QUOTE(Elina @ 2008 03 09, 20:15)
O maniau, stebuklas įvyks
Elina, tau VISI sake, kad tau reikia MOKYTIS fotografuoti, ne technika fotografuoja o TU
QUOTE(peppi @ 2008 03 10, 10:49)
Elina, tau VISI sake, kad tau reikia MOKYTIS fotografuoti, ne technika fotografuoja o TU
Paskutinėse nuotraukose gal daugiau bandžiau šuniuką parodyti
Rytinės treniruotės foto. Jei ir dabar gausiu tik barti, susimąstysiu rimtai
Ir neliestas PS variantas
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 03 10, 10:49)
Aš ir mokausi . O gera technika tam netrukdo
Elina, aš kitą klausimą užduosiu. tu fotografuoji savo visur, visaip vaikus, nes:
a) nori turėt gerą šeimos albumą, su kokybiškomis, įdomiomis fotografijomis
b ) tu nori, kad tavo vaikų nuotraukos būtų įdomios ir kitiems, domintų tai kas pavaizduota, tos emocijos, siužetas ir t.t.
c) tu ant jų tik treniruojies kokybei pasiekti
reikia tau rimtos kritikos. matau mūsų kritika tavęs nebeveikia
tavo nuotraukos šiuo metu yra įdomios manau tik tau ir tavo šeimos draugam ar nariam... aš matau kaip auga tavo vaikai, matau kaip jie rengiasi į lauką, žaidžia, treniruojasi, kaip myluoja šuniuką, dažosi lūpas, serga ir t.t ... bet matau tik tavo vaikus gatvėje juos pažinčiau jau, bet daugiau man tai nelabai ir rūpi kuo jie ten gyvena.
jei tavo tikslas yra a), tai jis pilnai pasiektas (na naujas body gadina kokybę, bet tai greit praeis). tavo vaikų nuotraukos kaip foto kokybiškos...
jei nori b ) tikslo. eini ne tuo keliu (Desiree žodžiai)... norint kad nuotrauka būtų patraukli kitiems, reikia kad joje būtų užfiksuotos amžinos vertybės (Victor žodžiai), o ne tik akimirka, kuri svarbi tau, bet nerūpi kitiems... turi knistis savyje, rasti save (Narajana žodžiai) ir kas tau artima, manau visada atsiras žmonių, kuriems bus tai irgi artima (jei tai amžinos vertybės)... jei tai tik tavo vaiko treniruotės akimirka, tai nepalies 95 žmonių iš 100...
o jei tikslas c)... tai lauksim kada ateis b ) punkto laikas
a) nori turėt gerą šeimos albumą, su kokybiškomis, įdomiomis fotografijomis
b ) tu nori, kad tavo vaikų nuotraukos būtų įdomios ir kitiems, domintų tai kas pavaizduota, tos emocijos, siužetas ir t.t.
reikia tau rimtos kritikos. matau mūsų kritika tavęs nebeveikia
tavo nuotraukos šiuo metu yra įdomios manau tik tau ir tavo šeimos draugam ar nariam... aš matau kaip auga tavo vaikai, matau kaip jie rengiasi į lauką, žaidžia, treniruojasi, kaip myluoja šuniuką, dažosi lūpas, serga ir t.t ... bet matau tik tavo vaikus gatvėje juos pažinčiau jau, bet daugiau man tai nelabai ir rūpi kuo jie ten gyvena.
jei tavo tikslas yra a), tai jis pilnai pasiektas (na naujas body gadina kokybę, bet tai greit praeis). tavo vaikų nuotraukos kaip foto kokybiškos...
jei nori b ) tikslo. eini ne tuo keliu (Desiree žodžiai)... norint kad nuotrauka būtų patraukli kitiems, reikia kad joje būtų užfiksuotos amžinos vertybės (Victor žodžiai), o ne tik akimirka, kuri svarbi tau, bet nerūpi kitiems... turi knistis savyje, rasti save (Narajana žodžiai) ir kas tau artima, manau visada atsiras žmonių, kuriems bus tai irgi artima (jei tai amžinos vertybės)... jei tai tik tavo vaiko treniruotės akimirka, tai nepalies 95 žmonių iš 100...
