu patikėt, kad buvau Londone. jei ne nuotraukos, tai galvočiau, kad sapnas. *****, kaip buvo nerealu ir smagu. taip smagiai seniai jau leidau laiką
labadienis
pasiiilgau .. be galo džiaugiuos, kad taip puikiai praleidot laiką.. banalus parašymas, bet pavydžiu gi ..
vvvv sveika sugrįžus.. gražių foto su gamta parsivežei
Elina sesučių foto ir man patiko
Getter, šaunuolė Tu
Zveri, man su vartais į jūrą patiko foto ir su saulute raudona
einu peržiūrėt ar ką gero galėsiu parodyt iš savo kelionės
bet labai smagu grįžt visgi..
pasiiilgau .. be galo džiaugiuos, kad taip puikiai praleidot laiką.. banalus parašymas, bet pavydžiu gi ..
vvvv sveika sugrįžus.. gražių foto su gamta parsivežei
Elina sesučių foto ir man patiko
Getter, šaunuolė Tu
Zveri, man su vartais į jūrą patiko foto ir su saulute raudona
einu peržiūrėt ar ką gero galėsiu parodyt iš savo kelionės
bet labai smagu grįžt visgi..
QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 13:18)
teisingai, palaukit nuotraukų iš Desiree ir Wyshnios. dar Žuvialiukas savo sudės, ypač laukiu tos fotosesijos tarp kolonų aš žmonių nefotografuoju, patys žinot bet grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.
sėdžiu ir negaliu patikėt, kad buvau Londone. jei ne nuotraukos, tai galvočiau, kad sapnas. *****, kaip buvo nerealu ir smagu. taip smagiai seniai jau leidau laiką
nu brac visai as nenorejau savo pastabom tau upa numust - taigi ir turistines turistinems nelygu Gerai tu fotografuoji, nepulk cia i jokius nusivylimus
be to, kartais smagiai praleist laika yra dar didesnis geris, negu geros nuotraukos
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 14:43)
nu brac visai as nenorejau savo pastabom tau upa numust - taigi ir turistines turistinems nelygu Gerai tu fotografuoji, nepulk cia i jokius nusivylimus
nenumušei jokio ūpo aš jau vakar bežiūrėdama panašiai galvojau, o tu tik tiksliai įvardinai
QUOTE(Sansara @ 2008 03 11, 13:12)
buvau miške. ieškojau medžio vyras paskambina ir klausiau "ar radai medį?" juokinga, kai miške negali medžio rast
pas mane irgi visą savaitę galvoje medis.. negalvojau, kad gali būti taip nelengva jį rast Sansara, a radai?
QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 13:18)
grįžau kaip niekada nusivylus savo nuotraukom. be šitos daugiau neturiu, ką rodyt.... sakau sąžiningai... teisingai Gaziulka ir sakė - turistinės.
Bitute, gi mes visi žinom Tavo gebėjimus .. yra ko iš Taves pasimokyti.. nereik save nuvertint
įdėjau kelias foto iš kelionės į Kūdrą.. laukiu kritikos labai.. visgi plačiakampis tokiose kelionėse yra nepamainomas
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 20:41)
Man cia labai saules spinduliai patinka Va butent tokia foto su saules spinduliais kazkodel isivaizdavau temai 'sviesa', tik nepavyko tokio kadro pamatyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.