Elina protretas su erdve nepatiko ten kur puse veido. Persviesta nosis, lupos. O vat Nude patiko ypac 2 Su knyga net nezinau, bendrai kazkom kabina
Puriena man patiko 1 ir 2. Gal palaukciau kol begikas nubegtu toliau, bet turbut nebutu tokios traukos, kaip dabar 3 irgi nieko, tik apacia pakirpciau mazdaug iki stulpo 1cm, stulpas kiek trukdo, bet jauciu jis balansuoja nuotrauka
Toro nuostabus modelis, man viskas gerai su erdve, bet kontrasto noreciau daugiau
CaliforniaG neidomu komentuoti bet nepatiko antroje foto kad kojytes taip apkirptos
Su Sansara mes telepates, nes atnesiau irgi panasias foto bet visas istriniau, neidomios
Westos 1oje atrodo sarpo daugoka o antra kaip traukia kazkur Bet man patika grazaus dangaus foto
RidaR bendrai man patiko toks issiliejimas, bet noretusi didesnio vizdo, kad pumpurai butu arciau
Papildyta:
Dar pamirsau padekoti uz komentarus Pupeliuka ir Opa
Elina, Desiree aciu su fonu kitaip neiseitu nes ji (ten mergyte ) stovi ant tumbackos,prie lango pazadejau saldaini ir multikus
Sveikučiai
Kreipiuosi į visus dėl pagalbos
Šiek tiek offtopic'o
Vaikai tiesia pagalbos ranką vaikams
Airijos Lietuvių Bendruomenės Dublino šeštadieninė lituanistinė mokykla 4 vėjai, kovo 8 - 9 dienomis Dun Laoghaire vyksiančioje Kaziuko mugėje (Dun Laoghaire Peoples Park) , organizuoja paramos akciją Jiems reikia mūsų meilės.
Mugės metu bus galima įsigyti mokyklos 4 vėjai moksleivių piešinių ir darbelių. Mokytojų iniciatyva, vaikai buvo skatinami piešti ir daryti darbelius, vyko diskusijos apie tai, kodėl reikėtų padėti mažiesiems ligoniukams ir juos atjausti. Vaikai buvo informuoti, kad už jų darbelius surinkti pinigėliai, bus panaudoti sergančių vaikučių svajonių pildymui. Kainą už įsigytus darbelius galės nustatyti patys pirkėjai, o gautos lėšos bus skirtos Lietuvoje esančiam labdaros ir paramos fondui Rugutė, kuris teikia paramą vaikams, sergantiems piktybiniais navikais. Akcija Jiems reikia mūsų meilės siekiama prisidėti prie fondo projekto Išpildykime vaikų, sergančių piktybiniais navikais, svajones . Tai vienas jautriausių fondo projektų, kuriuo siekiama išpildyti įvairiausias sergančių vaikų svajones mažas, bet darančias stebuklus.
Daugiau informacijos apie fondo veiklą ir vykdomus projektus galite rasti, Rugutės tinklapyje: www.rugute.lt
Kadangi esu šios akcijos iniciatorė ir už ją atsakinga, noriu prisidėti prie jos ir pati. Nusprendžiau parduoti kelias savo naktinio Vilniaus foto, bet pažiūrėjau, kad neperdaugiausiai jų turiu Tai kreipiuosi labai labai į visus ar norėtumėt ir jūs prisidėti prie šios gražios akcijos? O padaryti tai galite atsiunte man po vieną ar dvi nuotraukas (geriausia kokių gamtos vaizdų ir pan), aš jas atspauzdinsiu ir parduosiu mugėje, o visi surinkti pinigėliai keliaus į 'Rugutės' fondą. Ypatingai kreipiuosi į Bitutę, gal galėtum atsiūsti man savo aguonas, jos toooookios nerealios, tikrai būtų perkamos (man reikia jų arba originalių arba patvarkytų, bet nekarpytų, kadangi formatas nuotraukų bus 20x25cm). Vilniaus vaizdai irgi labai labai tiktų, kadangi lankysis mugėje daugiausia lietuvių.
