Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O čia visom mamytėm..šiaip, tiesiog šiaip, be progos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Hello, hello yahoo.gif
tai va viena ciocė jau grįžo iš Londono. Žuveliukas turėjau jau seniai grįžt. tik vat Desiree lėktuvas iš viso buvo atšauktas unsure.gif . skrydis bus tik ryt.
šiandien ekstrymo apturėjom, kai ryte sužinojom, kad daug skrydžių buvo atšaukta dėl prasto oro doh.gif važiavom su Žuveliuku į oro uostą ir spėliojom, ar išskrisim, ar grįšim atgal pas gus su wyshnia biggrin.gif

laiką apturėjom nerealų thumbup.gif merginos, labai labai jums didelis ačiū už viską wub.gif friends.gif buvo be galo smagu pasimatyt su visom wub.gif labai tikiuos, kad ne paskutinį kartą matėmės.

Atsakyti
Nugi sveiki smile.gif

Getter, smagu, kad akcija pavyko smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 18:55)

Va šita jau liuks. Smagiai žiūrisi mergina taip atsirėmus ranka. Ji kažką tokio pasakoja, o draugė susidomėjusi klauso. Įdomi nuotrauka. Tik juoda spalva kažkokia keista ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 20:41)

Šita patiko. Ties išsisklaidę spinduliai, siekiantys abu švyturius. Smagi.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:13)
Čia nekarpyta sad.gif Geriau dar vieną parodysiu..

user posted image

Ir šita man įdomi. Apačioje lyg rūkas, pasislėpę maži laiveliai.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:57)
O čia mano miestas  wub.gif

user posted image

user posted image

Pirmoj man bardakėlis, nekabina smile.gif
Antroje raudoni stogai gražiai žiūrisi, tik tas beveik cetrinis monstras pilku stogu ne.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 22:16)
O čia visom mamytėm..šiaip, tiesiog šiaip, be progos  blush2.gif

user posted image

O už šitą ačiū 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 10, 23:03)
Hello, hello  yahoo.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 11, 00:38)
Tik juoda spalva kažkokia keista  ax.gif

Šiek tiek sepinau blush2.gif . O erdvės negalėjau daug duoti, nes pievoje lakstė mažiukas su kaimynais, žaidė futbolą. Mergaitės- sesės pletkino kaip kūmutės biggrin.gif apie berniukus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 kovo 2008 - 23:48
bite, laukiu tavo (ir kitu dalyvavusiu) keliones sedevru - savanaudiskai tikiuos, kad ne tik smagiai leidot laika, bet ir fotkinot mirksiukas.gif

elina, jeigu dar reikia patvirtinimo, tai man tavo antroji irgi patiko - "amzinos vertybes" kaip Sansara sako, matosi mirksiukas.gif Siek tiek del to sepijos (ar j/b su filtru g.gif ) abejociau, bet pats momentas ir kompozicija mano akiai gerai. o kas tas Markas, beje ? nes man dabar visi fotikai arba Nikonai, arba Canonai, dar Pentaxai - na i juostiniu ismanyma net nepretenduoju.

Zverie, tavo nuotraukose patraukia patys momentai (saules spinduliai, debesiukai saules/menulio fone), bet kampo ir ispildymo dar paieskociau

c-girl, kam isemei gera darba is ND? cool.gif
Atsakyti
na, tai pirmoji nuotrauka.
centruota specialiai, lašiukų ant lango nelabai išėjo išvengti. mane domina kaip pats nuotraukos apdirbimas ir ar kliūna centrinė kompozicija? panašių kadrų turiu n skaičių biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Centrine tai man cia tinka - matosi, kad toks ir sumanymas. O apdirbimas g.gif - lomocrossinai? Man tokios mistikos priduoda, juo labiau kad ir pats objektas toks is ufonautiniu, tai jeigu toks tikslas, tada tvarkoj. siaip nelabai dar suprantu kodel, bet man kzk itampa sukelia sis kadras - gal cia siaip subjketyvu, kad dideliu miestu nemegstu ir tas progresas, konstrukcijos visokios...
Atsakyti
Gaziulka, crosinau biggrin.gif tik dabar galvoju, kad gal jau laikas mest tuos crosinimus g.gif sakai, įtampą kelia? g.gif
dar viena, šį kartą natūrali biggrin.gif dėl atspindžių žinau, nieko jau nesakykit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 00:52)
o kas tas Markas, beje ?

dėkui 4u.gif . O Markas mano šitoks user posted image
Ir naujasis zoomas

user posted image

rimtai vos nulaikau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 kovo 2008 - 00:15
Laukiu panasiu kadru ND "Dviese" smile.gif Bet panasu, kad reta bus tokiu ax.gif Tiesa, turiu sio autoriaus posteri, tai pas mane sitas kadras vertikalus, geriau ziurisi.

http://www.robertdoi...gehotelkiss.htm

Bite, paskutine, nezinau, nezinau - uzkelei tu su tais Vilniaus vaizdais savo kartele, tai sitas iki jos netempia. Nzn kaip pasakyt net - Vln pas tave toks ismyletas, isimyletas, apgalvoti tie kadrai, o cia man toks turistinis vaizdelis
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 00:40)
Bite, paskutine, nezinau, nezinau - uzkelei tu su tais Vilniaus vaizdais savo kartele, tai sitas iki jos netempia. Nzn kaip pasakyt net - Vln pas tave toks ismyletas, isimyletas, apgalvoti tie kadrai, o cia man toks turistinis vaizdelis

tai čia ir yra turistinis vaizdelis. daugiau į nieką ir nepretenduoju biggrin.gif be to, nelygink Londono su Vilnium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 10, 23:52)
c-girl, kam isemei gera darba is ND? cool.gif

Ai nezinau...Po Sansariuko paskaitos Elinai, labai daug ka pritaikiau sau... blush2.gif ir pagalvojau, kad kadras greiciausiai tik man(mamai) idomus blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 00:00)
na, tai pirmoji nuotrauka.

Sveika sugrizus 4u.gif Laukiam ir daugiau foto, taip pat ir nuotrauku is linksmo pasibuvimo ax.gif tikiuosi bus ax.gif Gal net albumuka sukursit g.gif

Pirmoji, zinok labai patinka thumbup.gif Gerai cia ta centrine kompozicija, lasiukai ant stiklo savo sarmo daduoda ir net crossas(nors nesu jo gerbeja) visai gerai cia atrodo, tiesa pasakius turbut daug ko prideda sis atspalvis cia thumbup.gif
Atsakyti