Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 03 10, 22:03)
Hello, hello  yahoo.gif
tai va viena ciocė jau grįžo iš Londono. Žuveliukas turėjau jau seniai grįžt. tik vat Desiree lėktuvas iš viso buvo atšauktas  unsure.gif . skrydis bus tik ryt.
šiandien ekstrymo apturėjom, kai ryte sužinojom, kad daug skrydžių buvo atšaukta dėl prasto oro  doh.gif važiavom su Žuveliuku į oro uostą ir spėliojom, ar išskrisim, ar grįšim atgal pas gus su wyshnia  biggrin.gif

laiką apturėjom nerealų  thumbup.gif merginos, labai labai jums didelis ačiū už viską wub.gif  friends.gif buvo be galo smagu pasimatyt su visom  wub.gif labai tikiuos, kad ne paskutinį kartą matėmės.

Sveika, Lietuva!!! As irgi jau gryzau is nerealaus susitikimo.Kol kas dar netikiu,kad tai ne sapnas.Tikrai nesitikejau,kad tiek nuostabiu zmogiuku buna vienoj vietoj.Pasirodo buna.Bitemajka jau papasakojo apie musu stresa paskutine diena.Mintyse visos visai norejom,kad reisas butu nukeltas biggrin.gif hihihi.gif

Labai dziaugiuosi pazinus wyshniuku seima,kurioje negali nepasijust SAVAS.matytumet ju zenitu ir smienu kolekcija!!! :)girdetumet mazojo wyshniuko uzkrecianti juoka!!!O kiek fotografijos paslapciu parsiveziau is ju...!!va dabar tai buuuus biggrin.gif
Matytumet musu Gus koks juoko uztaisas!Visas pilvo rynkes atkraciau hihihi.gif Tai zmogus su kuriuo turbut niekada neliudna.nekalbu apie musu lepinima savo gamintom farsiruotom lydekom ir kokteiliukais..be galo dziaugiuos pazinus toki linksma zmogeliuka.
Bitele,mano keliones bendrininke ir stresuotoja.Dziaugiuos pazinus ja,o paslapties,kaip ji pagauna tuos grozius zinokit neissiaiskinau.Ji tiesiog nereali.Su ja dar turim uzlipt y toki kalneli hihihi.gif
Desirees seimyna taip pat dziaugiuosi pazinus.Labai bijojau ju nepaprastumo,bet labai apsidziaugiau,kad tokie paprasti zmogeliukai,ir baime isgaravo iskart.Labai dziaugiuos paragavus Desiriuko italisko patiekalo.Dziaugiuosi turejus galimybe paciupineti ir...net nuspausti mygtuka to stebuklingojo hasselio...wow.Tai padarius dar labiau vertinu desirees darbus.

Labai noriu padekoti mergaitem uz kantrybe ir nuostabu savaitgali.Mintyse jau planuoju sekanti...fotografiju bus.Kantrybes.Pumpuojasi.Bitele kokia greita!

visa apsesta geru emociju negaliu uzmigt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 11 kovo 2008 - 02:01
Zuvialiau ir kitos meetininkes, nu pavydziu juodai cool.gif nebe baltai doh.gif biggrin.gif
Lauksim daugiau nuotrauku ax.gif

Saldu...
user posted image
ISO 200, F1.8, 1/200s
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 03 09, 22:52)

Labai man mielas sis kadras, tik nuotrauka galetu buti horizontali ir maytis knygute ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 03 10, 07:17)
sveiki, kas sveiki..smile.gif

mes su sūnum iš po sunkios nakties.. vis dar su temperatūra, žiūrėsim, kaip toliau bus, nuotaika kol kas jo puiki, tik kriokia iš gerklės kaip garvežys..sad.gif

Sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif

Patiko Elinos berymancios paneles, tik kompozicijos kiek kitokios noreciau. Tonavimas siltas labai tinka...kazkoks lyg sepia, lyg ne...liuks rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytelis!

atėjau parėkaut visa gerkle, kad gavau savąją mainų nuotrauką ir dar nuo Opos vieną man jos labai labai patinka. dėkui jums abiems thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Opa, o tu pati paklijavai ant tos "Simonos"? Žiūriu, visai neblogai gaunasi, O aš tos plokštės dar ir namie ne vieną turiu. Bandyčiau ir kitas paklijuot g.gif

beje, pasiėmiau aš jas dar šeštadienį, bet išvažiavom į kaimą, tai net negalėjau atlėkt pasisakyt pas jus.

o dabar jau einu skaityt ką prirašėt mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 11, 06:24)
Labai man mielas sis kadras, tik nuotrauka galetu buti horizontali ir maytis knygute ax.gif
Aha tikrai smile.gif geriau butu 4u.gif

As irgi istoju i pavyduoliu kluba biggrin.gif labai smagu skaityti tokius emocingus ispudzius, vadinasi tikrai ten realybeje visos nedaug skiriasi nuo virtualybes bigsmile.gif Vnz pavydziu juodai bigsmile.gif ir laukiu su nekantrumu nuotraukas 4u.gif
Bite patiko man tavo pirma nuotrauka 4u.gif ir lasiukai, ir crossas, ir kompozicija smile.gif
Atsakyti
Bitėmaja ir Žuveliokai, sveikos sugrįžę. smagu, kad patiko ir pasikrovėt teigiamų emocijų (ir fotografavimo paslapčių) 4u.gif
Bitutės pirmoji užbūrė su visais lašiukais ir crossu, taip ir norsisi suteikt pavadinima Londonas 2022 m bigsmile.gif užjaučiu dėl sreso doh.gif