Vienos foto parduotuvės Dubline savininkas sutiko atspauzdinti net 25 nuotraukas nemokamai
Mano meilas - getter777@gmail.com, nuotraukytes spauzdinsiu jau rytoj tai labai labai laukčiau jūsų foto iki 14val Lietuvos laiku.
Galiu užtikrinti, kad niekur kitur jos publikuojamos ir naudojamos nebus. Beje būtinai nufotografuosiu jūsų nuotraukytes kai jos bus iškabintos pardavimui (kadangi pati prekiausiu, tai mano fotiku fotografuos gabus žmogutis).
Nepraleiskit pro akis mano prašymo, juk toks nuostabus akcijos tikslas
Apie akciją dar galite paskaityti ir ČIA
Atsiprašau kad tiek mažai laiko duodu apsispręsti, tiesiog prieš kelias valandas tik pati sugalvojau pasiūlyti sudalyvauti ir jums
Labai labai lauksiu jūsų nuotraukyčių
P.S Anasko nepasikukulink ir jei gali atsiūsk man savo lauželio su širdelia foto, taip pat labai labai būtų faina iš Žveriuko gaut keletą Klaipėdos kadrų, ir Sillwio jei galėtum kelias nuostabios švedijos (ar Norvegijos, sorris neatsimenu) foto
Šiek tiek offtopic'o
Airijos Lietuvių Bendruomenės Dublino šeštadieninė lituanistinė mokykla 4 vėjai, kovo 8 - 9 dienomis Dun Laoghaire vyksiančioje Kaziuko mugėje (Dun Laoghaire Peoples Park) , organizuoja paramos akciją Jiems reikia mūsų meilės.
Mugės metu bus galima įsigyti mokyklos 4 vėjai moksleivių piešinių ir darbelių. Mokytojų iniciatyva, vaikai buvo skatinami piešti ir daryti darbelius, vyko diskusijos apie tai, kodėl reikėtų padėti mažiesiems ligoniukams ir juos atjausti. Vaikai buvo informuoti, kad už jų darbelius surinkti pinigėliai, bus panaudoti sergančių vaikučių svajonių pildymui. Kainą už įsigytus darbelius galės nustatyti patys pirkėjai, o gautos lėšos bus skirtos Lietuvoje esančiam labdaros ir paramos fondui Rugutė, kuris teikia paramą vaikams, sergantiems piktybiniais navikais. Akcija Jiems reikia mūsų meilės siekiama prisidėti prie fondo projekto Išpildykime vaikų, sergančių piktybiniais navikais, svajones . Tai vienas jautriausių fondo projektų, kuriuo siekiama išpildyti įvairiausias sergančių vaikų svajones mažas, bet darančias stebuklus.
Daugiau informacijos apie fondo veiklą ir vykdomus projektus galite rasti, Rugutės tinklapyje: www.rugute.lt
Kadangi esu šios akcijos iniciatorė ir už ją atsakinga, noriu prisidėti prie jos ir pati. Nusprendžiau parduoti kelias savo naktinio Vilniaus foto, bet pažiūrėjau, kad neperdaugiausiai jų turiu Tai kreipiuosi labai labai į visus ar norėtumėt ir jūs prisidėti prie šios gražios akcijos? O padaryti tai galite atsiunte man po vieną ar dvi nuotraukas (geriausia kokių gamtos vaizdų ir pan), aš jas atspauzdinsiu ir parduosiu mugėje, o visi surinkti pinigėliai keliaus į 'Rugutės' fondą. Ypatingai kreipiuosi į Bitutę, gal galėtum atsiūsti man savo aguonas, jos toooookios nerealios, tikrai būtų perkamos (man reikia jų arba originalių arba patvarkytų, bet nekarpytų, kadangi formatas nuotraukų bus 20x25cm). Vilniaus vaizdai irgi labai labai tiktų, kadangi lankysis mugėje daugiausia lietuvių.
Vienos foto parduotuvės Dubline savininkas sutiko atspauzdinti net 25 nuotraukas nemokamai
Mano meilas - getter777@gmail.com, nuotraukytes spauzdinsiu jau rytoj tai labai labai laukčiau jūsų foto iki 14val Lietuvos laiku.
