Sveiki,
Simulcika - trečioji visai man patiko, koloritas, linijos, gal kokybės norėtųsi geresnė, bet visuma nieko
Elina - reportažinės futbolo (ir ankstesnioji serija, kuri yra kūdroje) man visai patiko, tik norisi kiek didesnio DOF (ryškumo zonos), kad tarkim būtų ryškios ir kojos, ir kamuolys. Suprantu, kad tam reikalingas labai geras apšvietimas, bet juk turi blykstę, gal pabandyk su ja pažaisti? neturiu suopročio kaip ji veikia fotografuojant sporto varžybas su televyku iš toli, bet tikrai pabandyk ir dar komentaras dėl kadravimo - nekarpyk nuoraukų belekaip, išlaikyk santykį 2:3 (arba 3:4), geriau atrodo vienodas formatas, ypač serijoje.
Tilto nuotrauka man nelabai, viskas pilkšva ir tiek, net neina surasti pagrindinio objekto.
Apie ankstesnę porelės nuotrauką viskas pasakyta, sutinku su peppi.
Gus, mielai prašom
Vakar po ilgo laiko atėjo įkvėpimas ir idėjos į galvą, užsiėmiau užduoties vykdymu Victoro temai. Dedu ir čia, nes rezultatu esu tikrai patenkinta
Juoda/balta
Ir dar, vakar vyras paprašė, kad padaryčiau gražią akvariumo nuotrauką. Padariau, nežinau kiek ji graži o jei rimtai, tai norėčiau kokių pasiūlymų ta tema, gal jum kils kokių minčių dėl kokybės, nustatymų ar pan. Nuotraukos reikia apžvalginės informacinio pobūdžio, tiesiog geros kokybiškos akvariumo nuotraukos. Parašykit, kas jum kliūna, nes pačiai sunkiai sekasi kritiškai įvertint.. tada bandysiu su kitais nustatymais kažką..
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 09, 16:23)
Pupeliukas>> pirmos dvi foto man baisiai patiko, labai idomi mintis O vat trecioj pritruko.. daugiau zuvu
Jo žuvų tai tikrai trūksta nes matai daugumoje neonai, kurie kaži kodėl neplaukioja būriu, o pavieniui, dideliam akvariume jie visai pasimeta tarp žolių..
pupeliuk, sužavėjo tavo darbai su juoda/balta atrodo tokie paprasti, bet tuo pačiu pati suprantu, kiek įdėta darbo ir fantazijos tai gaudant
o dėl žuvų, pritariu. tokios smulkios man nesiderina su dideliu akvariumu kam toks akvariumas, jei jame tik škietukai plaukioja kaip ir pas mane plaukiodavo 15 litrų bet čia tik kvaili kabinėjimaisi, prie to, ko nelabai suprantu (t.y. akvariumistika). kokybė - pavydėtina (kaip be bliku apsiėjai?)
o dėl žuvų, pritariu. tokios smulkios man nesiderina su dideliu akvariumu kam toks akvariumas, jei jame tik škietukai plaukioja kaip ir pas mane plaukiodavo 15 litrų bet čia tik kvaili kabinėjimaisi, prie to, ko nelabai suprantu (t.y. akvariumistika). kokybė - pavydėtina (kaip be bliku apsiėjai?)
akvariume zuvis tikrai reiktu labiau pabrezti... bet bendras vaizdas matosi.
Sveiki,
dedu kelias foto is savaitgalinio isvaziavimo. I meniskiausios nuotraukos titula tikrai netaikau, daugiau bandziau susidoroti su technine puse, fokusu, ryskumu.
O cia pirmos foto j/b variantas
dedu kelias foto is savaitgalinio isvaziavimo. I meniskiausios nuotraukos titula tikrai netaikau, daugiau bandziau susidoroti su technine puse, fokusu, ryskumu.
O cia pirmos foto j/b variantas
Matai Sansara, aš tai irgi akvariumuose nieko nesigauda čia jau vyras viską tvarko, šiuo metu jo pasakymais esmė žolės tame akvariume, ir jos kuria visą grožį, o aš vis burbu, kad žuvų nėr nors jų ten vien neonu 40, dar visokių kitokių po 5 vnt, o nesimato nė velnio. Na neesmė, reiks kažkokį scenarijų sugalvot, kad į būrį visos susigrūstų ir tada fotografuot, gal su maistu pavyks kažką padaryt. Blikų išvengiau, nes apšvietimas tik akvariumo vidinis, aplink visiška tamsa, iso 1250, diafragma atvira (2,8 berods, gal mažesnė, fotografuota su Sigma 17-35), ir tik sharpo pagalba gavau pusėtiną ryškumą. Šviesos tikrai nepakanka, reiktų blico iš šono, bet deja neturiu. Ačiū už komentarus!
Ir ačiū už komentarus mano juoda/balta. Idėjos ir užsidegimas grįžta po truputį tuom ir džiaugiuosi
Mylia - nuotrauka su katinuku man patinka, j/b geras, ryškumas super, o ir pati nuotrauka įdomi, kitos neitin įdomios, pagrindiniai objektai tiesiog pasimeta bendram bardakėly
Ir ačiū už komentarus mano juoda/balta. Idėjos ir užsidegimas grįžta po truputį tuom ir džiaugiuosi
Mylia - nuotrauka su katinuku man patinka, j/b geras, ryškumas super, o ir pati nuotrauka įdomi, kitos neitin įdomios, pagrindiniai objektai tiesiog pasimeta bendram bardakėly
sveiki sveiki sveiki!!!!
grizau o atrodo, kad niekas ir nepasikeite
visada kakzur isvaziuojant atrodo, kad va grizus viskas pasikeis... o buna atvirksciai
kelias foto idedu.. pasirode kazkuo idomesnes... na ne tik i albuma seimos..
nors siaip reikia palaukt kol susigules nuotraukos.. nors ir nera ju labai daug... ilsejausi
bandziau serijyte padaryt..
