Laputaite, tikrai manau, kad bandysiu dalyvaut
Sea ne jb čia, sephia labiau .. o portretukas visai neblogas toks vaikiškai-suaugusiai .. ta skarutė ar rankšluostis man tokio suaugusio efekto duoda
radau andriuskos pasisakymą apie skanerius kitoj temoj.. andriuska, o paprastu skaneriu internetui skanuot yra kokių subtilybių.. ar tiesiog dedi juostelę ir skanuoji?
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 28, 14:00)
Kaip jums sis portretas? ir vertimas i j/b?
man pirmas variantas, antrasis - siek tiek kraupokas.
QUOTE(westa @ 2008 02 28, 15:35)
Greitas ND maistas temoje "mokomės fotografuoti": vos tema paskelbta, kiek jau nuotraukų
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 15:38)
Greitas ND maistas temoje "mokomės fotografuoti": vos tema paskelbta, kiek jau nuotraukų
tai jau tikrai .. labai plati tema... todėl manau ir foto - laimėtoja turės būt super ypatinga o ir skyrelis pagaliau atgyja kai foto pasirodo
QUOTE(sayonara @ 2008 02 28, 14:52)
Įdedu nuotrauką, labai norėčiau komentarų apie kompoziciją ir visa kita.
Man lyg ir trukdo lempos kadro viršuje, lyg ir netrukdo.. Help.
Man lyg ir trukdo lempos kadro viršuje, lyg ir netrukdo.. Help.
aš kirpčiau viršų, vos vos apačios ir truputuką iš dešinės. Akcentas stipresnis ant vaikino kristų. Toks laukimo jausmas. Pasimatymas? Gal jis laukia būtent fotografės, o ji neskuba, dar stabteli pasigrožėti, nufotografuoja prisiminimui. Apie pirmą, gal nePaskutinį pasimatymą.
va, kaip norisi žiūrėti į šitą darbą. jau ir tavo darbų pradedu laukti. nes žinau, kad kaskart maloniai nustebinsi.