Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mad.gif

Paziurejau, pasvarsciau, pasinervinau ir nebezinau... Vien tik bilietai apie 1700 man tinkamoms dienoms, tai siek tiek per dideles islaidos kaip neplanuotam savaitgaliui frusty.gif cray.gif

O kur ir kada kitas tarptautinis meetas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 06, 21:08)
O kur ir kada kitas tarptautinis meetas?  bigsmile.gif

balandžio 18-20 Berlyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 06, 22:08)
mad.gif 

Paziurejau, pasvarsciau, pasinervinau ir nebezinau... Vien tik bilietai apie 1700 man tinkamoms dienoms, tai siek tiek per dideles islaidos kaip neplanuotam savaitgaliui frusty.gif  cray.gif

daugokai verysad.gif o kur tu anksčiau buvai, gerbiamoji? g.gif
Atsakyti
Na va...kadangi vienas skrydi nusimato balandzio pradzioj, tai biudzetas Londono nepatemsps. a vat Klaipeda/pajuris - net labai tiketina.
Jei bus kokiu renginiu pajury si savaitgali - saukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 03 06, 23:59)
a vat Klaipeda/pajuris - net labai tiketina.
Jei bus kokiu renginiu pajury si savaitgali - saukit  4u.gif

Kaip gaila, o aš ryt išvažiuoju į Kauną, šeštadienį į Jonavą ( vaiką lydėsiu į futbolo varžybas), grįšiu sekmadienį ir tada, ko gero, lėksim porai dienų į Nidą g.gif
Atsakyti
o aš iš viso Krokuvoj dabar unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Opa: Savaitgali busiu Klaipedoje, gal bus norinciu pabendrauti?
Desiree: aš į kompniją pašūkausiu. Savaitgalį būsiu Londone. Gal kas pabendrauti norės?
Opa: Oi kaip noreciau, jei savaitgali ne Klaipedoj, o Londone buciau.
Desiree: dar spėtum bilietus įsigyti, o vaikai juk su seneliais
Opa: Mintis ZIAURIAI viliojanti, tik bijau kad tektu kur patvory miegot arba kokiam 5* neiperkamam. Blin, neerzink..Net bilietus perziurejau, kad neuzsigrauzciau
Desiree: Opa, jei tik bilietus rasi, gyventi irgi rasim kur. Juk Bitele irgi skrenda, kartu galėtumėt, Žuveliukas, o mūsų laukia Wyshnia su Gus.
Na juk teminė, kūdroje / skrydis. Tai prie temos prisijunk ir bilietus užsisakyk .
bite maja: tongue.gif einu toliau lagamino kraut
Opa: Paziurejau, pasvarsciau, pasinervinau ir nebezinau... Vien tik bilietai apie 1700 man tinkamoms dienoms, tai siek tiek per dideles islaidos kaip neplanuotam savaitgaliui. O kur ir kada kitas tarptautinis meetas?
Desiree: balandžio 18-20 Berlyne smile.gif
Elina: Kaip gaila, o aš ryt išvažiuoju į Kauną, šeštadienį į Jonavą ( vaiką lydėsiu į futbolo varžybas), grįšiu sekmadienį ir tada, ko gero, lėksim porai dienų į Nidą.
westa: o aš iš viso Krokuvoj dabar.

dabar taip. skaičiau ir krizenau.. todėl nepatingėjau viso šito sudėti į vieną vietą ir pateikti kaip dialogo..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 07, 07:54)
dabar taip. skaičiau ir krizenau.. todėl nepatingėjau viso šito sudėti į vieną vietą ir pateikti kaip dialogo..biggrin.gif biggrin.gif

pirma mintis buvo, kaip blogai sucitavo lotuliukas.gif šaunuolė tu. Dabar ir aš krizenu.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 07, 09:17)
pirma mintis buvo, kaip blogai sucitavo  lotuliukas.gif  šaunuolė tu. Dabar ir aš krizenu.

anekdotinė situacija lotuliukas.gif ir dar ta westos pabaiga - aš tai išvis krokuvoj biggrin.gif
Atsakyti
o ka, labai geras Westos sakinys - o aš iš viso Krokuvoj dabar lotuliukas.gif
Vakar kaip tik vakare apie Westa galvojau: pries miega, valanda kokia 24:00 paziuriu pro langa ir matau - toks fotogeniskas suoliukas! Na beveik kaip kultines Westos supynes. Kad jau velu, tai sumaniau is pat ryto pulti gaudyt kadra. Prabundu - sniego ner, suoliukas nusiures ir jokio kadro nebus. Jokio! ech...
Atsakyti
visi matyt į Londoną išskrido lotuliukas.gif štilis blush2.gif
grįžkit, su gausybe nuotraukų ax.gif lauksim emocingų įspūdžių, linksmų nuotykių ir aišku pritrenkiančių kadrų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 07, 11:42)
visi matyt į Londoną išskrido  lotuliukas.gif štilis  blush2.gif
grįžkit, su gausybe nuotraukų  ax.gif lauksim emocingų įspūdžių, linksmų nuotykių ir aišku pritrenkiančių kadrų  cool.gif
nejuokauk smile.gif mes net fotoaparatų nutarėm neimti. Juk į susitikimą skrendam. Smagiai laiką praleisti smile.gif
Atsakyti