Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū už komentarus, ištryniau. dirbsiu toliau doh.gif
Atsakyti
dabar pagalvojau, kad greit teks savo Cosa Nostros update'ą daryt.. neužilgo chebra dar pasipildys smile.gif

peppi, kaip tau mugėj sekėsi? gal fotoreportažą kokį paruošei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 05, 11:59)

peppi, kaip tau mugėj sekėsi? gal fotoreportažą kokį paruošei  smile.gif

gal bus kokiu pora kadru bet siaip tai provalas didziulis buvo smile.gif
uzkampyje buvom, baisus oras...zo...pa biggrin.gif
Atsakyti
Westa clap.gif aciu tau didziuasis ir nuosirdziausis biggrin.gif dar neziurejau, nes kabinu Getter nuotraukas
Atsakyti
Sveiki visi,
As jau kaip jaunas menulis cia pasirodau tongue.gif uzbegau padekot Pupeliukui heart.gif uz malonu siurpriza bigsmile.gif nuotrauka labai labai patiko,labai pataikei man i Vilniaus kolekcija 4u.gif Nuosirdus tau ACIU wub.gif
Sayonara,nors ir paveluotai sveikinu tave su Gimtadieniu!Linkiu islikt tokiai linksmai,besisypsanciai moteriai. 4u.gif

kiek perzvelgiau paskutinius puslapius,tai uzstrigo Californios portretukai,wyshnios vysnios,Anasko pumpureliai,taip smagu,kad pavasaris letai,bet ateina...
O as gyvenu uz keliu dienu ivyksancio meeto nuotaikom assa.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 05, 11:45)
Getter ir aš kelias nusiunčiau.. gal ką atsirinksi  mirksiukas.gif

4u.gif wub.gif Bėgu žiūrėt ką prisiuntėt wub.gif

Bitute tau special buckis uz aguonas wub.gif Ir visiems kitiems DIDŽIULIS AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Westulia ar neturi savo garžuolių iš toliau? Netelpa man jie į 20x25 (letanos nusikarpo) cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 05, 16:12)
Westulia ar neturi savo garžuolių iš toliau? Netelpa man jie į 20x25 (letanos nusikarpo)  cry.gif

galiu bandyt neapkarpytą foto atsiųst g.gif tuoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 05, 16:18)
galiu bandyt neapkarpytą foto atsiųst  g.gif tuoj  4u.gif

OK laukiu 4u.gif
Atsakyti
Westulia mafija niekaip nesutelpa schmoll.gif verysad.gif Pabandyt tas kitas dvi atsiūst kur du šuniai ir vienas kitoje (nekarpytus) gal bent tie sutilps, nedaug ten trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šalta kaip žiemą, o vaizdelis kaip vasarą...

user posted image
Atsakyti
Labai patiko tavo nuotrauka, žveriuk thumbup.gif
Atsakyti