Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
Simulcika - trečioji visai man patiko, koloritas, linijos, gal kokybės norėtųsi geresnė, bet visuma nieko 4u.gif

Elina - reportažinės futbolo (ir ankstesnioji serija, kuri yra kūdroje) man visai patiko, tik norisi kiek didesnio DOF (ryškumo zonos), kad tarkim būtų ryškios ir kojos, ir kamuolys. Suprantu, kad tam reikalingas labai geras apšvietimas, bet juk turi blykstę, gal pabandyk su ja pažaisti? neturiu suopročio kaip ji veikia fotografuojant sporto varžybas su televyku iš toli, bet tikrai pabandyk wink.gif ir dar komentaras dėl kadravimo - nekarpyk nuoraukų belekaip, išlaikyk santykį 2:3 (arba 3:4), geriau atrodo vienodas formatas, ypač serijoje.
Tilto nuotrauka man nelabai, viskas pilkšva ir tiek, net neina surasti pagrindinio objekto.
Apie ankstesnę porelės nuotrauką viskas pasakyta, sutinku su peppi.

Gus, mielai prašom 4u.gif

Vakar po ilgo laiko atėjo įkvėpimas ir idėjos į galvą, užsiėmiau užduoties vykdymu Victoro temai. Dedu ir čia, nes rezultatu esu tikrai patenkinta smile.gif

Juoda/balta

user posted image

user posted image

Ir dar, vakar vyras paprašė, kad padaryčiau gražią akvariumo nuotrauką. Padariau, nežinau kiek ji graži unsure.gif biggrin.gif o jei rimtai, tai norėčiau kokių pasiūlymų ta tema, gal jum kils kokių minčių dėl kokybės, nustatymų ar pan. Nuotraukos reikia apžvalginės informacinio pobūdžio, tiesiog geros kokybiškos akvariumo nuotraukos. Parašykit, kas jum kliūna, nes pačiai sunkiai sekasi kritiškai įvertint.. tada bandysiu su kitais nustatymais kažką..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 09 kovo 2008 - 14:08
Pupeliukas>> pirmos dvi foto man baisiai patiko, labai idomi mintis wink.gif 4u.gif O vat trecioj pritruko.. daugiau zuvu lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 09, 16:23)
Pupeliukas>> pirmos dvi foto man baisiai patiko, labai idomi mintis wink.gif  4u.gif O vat trecioj pritruko.. daugiau zuvu  lotuliukas.gif  smile.gif

Jo žuvų tai tikrai trūksta biggrin.gif nes matai daugumoje neonai, kurie kaži kodėl neplaukioja būriu, o pavieniui, dideliam akvariume jie visai pasimeta tarp žolių..
Atsakyti
pupeliuk, sužavėjo tavo darbai su juoda/balta thumbup.gif atrodo tokie paprasti, bet tuo pačiu pati suprantu, kiek įdėta darbo ir fantazijos tai gaudant wub.gif
o dėl žuvų, pritariu. tokios smulkios man nesiderina su dideliu akvariumu ax.gif kam toks akvariumas, jei jame tik škietukai plaukioja kaip ir pas mane plaukiodavo 15 litrų blush2.gif bet čia tik kvaili kabinėjimaisi, prie to, ko nelabai suprantu (t.y. akvariumistika). kokybė - pavydėtina (kaip be bliku apsiėjai?)
Atsakyti
akvariume zuvis tikrai reiktu labiau pabrezti... bet bendras vaizdas matosi.
Atsakyti
Sveiki,
dedu kelias foto is savaitgalinio isvaziavimo. I meniskiausios nuotraukos titula tikrai netaikau, daugiau bandziau susidoroti su technine puse, fokusu, ryskumu.

user posted image

user posted image

user posted image

O cia pirmos foto j/b variantas

user posted image
Atsakyti
Matai Sansara, aš tai irgi akvariumuose nieko nesigauda irnesakyk.gif čia jau vyras viską tvarko, šiuo metu jo pasakymais esmė žolės tame akvariume, ir jos kuria visą grožį, o aš vis burbu, kad žuvų nėr biggrin.gif nors jų ten vien neonu 40, dar visokių kitokių po 5 vnt, o nesimato nė velnio. Na neesmė, reiks kažkokį scenarijų sugalvot, kad į būrį visos susigrūstų ir tada fotografuot, gal su maistu pavyks kažką padaryt. Blikų išvengiau, nes apšvietimas tik akvariumo vidinis, aplink visiška tamsa, iso 1250, diafragma atvira (2,8 berods, gal mažesnė, fotografuota su Sigma 17-35), ir tik sharpo pagalba gavau pusėtiną ryškumą. Šviesos tikrai nepakanka, reiktų blico iš šono, bet deja neturiu. Ačiū už komentarus! 4u.gif
Ir ačiū už komentarus mano juoda/balta. Idėjos ir užsidegimas grįžta po truputį rolleyes.gif tuom ir džiaugiuosi cool.gif