Ca_girl, tu dažnai moki atsiribot nuo vaikų ir parodai kadrus su amžinomis vertybėmis 4u.gif todėl nepriimk visko sau tiesiogiai blush2.gif tiesa nuotraukos nespėjau pamatyt, kurią išėmei verysad.gif todėl nežinau kas ten tau pačiai užkliuvo

Atsakyti
niu mergytes skaiciau jusu dziaugsmo kupinas zinutes ir apsiverkiau smile.gif
labai dziugu, kad patiko, kad susitikot.... apturejot nuostabu laika...
zinokit pavydziu labai labai labai... taip nuosirdziai ir kartu baltai bei siek tiek juodai.. zodziu dryzuotai biggrin.gif
jau vyrui prota plaunu del sekancio jusu susitikimo.. bet jis nepasiduoda ir nesupranta mano noro vaziuoti... tikiuosi iki sekancio karto ikalbesiu ji.. itikinsiu.. nors abejoju..
Atsakyti
radau laiko paskaitineti smile.gif

vvvv sveika pargrizus 4u.gif 4u.gif 4u.gif man paskutine labai patiko tavo.

elina tavoji foto su pleputem man irgi istrrigo!saunuole.

dar zveriaus su spinduliais baisiai patiko.

oi kiek as cia praleidau. Koki jus cia myta suorganizavot, pavydu baisiai, ir idomu, nuotrauku kokiu bus?saunuoles visdelto jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o va mes sergam su temperatura auksta, o lauke pavasaris, norisi...ech...
Atsakyti
Oi, kaip fainai, kad susitikot ir dar taip puikiai praleidot laiką bigsmile.gif

O aš šįryt šoką apturėjau doh.gif . Atisbudau 9 val ir neradau vaikų blink.gif . Pasirodo jiedu išėję į kiemą, pasikvietę jau kaimynų vaiką futbolą žaidžia blink.gif . O toks vėjas, abu maniškiai po marškiniais. Ot daviau velnių doh.gif . Ir taip iš ligų neibrendam cool.gif
Atsakyti
Ech, merginos, kaip jums smagu buvo Londone rolleyes.gif Visą rytą galvoju apie tai. Svajoju ir aš apie tarptautinį meetą smile.gif Bite, liuks Londono akis. Gražiai parodei. Ir kita įdomi. Svarbiausia - kokios abi švarios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 kovo 2008 - 12:22
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 11, 05:24)
Zuvialiau ir kitos meetininkes, nu pavydziu juodai cool.gif  nebe baltai doh.gif  biggrin.gif
Lauksim daugiau nuotrauku ax.gif

nepavydek cia taip,nes mes zinok sakem sekantis bus amerikej biggrin.gif hihihi.gif Sakem"ot padarytume Californijai stresiuko hihihi.gif "

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 11, 08:56)
niu mergytes skaiciau jusu dziaugsmo kupinas zinutes ir apsiverkiau smile.gif
labai dziugu, kad patiko, kad susitikot.... apturejot nuostabu laika...
zinokit pavydziu labai labai labai... taip nuosirdziai ir kartu baltai bei siek tiek juodai.. zodziu dryzuotai  biggrin.gif
jau vyrui prota plaunu del sekancio jusu susitikimo.. bet jis nepasiduoda ir nesupranta mano noro vaziuoti... tikiuosi iki sekancio karto ikalbesiu ji.. itikinsiu.. nors abejoju..

ei,mergaites,o,kas sake,kad jauciasi saltis sitame skyrelyje?Nemanau..per daug siltu zmogiuku cia susirinke 4u.gif vvvv'uk,vyrai labai puikiai ysiliejo y musu susitikima rolleyes.gif dar nenusprendem,kur sukelsim nuotraukiukus,tad kantrybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 11, 12:45)
nepavydek cia taip,nes mes zinok sakem sekantis bus amerikej biggrin.gif hihihi.gif Sakem"ot padarytume Californijai stresiuko hihihi.gif "
ei,mergaites,o,kas sake,kad jauciasi saltis sitame skyrelyje?Nemanau..per daug siltu zmogiuku cia susirinke  4u.gif  vvvv'uk,vyrai labai puikiai ysiliejo y musu susitikima  rolleyes.gif  dar nenusprendem,kur sukelsim nuotraukiukus,tad kantrybes. 4u.gif

padarykit albumą ND ir po užraktu sukelkit, kaip anksčiau..smile.gif

p.s. labai pavydžiu, džiaugiuosi už Jus visas ir laukiu įspūdžių..smile.gif
Atsakyti
buvau miške. ieškojau medžio lotuliukas.gif vyras paskambina ir klausiau "ar radai medį?" lotuliukas.gif juokinga, kai miške negali medžio rast bigsmile.gif
Atsakyti