o jei tikslas c)... tai lauksim kada ateis b ) punkto laikas
QUOTE(Sansara @ 2008 03 10, 13:13)
b , bet ir c
QUOTE(Elina @ 2008 03 10, 12:17)
b , bet ir c
neliūdėk tada daug naudingiau yra nueiti ir atlikti šios ir kitos sav ND. kai reiks imti mąstyti kita linkme, o ne vien sekiot paskui vaikus, pamatysi, atrasi savyje tai, ko net netikėjai esant tu puikiai susitvarkei su SM konkurso idėjos įgyvendinimu ir jį laimėjai. potencialas yra, tik tu jo neišnaudoji... yra aplink pasaulis, tai ne vien vaikai ir jų užsiėmimai. nors mamai - vaikai yra viskas jos pasaulis. bet reikia rasti kažką daugiau aplink, net ir vaikuose. į juos pažvelgt pašalinio akimis.
pabandyk paieškot "medžio", pamėgink tą pačia temą "dviese" atlikt su tavo dvynukais, kad jaustume, jog jie tikrai dviese ir jiems nuo to gera ar atvirkščiai
liūdėt nereik, tik nulipt nuo užsiciklinimo. elina, aš buvau pritrenka kūdroje pamačius tavo foto su smilkaline "meditacija". ji tikrai buvo kitokia, jau vien tuo, kad joje ne tavo šeimos narys. ir aš nsutebau po ta foto radus tavo vardą tikrai gali ieškot ir savo namuose. nebūtina kažkur važiuot. tik reik ieškot, o neiti lengviausiu keliu
aš tave labai gerbiu, iki sielos gelmių didžiuojuos tavo pažanga ir atkuklumu (aš jo neturiu). tu gali viską, nes įdedi daug darbo ir atkaklumo.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 10, 13:26)
elina, aš buvau pritrenka kūdroje pamačius tavo foto su smilkaline "meditacija". ji tikrai buvo kitokia, jau vien tuo, kad joje ne tavo šeimos narys.
Labai dėkui, sansara . Tikrai pernelyg užsiciklinau į šeimyną . Gal kiek pailsėsiu. Man naktimis foto idėjos toptelį. Gal susapnuosiu ką . Gaila, kad mano dvyniai tikrai netiks konkursui Dviese, nes jie nesutaria , gali tik įžnybt vienas kitam
vaikis miega, komentuoju
patiko, kaip pagavai šešėlius, be centrinė kompozicija ir man nevisai patinka. paslankiok laikrodį.. be to, tokiame kontekste retrinio laikrodžio norisi.. bet šešėliai man vis tiek liuks
man valtys patiko.. abi. nors kadravimas kliūna abiejose..
šviesioji (baltoji) labai patiko.. tamsioji kiek mažiau, bet kadangi suprantu, kad man iki tokių kaip iki mėnulio, tai - Tu šaunuolė..
katins patiko.. plėšrūnas.
gražu natūralus apšvietimas, ania?..
šauniai.. nors ir vaikas, nors ir tarsi kasdieninis vaizdelis, bet kažkoks susikaupimas, tyrumas, gerumas kabo ore..
vvvvv, parvežei saulės, TAIP?? noriu..
QUOTE(Sansara @ 2008 03 07, 19:36)
patiko, kaip pagavai šešėlius, be centrinė kompozicija ir man nevisai patinka. paslankiok laikrodį.. be to, tokiame kontekste retrinio laikrodžio norisi.. bet šešėliai man vis tiek liuks
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 08, 21:15)
Rodausi ir aš vėl. Čia viskas iš šiandieninio pasikeliavimo
man valtys patiko.. abi. nors kadravimas kliūna abiejose..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 09, 14:04)
Juoda/balta
šviesioji (baltoji) labai patiko.. tamsioji kiek mažiau, bet kadangi suprantu, kad man iki tokių kaip iki mėnulio, tai - Tu šaunuolė..
