QUOTE(westa @ 2008 03 05, 11:59)
gal bus kokiu pora kadru bet siaip tai provalas didziulis buvo
uzkampyje buvom, baisus oras...zo...pa
Sveiki visi,
As jau kaip jaunas menulis cia pasirodau uzbegau padekot Pupeliukui uz malonu siurpriza nuotrauka labai labai patiko,labai pataikei man i Vilniaus kolekcija Nuosirdus tau ACIU
Sayonara,nors ir paveluotai sveikinu tave su Gimtadieniu!Linkiu islikt tokiai linksmai,besisypsanciai moteriai.
kiek perzvelgiau paskutinius puslapius,tai uzstrigo Californios portretukai,wyshnios vysnios,Anasko pumpureliai,taip smagu,kad pavasaris letai,bet ateina...
O as gyvenu uz keliu dienu ivyksancio meeto nuotaikom
As jau kaip jaunas menulis cia pasirodau uzbegau padekot Pupeliukui uz malonu siurpriza nuotrauka labai labai patiko,labai pataikei man i Vilniaus kolekcija Nuosirdus tau ACIU
Sayonara,nors ir paveluotai sveikinu tave su Gimtadieniu!Linkiu islikt tokiai linksmai,besisypsanciai moteriai.
kiek perzvelgiau paskutinius puslapius,tai uzstrigo Californios portretukai,wyshnios vysnios,Anasko pumpureliai,taip smagu,kad pavasaris letai,bet ateina...
O as gyvenu uz keliu dienu ivyksancio meeto nuotaikom
QUOTE(westa @ 2008 03 05, 11:45)
Getter ir aš kelias nusiunčiau.. gal ką atsirinksi
Bėgu žiūrėt ką prisiuntėt
Bitute tau special buckis uz aguonas Ir visiems kitiems DIDŽIULIS AČIŪ
Westulia ar neturi savo garžuolių iš toliau? Netelpa man jie į 20x25 (letanos nusikarpo)
QUOTE(Getter @ 2008 03 05, 16:12)
Westulia ar neturi savo garžuolių iš toliau? Netelpa man jie į 20x25 (letanos nusikarpo)
galiu bandyt neapkarpytą foto atsiųst tuoj
QUOTE(westa @ 2008 03 05, 16:18)
galiu bandyt neapkarpytą foto atsiųst tuoj
OK laukiu
Westulia mafija niekaip nesutelpa Pabandyt tas kitas dvi atsiūst kur du šuniai ir vienas kitoje (nekarpytus) gal bent tie sutilps, nedaug ten trūksta
Šalta kaip žiemą, o vaizdelis kaip vasarą...