Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 05, 19:49)
"Draugės" blush2.gif  auto. Kažkas nepavyko ir su kompozicija ir, atrodo, per daug rudos dominuojančios spalvos g.gif . Nors ir oda, ir plaukai, ir kailiniai- rudi. Gal normalu. Labiausiai nervina nuo saulės atsiradusi dėmė ant skruosto, nemoku nuklonuoti cool.gif  verysad.gif
Einu dar vieną JB pabandysiu unsure.gif

pati nemažai pasakei apie šias nuotraukas. tiek dėl kompozicijos, tiek dėl klonavimo, tiek dėl spalvų. Įtariu ten kažkas vis tik buvo kairėje ką klonavai, ar ne?
Turi puikią draugę kuri mielai fotografuojasi, tai aš pulčiau ir išnaudočiau progą smile.gif Manęs tarkim tokios foto neįtikina, nes nelabai ką pasako. Na, nekalba su manimi. Prilyginu pasinėms nuotraukoms, kurios taip pat nekalba.
Paskutiniu metu mažai gero pasakau apie tavo nuotraukas, net nebejauku komentuoti tapo, bet atrodo vistik eini neteisingu keliu. Nors sunkoka aišku spręsti, koks tas teisingas kelias smile.gif
Tikrai nuoširdžiai esu tave pagyrusi, rodos ne vieną kartą, bet paskutinės nuotraukos.. Na tiesiog negaliu nieko gero pasakyti.
Nors yra tvirtinančių atvirkščiai, kad pažangą padarei, ir kokybė netgi gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 kovo 2008 - 00:22
QUOTE(Desiree @ 2008 03 06, 01:21)

Tikrai nuoširdžiai esu tave pagyrusi, rodos ne vieną kartą, bet paskutinės nuotraukos..

dėkui. Ne, nieko neklonavau, nemoku, būčiau dėmę nuklonavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 05, 23:27)
dėkui. Ne, nieko neklonavau, nemoku, būčiau dėmę nuklonavusi smile.gif

na jei neklonuota, tuomet atsiprašau.
Bet tuo atveju naudoji pluginą arba actioną arba dar kažką, kurį nelabai moki valdyti (tai sakau prisimindama ir foto kurią mačiau pelkėje ir buvau pakomentavusi).
šiuo atveju ps / blogis smile.gif vat taip. aš senų pažiūrų bobutė smile.gif vien tik modelio žavesys manęs nepaperka.
Atsakyti
Getter, perziurejau pas save....deja neturiu ka pasiulyti doh.gif Vien portretai doh.gif Nebent melynosios nuotraukos is Oregono pakrantes g.gif Jei nepameni galesiu parodyti, arba tiesiog tau atsiusti, o pamacius nuspresi- tinkamos ar ne 4u.gif

Anasko, man rodos tu ne taip mano komentara supratai...labai atsiprasau jei taip nuskambejo blush2.gif Bet tapetu nekeisk biggrin.gif nes as turejau omeny, kad tapetai siame tavo mergytes portrete nepatinka, mat norisi issiliejusio antro plano 4u.gif Reiketu modeliukui zingsniuka, jei imanoma ir pora, pasitraukti nuo sienos ir fotografuoti labiau praverus diafragma. Su tapetais, siaip jau, viskas tvarkoj biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 05, 09:42)
ties Ca_girl gerai tau kai gali stebėti, kad išlaikymas nebūtų ilgesnis nei 1/100 arba 1/200 namuose  blush2.gif

Na kai debesim dangus apsitraukes, tai ir pas mane namie tamsu(nors ir nemazi langai). Va kai saule sviecia i vaiku kambarius, tai ir ISO 100 per daug(mazesnio ner pas mane canone).

Elina, pirmas klausimas isvydus portetukus- kas "tavo drauge" taip isgasdino??? Modelis grazus, bet israiska- ne blush2.gif tik nesupyk 4u.gif Matosi dirbtinis pozavimas pries kamera... Padirbeti dar reikia. O siaip tai labai pritariu Desiree komentarui, ir net tik apie paskutinius tavuosius auto, bet aplamai apie visas paskutinias foto....Anksciau maciau ir geresniu tavo darbu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 08:59)
Turbut SM konkurse nepraslinksiu, kaip su gyvu augintiniu g.gif  biggrin.gif 
Truputis spalvu... ax.gif  Va cia mano beerdvis kadras...pykstu ant saves, kas rankytes netilpo.
user posted image
ISO 100, F1.8, 1/200s

tikrai gaila, kad rankytė netilpo. ir dar fokusas į meškį lyg tais? g.gif ar man tik taip atrodo, nors gal ir klystu. bet šiaip puikiai, švariai, skaidriai, spalvotai. patiko.