QUOTE(Mylia @ 2008 03 09, 16:18)
Sveiki,
dedu kelias foto is savaitgalinio isvaziavimo. I meniskiausios nuotraukos titula tikrai netaikau, daugiau bandziau susidoroti su technine puse, fokusu, ryskumu.
dedu kelias foto is savaitgalinio isvaziavimo. I meniskiausios nuotraukos titula tikrai netaikau, daugiau bandziau susidoroti su technine puse, fokusu, ryskumu.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 09, 23:30)
pratesiant vaiku foto vakara. Man ji patinka
bite, kaip kelione, tu dar Londone, parodyk ka nors, a?
bite, kaip kelione, tu dar Londone, parodyk ka nors, a?
gražu natūralus apšvietimas, ania?..
šauniai.. nors ir vaikas, nors ir tarsi kasdieninis vaizdelis, bet kažkoks susikaupimas, tyrumas, gerumas kabo ore..
vvvvv, parvežei saulės, TAIP?? noriu..
QUOTE(Anasko @ 2008 03 09, 19:44)
Mylia patiko man tavo 1 nuotrauka tik kiek kitaip kadruociau, nelabai man kad per viduri kaba. O su ryskumu manau gerai susidraugavai
QUOTE(Sansara @ 2008 03 09, 23:02)
Mylia, patiko kokybė nuotraukų. pirmos ypač. antroji įdomiausia.
QUOTE(sayonara @ 2008 03 10, 13:44)
Aciu uz pastabas
Kadangi ta sakute dviguba ir ji stovi kaip ir kadro sone, man atrodo ne taip ir blogai.
Bet si karta labiausia bandziau susitvarkyti su kokybe, nes is tikruju labai nebuvo ka fotografuoti (na gal negalima taip sakyti, nes ir is nieko galima surasti ka fotografuoti). Smagu, kad atrodo bent si bei ta darau teisingai
Sveikučiai
Atėjau pranešti džiugių naujienų Kaziuko mugės metu mūsų paramos ir labdaros akcijai suaukota net 1650e o tai beveik 6000lt Sergančių vaikučių svajonės tikrai bus išpildytos
AČIŪ JUMS VISIEMS dar kartą (liko tik keturios neparduotos foto, tai aš jas paglobosiu iki kito panašaus renginio ar akcijos)
Elina sveikinu su pirkiniu, katras Markas pas tave?
O aš nusprendžiau parduot savo zoomą (Nikkor 18-200) ir pirktis Nikkor 17-55 f2.8, o brangusis pažadėjo ateity dar ir Nikkor 70-200 f2.8 (viduriuką 85mm f1.4 turiu) o kolkas žadu užsiimti praktiniu fotografavimu t.y. rimčiau pasimokyti
Bandysiu jus pasivyti kai tik rasiu laisvo laiko
Atėjau pranešti džiugių naujienų Kaziuko mugės metu mūsų paramos ir labdaros akcijai suaukota net 1650e o tai beveik 6000lt Sergančių vaikučių svajonės tikrai bus išpildytos
AČIŪ JUMS VISIEMS dar kartą (liko tik keturios neparduotos foto, tai aš jas paglobosiu iki kito panašaus renginio ar akcijos)
Elina sveikinu su pirkiniu, katras Markas pas tave?
O aš nusprendžiau parduot savo zoomą (Nikkor 18-200) ir pirktis Nikkor 17-55 f2.8, o brangusis pažadėjo ateity dar ir Nikkor 70-200 f2.8 (viduriuką 85mm f1.4 turiu) o kolkas žadu užsiimti praktiniu fotografavimu t.y. rimčiau pasimokyti
Bandysiu jus pasivyti kai tik rasiu laisvo laiko