Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 09, 21:30)

o del saviskiu foto tai esu nepatenkinta sad.gif t

Pirmoj....kokia tu graži, vvvvuk 4u.gif
Atsakyti
stovejau valanda prie tiltelio.. vaiksciojau pirmyn atgal ir iamzinau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
grįžau iš jubiliejaus. važiavau viena, nes vaikius mano apsirgo.. tiksliau, palikau lengvai sirguliuojantį, o grįžau pas stipriai sergantį, su 39 temperatūros.. tad nuotraukos iš ten palauks.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 09, 22:38)
tiksliau, palikau lengvai sirguliuojantį, o grįžau pas stipriai sergantį, su 39 temperatūros.. tad nuotraukos iš ten palauks.. verysad.gif

sveikit verysad.gif

Dar viena su naujuoju gyventoju 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Pirma jums siūlau savo Canon 400D. Tik body, galiu atskirai parduoti plačiakampį, bet kol turiu Canon 400D, nenorėčiau. Geriau kartu. Kainą siūlykit 4u.gif . Body- puikiame stovyje, su garantija, jam pusė metų, pirktas birželio 20 d. O plačiakapmis beveik naujas 4u.gif
Atsakyti
Idesiu ir as foto ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mylia, patiko kokybė nuotraukų. pirmos ypač. antroji įdomiausia.

elina, gražus šuniukas. kokybė kritusi. ryškumo nėra visai... matosi, kad fotiką pakeitei (o kam? g.gif )

Anasko, gražus labai kadras, bet reikia kad matytųsi į ką taip užsižiūrėjo mergytė. nes dabar istorija baigiasi tik tuo, kad mergaitė žiūri... nei į ką, nei ko taip svajingai - neaišku doh.gif

vvvvv, sveika grįžusi. kur čia taip šiltai buvai? bigsmile.gif smagios foto. ypač tos su žydru vandeniu sužavėjo... tokio dangaus ir vandens žydrumo uch kaip norisi blush2.gif o per atostogas reik tiek laiko būti toli nuo namų, kad pasiilgtum ir norėtum grįžti... mes kaip išvažiuojam 2 sav ir trankomės iš vietos į vietą, tai po 1,5 sav norisi ramybės ir namų... tada sakom, atostogos buvo geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 10, 00:02)
matosi, kad fotiką pakeitei (o kam?  g.gif )

Pakeičiau į Marką. Tikiuosi geresnės kokybės blush2.gif . Manau įprasiu jį valdyti unsure.gif
Atsakyti
Anasko, ir man grazu 4u.gif Patinka svelnumas, minkstumas. Del to i ka ziuri, pritariu Sansarai mirksiukas.gif

as vakar fotografuodama kzk pati sau atradau dalyka, kuris visiems jau turbut simta metu aiskus - kaip gera fotografuoti prie didelio lango dienos metu. Nezinau, kas cia man uzejo, bet toks asmeninis atradimas rolleyes.gif Bet ir sudetinga vis delto - tik truputi atrodo, fotika pasuki ar pati vieta pakeiti, jau kitos apsvietimo salygos, ekspozicija visa laika stebet reikia - tai tamsu, tai persviecia doh.gif Neisivaizduoju kaip su juostiniu itaikyt reiktu, pagarba visiems, kas susitvako mirksiukas.gif
Atsakyti
pratesiant vaiku foto vakara. Man ji patinka rolleyes.gif

user posted image

bite, kaip kelione, tu dar Londone, parodyk ka nors, a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 09, 23:02)
Anasko, gražus labai kadras, bet reikia kad matytųsi į ką taip užsižiūrėjo mergytė. nes dabar istorija baigiasi tik tuo, kad mergaitė žiūri... nei į ką, nei ko taip svajingai - neaišku  doh.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 09, 23:12)
Anasko, ir man grazu 4u.gif Patinka svelnumas, minkstumas. Del to i ka ziuri, pritariu Sansarai mirksiukas.gif
blush2.gif aciu jums uz komentarus blush2.gif knyga ten doh.gif tiesiog pati kalta, nepagalvojau kad jei man aisku kas ten, tai ir kitiems turi buti aisku doh.gif biggrin.gif

Gaziulka butu mano vaikas, tikrai palikciau albume, bet kaip svetimas zmogus, tik nepik blush2.gif 4u.gif nelabai mane kabina rolleyes.gif kazkas nepabaigta atrodo, ir nesupranti kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 10, 00:13)
blush2.gif aciu jums uz komentarus blush2.gif knyga ten  doh.gif  tiesiog pati kalta, nepagalvojau kad jei man aisku kas ten, tai ir kitiems turi buti aisku doh.gif  biggrin.gif

Gaziulka butu mano vaikas, tikrai palikciau albume, bet kaip svetimas zmogus, tik nepik blush2.gif  4u.gif  nelabai mane kabina rolleyes.gif kazkas nepabaigta atrodo, ir nesupranti kas g.gif

oj, nepykstu irnesakyk.gif kzk tik pradzioj buvo laikotarpis, kai i komentarus gan jautriai reaguodavau - dabar jau kzk igyjau tikruma del savo nuotrauku mirksiukas.gif kitu nuomone ne tokia svarbi pasidare, o jeigu konstruktyviai kritikuoja, stengiuos taisytis
Atsakyti
sveiki, kas sveiki..smile.gif

mes su sūnum iš po sunkios nakties.. vis dar su temperatūra, žiūrėsim, kaip toliau bus, nuotaika kol kas jo puiki, tik kriokia iš gerklės kaip garvežys..sad.gif

tai ND Medis baigiasi rytoj, o Dviese - po savaitės? teisingai supratau? labai noriu sudalyvauti, bet jei rytoj abi temos - nė vienoje nespėsiu..sad.gif man visai patinka idėja, kai temos baigiasi kas antrą savaitę .. ax.gif
Atsakyti