Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 03 06, 13:49)
bitemaja, viskas aišku kaip paaiškinai šarpinimą, tik turbūt tu šarpini prieš mažinant? nes jei sumažinta taip pašarpinu, tai peršarpinu  g.gif o gal mažinu labiau nei tu  blush2.gif

aha... visada šarpinu prieš mažinant. tai pabandyk kokius 30 dėt ar dar mažiau.
Atsakyti
Pas mus irgi sninga.... Savaitgaliui buvome pasiskolinę plačiakampį objektyvą, ėjau medžių fotkint biggrin.gif Grįžus supratau kad nieko nesigavo blush2.gif doh.gif
Nuo šiol dar labiau vertinsiu jūsų peizažus wub.gif

Labai trumpai:

Noriu pagirti Purienos antrą darbelį - šitas buvo mano skoniui smile.gif

Dar labai patiko Anasko pirmoji nuotraukytė - puikus apšvietimas, rakursas, emocija, o ir modeliukas tikra gražuolė wub.gif Man tie tapetų raštai visai netrukdė kol kažkas nepaminėjo biggrin.gif

Elinos paskenduolis irgi neliko pastebėtas. Mačiau susilaukei daug emocijų. Mane jis irgi tiesa sakant šokiravo biggrin.gif Bet juk menas ir neturi visą laik linksminti, ane? Svarbiausia nepalieka abejingo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ir atsilieku nuo jūsų biggrin.gif Užbėgau tik pasakyti kad jau foto atspauzdintos, ir daugiau nebereikia - nebet kada nors kokiai akcijai vėl prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 06, 10:57)
Nebefotkinsiu savęs  schmoll.gif

Tai mums pasiduok:) Mes tave pafotkinsim blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
ateinu pasukauti biggrin.gif
Savaitgali busiu Klaipedoje, gal bus norinciu pabendrauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 06, 19:05)
Sveiki,
ateinu pasukauti  biggrin.gif
Savaitgali busiu Klaipedoje, gal bus norinciu pabendrauti?  ax.gif

smagiai pasibūk pajūryje smile.gif Ir nuotraukų lauksim

aš į kompniją pašūkausiu. Savaitgalį būsiu Londone. Gal kas pabendrauti norės ax.gif
Atsakyti
Oi kaip noreciau, jei savaitgali ne Klaipedoj, o Londone buciau biggrin.gif

Bet jei ir nerasiu kas su manim Klaipedoj bendrauti nores, eisiu viena pasibadzioti. Vaikuciai sirguliuojantys, seneliai seniai juos mate, gales prisi- / atsi-/ dziaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 06, 19:14)
Oi kaip noreciau, jei savaitgali ne Klaipedoj, o Londone buciau  biggrin.gif

dar spėtum bilietus įsigyti, o vaikai juk su seneliais smile.gif
Atsakyti
Mintis ZIAURIAI viliojanti, tik bijau kad tektu kur patvory miegot arba kokiam 5* neiperkamam g.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Blin, neerzink unsure.gif doh.gif

Net bilietus perziurejau, kad neuzsigrauzciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 06 kovo 2008 - 20:31
QUOTE(Opa @ 2008 03 06, 19:24)
Mintis ZIAURIAI viliojanti, tik bijau kad tektu kur patvory miegot arba kokiam 5* neiperkamam  g.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Blin, neerzink  unsure.gif  doh.gif

Net bilietus perziurejau, kad neuzsigrauzciau  doh.gif

Opa, jei tik bilietus rasi, gyventi irgi rasim kur smile.gif Juk Bitele irgi skrenda, kartu galėtumėt, Žuveliukas, o mūsų laukia Wyshnia su Gus.
Na juk teminė, kūdroje / skrydis. Tai prie temos prisijunk ir bilietus užsisakyk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 kovo 2008 - 21:14
QUOTE(Desiree @ 2008 03 06, 21:12)
Opa, jei tik bilietus rasi, gyventi irgi rasim kur  smile.gif  Juk Bitele irgi skrenda, kartu galėtumėt, Žuveliukas, o mūsų laukia Wyshnia su Gus.
Na juk teminė, kūdroje / skrydis. Tai prie temos prisijunk ir bilietus užsisakyk  ax.gif

gav gav gav, spėjau net susinervinti iš pavydo biggrin.gif
ir aš noriu, bet negaliuuuuuuuu, nes sekmadienį turim jubiliejų...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 06, 21:42)
gav gav gav, spėjau net susinervinti iš pavydo biggrin.gif
ir aš noriu, bet negaliuuuuuuuu, nes sekmadienį turim jubiliejų...

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif

P.S. einu toliau lagamino kraut assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 06 kovo 2008 - 22:00