QUOTE(Rida_R @ 2008 03 05, 20:02)
Gal dabar geriau?

Ne. asmeniškai man neįdomu ax.gif eiliniai kadrai ir tiek.

QUOTE(Elina @ 2008 03 05, 20:49)
"Draugės" blush2.gif  auto. Kažkas nepavyko ir su kompozicija ir, atrodo, per daug rudos dominuojančios spalvos g.gif . Nors ir oda, ir plaukai, ir kailiniai- rudi. Gal normalu. Labiausiai nervina nuo saulės atsiradusi dėmė ant skruosto, nemoku nuklonuoti cool.gif  verysad.gif

viską pasakė Desiree ir California ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 06, 08:29)
tikrai gaila, kad rankytė netilpo. ir dar fokusas į meškį lyg tais?  g.gif ar man tik taip atrodo, nors gal ir klystu.

4u.gif
Del fokuso nezinau... g.gif Labai kruopsciai fokusavau i viena is akyciu, bet dabar kai pasakei ziuriu i suni, tai lyg ir jis ryskiausias g.gif Ar gali taip fokusas nugrybauti????? blink.gif
Ir sikart, man netinka kaip sharpa uzdejau...nieks nieko nesake, bet man paciai kliuna... Pasarpinau labai lengvai, apie 20% kiek menuosi(max 30%) ir dar po to unsharp mask uzdejau(20%), ko niekda nedarau...Ir kazkas ne taip man ziuris...bet tingejau is naujo mazinti blush2.gif O nemazintoj foto viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 06, 08:47)
Ir sikart, man netinka kaip sharpa uzdejau...nieks nieko nesake, bet man paciai kliuna... Pasarpinau labai lengvai, apie 20% kiek menuosi(max 30%) ir dar po to unsharp mask uzdejau(20%), ko niekda nedarau...Ir kazkas ne taip man ziuris...bet tingejau is naujo mazinti blush2.gif  O nemazintoj foto viskas OK.

dėl šarpo man viskas normaliai. tikrai neužkliuvo. tik dėl fokuso.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 06, 09:03)

Elina, pirmas klausimas isvydus portetukus- kas "tavo drauge" taip isgasdino??? Modelis grazus, bet israiska- ne blush2.gif  tik nesupyk 4u.gif

Su visa kritika sutinku. Labai dėkui už pastebėjimus, tik dėl "išsigandus" jau kartais net susinervinu doh.gif . Šiose tikrai neišsigandęs veidas, o jei taip atrodo, tuomet- nieko nebepakeisi. Tiesiog toks tas veidas. Tokia prigimtinė išraiška. Negaliu perdirbti savęs. Va jei juokčiausi, verkčiau, akis pūsčiau, tada būčiau ne aš. O šiose nuotraukose ( po perspėjimų, kad aiškiai matosi poza), pasistengiau visiškai nekeisti veido išraiškos, būt tokia kokia esu. Gaila, kad vėl atrodau išsigandusi. Nebefotkinsiu savęs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 06, 08:03)
Anasko, man rodos tu ne taip mano komentara supratai...labai atsiprasau jei taip nuskambejo blush2.gif  Bet tapetu nekeisk biggrin.gif  nes as turejau omeny, kad tapetai siame tavo mergytes portrete nepatinka, mat norisi issiliejusio antro plano 4u.gif  Reiketu modeliukui zingsniuka, jei imanoma ir pora, pasitraukti nuo sienos ir fotografuoti labiau praverus diafragma. Su tapetais, siaip jau, viskas tvarkoj biggrin.gif
biggrin.gif as visai nesupikau ir neisizeidziau blink.gif irnesakyk.gif biggrin.gif del fono tikrai 100% sutinku. O tapetai irnesakyk.gif mes vis tiek greitai cia negyvensim mirksiukas.gif

Atsakyti
a galiu įlįst? ax.gif
gavau CANON 400D. dabar turiu galimybę pigiau gaut šituos du objektyvus:Sigma 30 F/ 1.4 ir Sigma 24-70 F/2.8. verta (atsižvelgiant, kad abiejų kaina man išeitų apie 1700 Lt- beveik perpus pigiau nei šiaip pirkt)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luokė: 06 kovo 2008 - 11:48
bitemaja, viskas aišku kaip paaiškinai šarpinimą, tik turbūt tu šarpini prieš mažinant? nes jei sumažinta taip pašarpinu, tai peršarpinu g.gif o gal mažinu labiau nei tu blush2.gif
Atsakyti
sninga pas mus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 kovo 2008 - 14:14