Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Getter, sveikinu su pavykusiu renginiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 19:55)

Elina, kiek tas tavo Markas sveria kg? Kaip tu su juo dirbi?
Radau pats - 1,6 kg, tai čia be objektyvo... g.gif Sunkokas moteriškom rankelem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 20:09
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:06)
Elina, kiek tas tavo Markas sveria kg? Kaip tu su juo dirbi?
Radau pats - 1,6 kg, tai čia be objektyvo... g.gif Sunkokas moteriškom rankelem...

Sunkokas, Žvėriuk. Bet aš juk- buvusi sporto instruktorė, dirbau Formoje biggrin.gif . Pasikačialinusi esu. O kur dar televyko svoris blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 kovo 2008 - 20:11
Jei įkelsiu šiandieninius savo darbelius nesutrypsit?
Nieko nesakot, tai keliu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 20:56
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 21:41)
Jei įkelsiu šiandieninius savo darbelius nesutrypsit?
Nieko nesakot, tai keliu  blush2.gif

user posted image

user posted image

Labai patiko tavo abi vakaro nuotraukos. Puikios spalvos, pirmoje nuostabiai pagautas dangus thumbup.gif. Antros didesnės norėtųsi bigsmile.gif , t.pr. šonų, pratęsimo dar noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 kovo 2008 - 21:03
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 22:02)
Labai patiko tavo abi vakaro nuotraukos. Puikios spalvos, pirmoje nuostabiai pagautas dangus thumbup.gif. Antros didesnės norėtųsi bigsmile.gif , t.pr. šonų, pratęsimo dar noriu

Nesupratau sutrumpinimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 kovo 2008 - 21:08
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 22:06)
Nesupratau sutrumpinimo g.gif

Ta prasme- šonų. Na akys ieško dar plačiau pamatyti, kiek siaura nuotrauka tokiam puikiam vaizdui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 10, 19:59)
O nuotraukų bus iš to renginuko?

Keliam biggrin.gif
user posted image
Čia dar rytas, tai žmonių vienas kitas, vėliau neturėjau galimybių fotografuot unsure.gif

user posted image
Paruštas prekystalis vilioti remėjus biggrin.gif

user posted image
Užverbuotas remėjas biggrin.gif

Atsakyti
Čia nekarpyta sad.gif Geriau dar vieną parodysiu..

user posted image
Atsakyti
Žvėriau pirmoji mane užbūrė blink.gif man nerealiai patinka kai va šitaip saulės spinduliai išsisklaidę wub.gif ir dar tie du švyturiai (ten švyturiai ane?), nerandu prie ko prikibti tai tiesiog labai paprastai sakau - gražu, patinka mirksiukas.gif

Elina man antra visai nieko, bet kažkodėl erdvės labiau norisi ir gal ne centrinės kompozicijos g.gif bet čia tik man gal taip g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarėlis smile.gif

Visų pirma noriu padėkoti visiems komentavusiem mano portretą. Žinau, kad užspaustas to siekiau sąmoningai (dar netgi apakarpiau šiek tiek), dėl pilkumo sutinku, kad pilkas naudojau tokį action'a nuotraukos sušvelninimui, bet neatidirbęs aš jo dar, tai taip ir gavos pilka, o grynai j/b tvarkingai paverst dar neišmokau blush2.gif Tulpių kadre galėtų būti kiek daugiau, bet dabar traukinys jau nuvažiavo nieko nepadarysi.
Dar kart ačiū už komentarus ir pamokymus smile.gif

ZverisKLP, labai patiko tavo jūros vartai su saulės spinduliais, bet antroji su šviestuvu ir vaizdu pro langą patiko dar labiau, o dar jei žmogų įkomponavus visai pasaka būtų.

Gaziulka, geras vaiko žvilgsnis, užsisvajojęs. Patinka nuotrauka smile.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif
Getter, smagu, kad renginys pavyko 4u.gif

Sayonara, Pupeliuk, jūs čia puikiai debiutuojat su juostinėm nuotraukom. Gal pakonsultuotumėt mane dėl fokusavimo. Juostiniame Nikone (o gal ir Canone taip pat) yra tik penkios auto fokusavimo zonos. Kai tuo tarpu skaitmenoje jų yra daugiau. Juostiniame jos pasiskirstę aplink centrą. Tai jeigu aš komponuoju, kad fokusas būtų ties kažkuriuo auksiniu trečdaliu, tai ar man sukomponuoti ties fokusavimo zona ir paskui neatleidus mygtuko perslinkti vaizdą, ar kartu su tuo fotkinimo mygtuku tuo pat metu dar spausti AF-L mygtuką?

Iš tiesų tai pastebėjau, kad ergonomiškai fotoaparatą (Nikoną) valdyti lengviau tiems, kurių fotografinė akis yra dešinioji. O aš fotkinu su kairiąja. Vertikalų kadrą galiu ir su dešiniąja, o va horizontalų - jau ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 kovo 2008 - 21:31