O čia visom mamytėm..šiaip, tiesiog šiaip, be progos
Hello, hello
tai va viena ciocė jau grįžo iš Londono. Žuveliukas turėjau jau seniai grįžt. tik vat Desiree lėktuvas iš viso buvo atšauktas . skrydis bus tik ryt.
šiandien ekstrymo apturėjom, kai ryte sužinojom, kad daug skrydžių buvo atšaukta dėl prasto oro važiavom su Žuveliuku į oro uostą ir spėliojom, ar išskrisim, ar grįšim atgal pas gus su wyshnia
laiką apturėjom nerealų merginos, labai labai jums didelis ačiū už viską buvo be galo smagu pasimatyt su visom labai tikiuos, kad ne paskutinį kartą matėmės.
tai va viena ciocė jau grįžo iš Londono. Žuveliukas turėjau jau seniai grįžt. tik vat Desiree lėktuvas iš viso buvo atšauktas . skrydis bus tik ryt.
šiandien ekstrymo apturėjom, kai ryte sužinojom, kad daug skrydžių buvo atšaukta dėl prasto oro važiavom su Žuveliuku į oro uostą ir spėliojom, ar išskrisim, ar grįšim atgal pas gus su wyshnia
laiką apturėjom nerealų merginos, labai labai jums didelis ačiū už viską buvo be galo smagu pasimatyt su visom labai tikiuos, kad ne paskutinį kartą matėmės.
Nugi sveiki
Getter, smagu, kad akcija pavyko
Va šita jau liuks. Smagiai žiūrisi mergina taip atsirėmus ranka. Ji kažką tokio pasakoja, o draugė susidomėjusi klauso. Įdomi nuotrauka. Tik juoda spalva kažkokia keista
Šita patiko. Ties išsisklaidę spinduliai, siekiantys abu švyturius. Smagi.
Ir šita man įdomi. Apačioje lyg rūkas, pasislėpę maži laiveliai.
Pirmoj man bardakėlis, nekabina
Antroje raudoni stogai gražiai žiūrisi, tik tas beveik cetrinis monstras pilku stogu ne.
O už šitą ačiū
Sveika sugrįžus
Getter, smagu, kad akcija pavyko
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 18:55)
Va šita jau liuks. Smagiai žiūrisi mergina taip atsirėmus ranka. Ji kažką tokio pasakoja, o draugė susidomėjusi klauso. Įdomi nuotrauka. Tik juoda spalva kažkokia keista
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 20:41)
Šita patiko. Ties išsisklaidę spinduliai, siekiantys abu švyturius. Smagi.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:13)
Ir šita man įdomi. Apačioje lyg rūkas, pasislėpę maži laiveliai.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:57)
Pirmoj man bardakėlis, nekabina
Antroje raudoni stogai gražiai žiūrisi, tik tas beveik cetrinis monstras pilku stogu ne.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 22:16)
O už šitą ačiū
QUOTE(bite maja @ 2008 03 10, 23:03)
Hello, hello
Sveika sugrįžus
QUOTE(Degutė @ 2008 03 11, 00:38)
Šiek tiek sepinau . O erdvės negalėjau daug duoti, nes pievoje lakstė mažiukas su kaimynais, žaidė futbolą. Mergaitės- sesės pletkino kaip kūmutės apie berniukus
bite, laukiu tavo (ir kitu dalyvavusiu) keliones sedevru - savanaudiskai tikiuos, kad ne tik smagiai leidot laika, bet ir fotkinot
elina, jeigu dar reikia patvirtinimo, tai man tavo antroji irgi patiko - "amzinos vertybes" kaip Sansara sako, matosi Siek tiek del to sepijos (ar j/b su filtru ) abejociau, bet pats momentas ir kompozicija mano akiai gerai. o kas tas Markas, beje ? nes man dabar visi fotikai arba Nikonai, arba Canonai, dar Pentaxai - na i juostiniu ismanyma net nepretenduoju.
Zverie, tavo nuotraukose patraukia patys momentai (saules spinduliai, debesiukai saules/menulio fone), bet kampo ir ispildymo dar paieskociau
c-girl, kam isemei gera darba is ND?
elina, jeigu dar reikia patvirtinimo, tai man tavo antroji irgi patiko - "amzinos vertybes" kaip Sansara sako, matosi Siek tiek del to sepijos (ar j/b su filtru ) abejociau, bet pats momentas ir kompozicija mano akiai gerai. o kas tas Markas, beje ? nes man dabar visi fotikai arba Nikonai, arba Canonai, dar Pentaxai - na i juostiniu ismanyma net nepretenduoju.
Zverie, tavo nuotraukose patraukia patys momentai (saules spinduliai, debesiukai saules/menulio fone), bet kampo ir ispildymo dar paieskociau
c-girl, kam isemei gera darba is ND?
Centrine tai man cia tinka - matosi, kad toks ir sumanymas. O apdirbimas - lomocrossinai? Man tokios mistikos priduoda, juo labiau kad ir pats objektas toks is ufonautiniu, tai jeigu toks tikslas, tada tvarkoj. siaip nelabai dar suprantu kodel, bet man kzk itampa sukelia sis kadras - gal cia siaip subjketyvu, kad dideliu miestu nemegstu ir tas progresas, konstrukcijos visokios...
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 00:52)
o kas tas Markas, beje ?
dėkui . O Markas mano šitoks
Ir naujasis zoomas
rimtai vos nulaikau
Laukiu panasiu kadru ND "Dviese" Bet panasu, kad reta bus tokiu Tiesa, turiu sio autoriaus posteri, tai pas mane sitas kadras vertikalus, geriau ziurisi.
http://www.robertdoi...gehotelkiss.htm
Bite, paskutine, nezinau, nezinau - uzkelei tu su tais Vilniaus vaizdais savo kartele, tai sitas iki jos netempia. Nzn kaip pasakyt net - Vln pas tave toks ismyletas, isimyletas, apgalvoti tie kadrai, o cia man toks turistinis vaizdelis
http://www.robertdoi...gehotelkiss.htm
Bite, paskutine, nezinau, nezinau - uzkelei tu su tais Vilniaus vaizdais savo kartele, tai sitas iki jos netempia. Nzn kaip pasakyt net - Vln pas tave toks ismyletas, isimyletas, apgalvoti tie kadrai, o cia man toks turistinis vaizdelis
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 11, 00:40)
tai čia ir yra turistinis vaizdelis. daugiau į nieką ir nepretenduoju be to, nelygink Londono su Vilnium
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 10, 23:52)
Ai nezinau...Po Sansariuko paskaitos Elinai, labai daug ka pritaikiau sau... ir pagalvojau, kad kadras greiciausiai tik man(mamai) idomus
QUOTE(bite maja @ 2008 03 11, 00:00)
Sveika sugrizus Laukiam ir daugiau foto, taip pat ir nuotrauku is linksmo pasibuvimo tikiuosi bus Gal net albumuka sukursit
Pirmoji, zinok labai patinka Gerai cia ta centrine kompozicija, lasiukai ant stiklo savo sarmo daduoda ir net crossas(nors nesu jo gerbeja) visai gerai cia atrodo, tiesa pasakius turbut daug ko prideda sis atspalvis cia