Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 05, 20:19)
Labai patiko tavo nuotrauka, žveriuk thumbup.gif

Malonu suteikti tavo akims malonumą blush2.gif
Atsakyti
Gal dabar geriau?
user posted image

Pas mane dangus tik toks. Nebūna tokio spalvoto kaip Klaipėdoj unsure.gif
user posted image

Jis ir Ji. In ir Jan. Juoda ir balta. Trumpiau tikrai pavasaris jau biggrin.gif Prajuokino kieme šitie valkatukai. Iš pradžių tai meile vienas ant kito užsiiminėjo, nors aš per 3 metrus su šunimis stovėjau. Po to juočkis saugojo nuo šunų baltukę hihihi.gif
user posted image

Bet vis tiek žioplai. Kropinant nuotraukas, radau kur nustatyti formatą. Bet užsistačiau ne tą. Dabar 3x5, o kai pagalvojau... atrodo reikia 2x3

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 05, 19:05)
Šalta kaip žiemą, o vaizdelis kaip vasarą...

Niekaip nesitiki, kad šalta ten bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 05, 21:02)
Niekaip nesitiki, kad šalta ten  bigsmile.gif

Beje tavo dangus man patinka, tik noris gal kontrasto daugiau. Toks pilkumas kažkoks jaučias g.gif

Šalta..Ir čia taip pat šalta, bet taip, kad net nagus gelia kol fotkini smile.gif Bet vistiek smagu kai dangus nebepilkas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 05 kovo 2008 - 20:22
"Draugės" blush2.gif auto. Kažkas nepavyko ir su kompozicija ir, atrodo, per daug rudos dominuojančios spalvos g.gif . Nors ir oda, ir plaukai, ir kailiniai- rudi. Gal normalu. Labiausiai nervina nuo saulės atsiradusi dėmė ant skruosto, nemoku nuklonuoti cool.gif verysad.gif

user posted image

user posted image

Einu dar vieną JB pabandysiu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 kovo 2008 - 21:09
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 05, 20:19)
Beje tavo dangus man patinka, tik noris gal kontrasto daugiau. Toks pilkumas kažkoks  jaučias g.gif

Šalta..Ir čia taip pat šalta, bet taip, kad net nagus gelia kol fotkini smile.gif Bet vistiek smagu kai dangus nebepilkas  thumbup.gif

Ačiū smile.gif

Nu ta žydra spalva... Kyla noras važiuoti prie jūros ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 05, 20:49)
"Draugės" blush2.gif  auto. Kažkas nepavyko ir su kompozicija ir, atrodo, per daug rudos dominuojančios spalvos g.gif . Nors ir oda, ir plaukai, ir kailiniai- rudi. Gal normalu. Labiausiai nervina nuo saulės atsiradusi dėmė ant skruosto, nemoku nuklonuoti cool.gif  verysad.gif

Einu dar vieną JB pabandysiu unsure.gif

Graži ta draugė wink.gif Tik antroje galėtų plaukų sruogelės ant lūpų nebūti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 22:34)
Kas tau, Žvėriuk, su erdvės pojūčiu biggrin.gif

Va taip maudosi tikri futbolistai po treniruočių bigsmile.gif
user posted image

wau kokia nuotrauka tongue.gif labai grazi, bet jau kaip is siaubo filmo fear.gif Elinai kaip visada fantazijos netruksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 03 05, 22:19)
fear.gif Elinai kaip visada fantazijos netruksta  thumbup.gif

lotuliukas.gif aš ją iš kūdros ištryniau, nes visi kraupinosi doh.gif
Atsakyti
na šį kartą SM fotokonkursas tikrai pilnas kokybiškų ir neblogų foto. kitais kartais vos vieną kitą atrasdavau, o čia tik kelios dienos ir jau pilną tokių, kurioms drąsiai duočiau balsų... atpažinau ir jūsiškių daug augintinių ir ne visai augintinių mirksiukas.gif šaunuoliai 4u.gif

tai kaip ten su ND terminais? ar yra norinčių, kad ND baigtųsi ne abeji vieną sav, o paeiliui. kol kas tik keli žmonės pasisakė g.gif reik nuspręst blush2.gif

labos nakties. 4u.gif
Atsakyti
Elina labai sunku spresti apie foto ( bent jau man) kai ten toks grazus modelis blink.gif blush2.gif 4u.gif todel palieku kitiems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 05, 23:03)
Elina labai sunku spresti apie foto ( bent jau man) kai ten toks grazus modelis blink.gif  blush2.gif  4u.gif todel palieku kitiems tongue.gif

blush2.gif labai dėkui. Daugmaž pati matau minusus: pernelyg kičinės nuotraukos, neįdomus rakursas, prastas fonas, vienoj foto- aiškiai raudona akis nuo kompo doh.gif , galbūt ir erdvės trūkums. Eilinis portretas. Noriu ka\ką įdomaus sugalvot, bet gal tiesiog nespėju su taimeriu unsure.gif
Atsakyti
as manau, kad butu logiska ND perstumdyt, palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
elina, kokybė tavo foto bigsmile.gif tikrai ėmiau pavydėt 4u.gif
o šiaip erdvės, erdvės, erdvės... blush2.gif patinka pirma ir antra. pirma patinka poza, antra - geresnės spalvos kažkaip. ta sruoga ant veido patiko, įrėminanti akis. bet visur reikia ir į viršų ir į puses erdvės... pati tą problemą dažnai turiu, tai ką čia priekaištaut blush2.gif jb nei kadravimu, nei jb nepatiko... tokia graži motera, kam atimti jos visas spalvas 4u.gif
Atsakyti