Mylia - nuotrauka su katinuku man patinka, j/b geras, ryškumas super, o ir pati nuotrauka įdomi, kitos neitin įdomios, pagrindiniai objektai tiesiog pasimeta bendram bardakėly 4u.gif
Atsakyti
sveiki sveiki sveiki!!!!
grizau smile.gif o atrodo, kad niekas ir nepasikeite smile.gif
visada kakzur isvaziuojant atrodo, kad va grizus viskas pasikeis... o buna atvirksciai smile.gif

kelias foto idedu.. pasirode kazkuo idomesnes... na ne tik i albuma seimos.. blush2.gif

nors siaip reikia palaukt kol susigules nuotraukos.. nors ir nera ju labai daug... ilsejausi smile.gif

bandziau serijyte padaryt..

"eilines lietuves - eilines atostogos"

saulelydziai..
user posted image

zvilgsnis pro viesbucio langa..
user posted image

pasiplaukiojimai laivais.. buvo bloga biggrin.gif
user posted image

pasivaiksciojimai..
user posted image

nardymas.. nerealu..
user posted image

sauletekiai..
user posted image

tikiuosi pereisiu sia temele per sias dienas... pasiilgau jusu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Mylia patiko man tavo 1 nuotrauka ax.gif tik kiek kitaip kadruociau, nelabai man kad per viduri kaba. O su ryskumu manau gerai susidraugavai mirksiukas.gif

Pupeliuk nesuprantu is kur zmones fantazijos tiek turi smile.gif patiko man tabo juoda/balta 4u.gif
Del akvariumo nieko negaliu patarti smile.gif

Vvvvv priespaskutine ir paskutine foto kazkas nerealaus 4u.gif tokios spalvos rolleyes.gif svelnumas rolleyes.gif Vnz, labai labai patiko 4u.gif
4 noretusi horizonta istiesinti ax.gif
Atsakyti
Vvvv, man turbūt paskutinė ir priešpaskutinės gražiausios rolleyes.gif ech, atostogos... kaip norėčiau!
Atsakyti
Sveika, sugrįžusi, vvvvv wub.gif 4u.gif . Nuostabios foto 4u.gif

Mano naujas gyventojas smile.gif . Mano lėliukas.

user posted image

user posted image

Nelabai dar susitvarkau su nauja optika ir naujuoju body verysad.gif . O maniau, stebuklas įvyks blush2.gif
Atsakyti
na va.. perziurejau temos nuotraukas... buvau pricitavus, bet vis gi nepakomentuosiu...
pasakysiu, kad isimine labiausiai Elinos maudynes... toks siurpus kadras.... suspaude sirdi... kazkokios baisokos asociacijos sukilo... bet stipri foto!!!

taip pat Sayonaros Peppi iamzinta pries akis stovi... ir tas vyriskis kavinej...

i Pupeliuko baltoji abstrakcija idomi pasirode... kazkuo patrauke... tokia lengva.. ir itraukianti...

ir dar buvo geru kadru.. bet isskyriau tris smile.gif

o del saviskiu foto tai esu nepatenkinta sad.gif tiesiog fakto iamzinimas.. jokiu jausmu.... jokiu ivykiu.... nelabai idomu smile.gif bet daugiau neturejau ka parodyt smile.gif
turiu dar serijyte su cveidais.. bet nemanau kad ji verta demesio..

o paskutinieji du kadriukai ir man artimiausi.. ypac pries paskutinis.. kazkodell.... nesa i shtili..

p.s. esu pasipiktinus, kad puse temoje buvusiu foto yra ISTRINTA!!!!!!!!!!!!!
ir as tada vel trinsiu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 03 09, 19:44)
4 noretusi horizonta istiesinti ax.gif

o geras! nepatebejau doh.gif aciu smile.gif tiesinsiu biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 09, 19:58)
Vvvv, man turbūt paskutinė ir priešpaskutinės gražiausios rolleyes.gif ech, atostogos... kaip norėčiau!

man irgi wink.gif bet kabliuko vis tiek truksta...
as ir pati vel noriu biggrin.gif nes nerealiai pailsejau.. be vaiko!!!

QUOTE(Elina @ 2008 03 09, 20:15)
Mano lėliukas.

meilumo isikunijimas....... wub.gif
Atsakyti