"eilines lietuves - eilines atostogos"
saulelydziai..
zvilgsnis pro viesbucio langa..
pasiplaukiojimai laivais.. buvo bloga
pasivaiksciojimai..
nardymas.. nerealu..
sauletekiai..
tikiuosi pereisiu sia temele per sias dienas... pasiilgau jusu nuotrauku
grizau o atrodo, kad niekas ir nepasikeite
visada kakzur isvaziuojant atrodo, kad va grizus viskas pasikeis... o buna atvirksciai
kelias foto idedu.. pasirode kazkuo idomesnes... na ne tik i albuma seimos..
nors siaip reikia palaukt kol susigules nuotraukos.. nors ir nera ju labai daug... ilsejausi
bandziau serijyte padaryt..
"eilines lietuves - eilines atostogos"
saulelydziai..
zvilgsnis pro viesbucio langa..
pasiplaukiojimai laivais.. buvo bloga
pasivaiksciojimai..
nardymas.. nerealu..
sauletekiai..
tikiuosi pereisiu sia temele per sias dienas... pasiilgau jusu nuotrauku
Mylia patiko man tavo 1 nuotrauka tik kiek kitaip kadruociau, nelabai man kad per viduri kaba. O su ryskumu manau gerai susidraugavai
Pupeliuk nesuprantu is kur zmones fantazijos tiek turi patiko man tabo juoda/balta
Del akvariumo nieko negaliu patarti
Vvvvv priespaskutine ir paskutine foto kazkas nerealaus tokios spalvos svelnumas Vnz, labai labai patiko
4 noretusi horizonta istiesinti
Pupeliuk nesuprantu is kur zmones fantazijos tiek turi patiko man tabo juoda/balta
Del akvariumo nieko negaliu patarti
Vvvvv priespaskutine ir paskutine foto kazkas nerealaus tokios spalvos svelnumas Vnz, labai labai patiko
Vvvv, man turbūt paskutinė ir priešpaskutinės gražiausios ech, atostogos... kaip norėčiau!
na va.. perziurejau temos nuotraukas... buvau pricitavus, bet vis gi nepakomentuosiu...
pasakysiu, kad isimine labiausiai Elinos maudynes... toks siurpus kadras.... suspaude sirdi... kazkokios baisokos asociacijos sukilo... bet stipri foto!!!
taip pat Sayonaros Peppi iamzinta pries akis stovi... ir tas vyriskis kavinej...
i Pupeliuko baltoji abstrakcija idomi pasirode... kazkuo patrauke... tokia lengva.. ir itraukianti...
ir dar buvo geru kadru.. bet isskyriau tris
o del saviskiu foto tai esu nepatenkinta tiesiog fakto iamzinimas.. jokiu jausmu.... jokiu ivykiu.... nelabai idomu bet daugiau neturejau ka parodyt
turiu dar serijyte su cveidais.. bet nemanau kad ji verta demesio..
o paskutinieji du kadriukai ir man artimiausi.. ypac pries paskutinis.. kazkodell.... nesa i shtili..
p.s. esu pasipiktinus, kad puse temoje buvusiu foto yra ISTRINTA!!!!!!!!!!!!!
ir as tada vel trinsiu
Papildyta:
o geras! nepatebejau aciu tiesinsiu
man irgi bet kabliuko vis tiek truksta...
as ir pati vel noriu nes nerealiai pailsejau.. be vaiko!!!
meilumo isikunijimas.......
pasakysiu, kad isimine labiausiai Elinos maudynes... toks siurpus kadras.... suspaude sirdi... kazkokios baisokos asociacijos sukilo... bet stipri foto!!!
taip pat Sayonaros Peppi iamzinta pries akis stovi... ir tas vyriskis kavinej...
i Pupeliuko baltoji abstrakcija idomi pasirode... kazkuo patrauke... tokia lengva.. ir itraukianti...
ir dar buvo geru kadru.. bet isskyriau tris
o del saviskiu foto tai esu nepatenkinta tiesiog fakto iamzinimas.. jokiu jausmu.... jokiu ivykiu.... nelabai idomu bet daugiau neturejau ka parodyt
turiu dar serijyte su cveidais.. bet nemanau kad ji verta demesio..
o paskutinieji du kadriukai ir man artimiausi.. ypac pries paskutinis.. kazkodell.... nesa i shtili..
p.s. esu pasipiktinus, kad puse temoje buvusiu foto yra ISTRINTA!!!!!!!!!!!!!
ir as tada vel trinsiu
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 03 09, 19:44)
o geras! nepatebejau aciu tiesinsiu
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 09, 19:58)
Vvvv, man turbūt paskutinė ir priešpaskutinės gražiausios ech, atostogos... kaip norėčiau!
man irgi bet kabliuko vis tiek truksta...
as ir pati vel noriu nes nerealiai pailsejau.. be vaiko!!!
QUOTE(Elina @ 2008 03 09, 20:15)
Mano lėliukas.
meilumo isikunijimas.......