Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 03 10, 22:23)
Žvėriau pirmoji mane užbūrė  blink.gif  man nerealiai patinka kai va šitaip saulės spinduliai išsisklaidę  wub.gif  ir dar tie du švyturiai (ten švyturiai ane?), nerandu prie ko prikibti tai tiesiog labai paprastai sakau - gražu, patinka  mirksiukas.gif

Taip , tai du molai ir du švyturiai - pietinis ir šiaurinis smile.gif *****, man pačiam labai gražu blush2.gif
Atsakyti
Zveriau - man pirma labai traukianti, ypac tie sviesos spinduliai smile.gif viena tokia, panasia i tavo antra ir as turiu, tai man kazkaip ne...
Elina, antra is mergisku pokalbiu, ta jb jau turi potencialo... ir erdves kaip ir yra smile.gif
Getter, sveikinu! geri pasiekimai, gaila nieko neturejau i tema 4u.gif
ND terminai - ryt pabaigiam deti medi, po savaites dviese, ar taip?
Atsakyti
O čia mano miestas wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 22:03
QUOTE(de Nada @ 2008 03 10, 22:56)
Elina, antra is mergisku pokalbiu, ta jb jau turi potencialo... ir erdves kaip ir yra smile.gif

Oi, dėkui labai karsta.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 22:57)
O čia mano miestas  wub.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif kaip tu tokias spalvas gavai?????? Nerealu. Pavydžiu sad.gif
P.S. ir kur čia užsikoręs buvai, lyg iš paukščio skrydžio wub.gif
Žvėriuk, pabandžiau pakirpti. Nukirpua kairėje tą kvadratinę skul[tūrą iki pat vandens kur laivas stovi. Geriau žiūrisi man. O nuotrauka- puiki. Aš be žodžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 kovo 2008 - 22:03
Elina, antroji foto SUPER... tikrai. vat čia aš nematau vaiko kaip tavo dukros, o tikrai matau mergytę kuri patiki kažkam savo paslaptis, kurių gal nepasako mamai thumbup.gif tokių momentų gyvenime daug kam teko patirt ar patiria jau tapusios mamomis moterys. o vyrams tai paslaptis, kuri rūpi, bet jie apsimetai "ai, bobų reikalai" thumbup.gif

Žvėriuk, man paskutinė patiko (iš pirmų trijų įkeltų). ir koloritu, ir kompozicija... smagiai uostas žiūrisi joje, romantiškai kiek ir mįslingai... rolleyes.gif

Getter, šanu dėl surinktų pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 23:00)
Oi, dėkui labai  karsta.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  kaip tu tokias spalvas gavai?????? Nerealu. Pavydžiu sad.gif
P.S. ir kur čia užsikoręs buvai, lyg iš paukščio skrydžio wub.gif
Žvėriuk, pabandžiau pakirpti. Nukirpua kairėje tą kvadratinę skul[tūrą iki pat vandens kur laivas stovi. Geriau žiūrisi man. O nuotrauka- puiki. Aš be žodžiu doh.gif

Į K raidę, bare vyną su šeimynėle ragavom ( vaikai aišq sultis) smile.gif
Atsakyti
blink.gif kažkas nesuveikė forume... doh.gif
sorry už floodą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 kovo 2008 - 22:06
QUOTE(Sansara @ 2008 03 10, 23:05)
Elina, antroji foto SUPER... tikrai. vat čia aš nematau vaiko kaip tavo dukros, o tikrai matau mergytę kuri patiki kažkam savo paslaptis, kurių gal nepasako mamai  thumbup.gif

Kaip džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Matyt, išgirdau ką sakote man blush2.gif
Atsakyti
Man ta skulptūra irgi , kaip rakštis vienoj vietoj. Aš turiu omeny, kad iš visa ji Klaipėdoj nereikalinga, kažkoks absurdas protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 22:11
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 23:04)
Į K raidę, bare vyną su šeimynėle ragavom ( vaikai aišq sultis) smile.gif

Nori pasakyt per langą gavai tokį vaizdą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 23:08)
Nori pasakyt per langą gavai tokį vaizdą blink.gif

Taip. Taigi stiklas juk nemaišo smile.gif Čia kaip ir dulkės ant objektyvo, jos nesimato, o va jei ant matricos tada jau išryškėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 22:13
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 23:12)

Šaunuolis, neturiu daugiau ką pasakyt 4u.gif . Myliu Klaipėdą smile.gif
Atsakyti