Galiu užtikrinti, kad niekur kitur jos publikuojamos ir naudojamos nebus. Beje būtinai nufotografuosiu jūsų nuotraukytes kai jos bus iškabintos pardavimui (kadangi pati prekiausiu, tai mano fotiku fotografuos gabus žmogutis).
Nepraleiskit pro akis mano prašymo, juk toks nuostabus akcijos tikslas
Apie akciją dar galite paskaityti ir ČIA
Atsiprašau kad tiek mažai laiko duodu apsispręsti, tiesiog prieš kelias valandas tik pati sugalvojau pasiūlyti sudalyvauti ir jums
Labai labai lauksiu jūsų nuotraukyčių
P.S Anasko nepasikukulink ir jei gali atsiūsk man savo lauželio su širdelia foto, taip pat labai labai būtų faina iš Žveriuko gaut keletą Klaipėdos kadrų, ir Sillwio jei galėtum kelias nuostabios švedijos (ar Norvegijos, sorris neatsimenu) foto
QUOTE(Desiree @ 2008 03 04, 18:50)
Californiagirl, man portretas su mažiausiuoju patinka. Tik dešiniame krašte yra kažkas juodo, galėtų ir nebūti
Ir taip nesunkiai pataisoma Kedes atlosas ten
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 19:03)
Užsimerkit- nude ( gavau leidimą neilgam). Bet nejau vėl morkava
Man morkine spalva matosi Ir koks gi cia nude?
QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 19:10)
na gal idėjos gilesnės šiose nėra, bet šiaip nevarykim dievo į medį..
Aciu uz visu grazius zodzius....nereikejo
Idejos cia gilesnes ir nebuvo(berods juosta pabaigti norejau), i seimos albuma kai saka
Apie tavo nuotraukytes, nesikartosiu, nes mergaites jau pasake
QUOTE(bite maja @ 2008 03 04, 19:22)
va, iš ko daugelis galit pasimokyt, kaip reikia portretus daryt. erdvės nei per daug, nei per mažai. visko kaip tik. viskas čiki piki california, puikiai
Bitut, net nuraudau O su erdve prasaunu ir as... ir daznai Siandien pora man patinkanciu kadru pagavau, bet galuniu nesutalpinau
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 19:38)
California, nerealūs tavo portretukai!
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 19:45)
Californiagirl kaip visuomet.. labai labai
Dekui mergaites
westa, tas antrasis dangus labai patiko...
QUOTE(de Nada @ 2008 03 04, 22:00)
CaG. - kazkas su tavo nuotrauku sviesa visgi stebuklingo yra... net bw variante labai man miela, net jei tik seimos albumui...
Sviesa atrodo tokia pati, kaip ir LT (kiek atmintis nesa ) Aciu
QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:24)
Pirma labai labai iskyrus tapetus Na gal dar kiek zandukas padegintas...
QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:47)
CaliforniaG neidomu komentuoti bet nepatiko antroje foto kad kojytes taip apkirptos
Man irgi nepatiko...Nesuziurejau
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 22:25)
Rida tavo pumpuriukai labai mieli, bet reikėjo gal juos iš arčiau kiek fotografuot.. dabar jei paskęsta antrame plane.. reikia jų ieškoti.. pabandyk dar
Man labai gražu, tos rudai raudonos spalvos žievė žydrame fone.
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 22:25)
Rida tavo pumpuriukai labai mieli, bet reikėjo gal juos iš arčiau kiek fotografuot.. dabar jei paskęsta antrame plane.. reikia jų ieškoti.. pabandyk dar
QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:47)
RidaR bendrai man patiko toks issiliejimas, bet noretusi didesnio vizdo, kad pumpurai butu arciau
Dėkui už patarimus labai
Westa pakartoti, tai įmanoma, bet ar sniego dar bus reikiamu momentu? Reiks pažaisti namie daugiau su nuotrauka
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 12:10)
Tikslo link..
sita labai patiko zmogus gal kiek per arti desinio krasto bet jau kadro gylis...
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 19:45)
o pas mane prie namo dangaus metamorfozės.. parodysiu ir jums.. gaila, kad visgi foto neperteikia to grožio .. taip dangus gali pasikeist per 30 min
westa, dangus prie tavo namu ziauriai fotogeniskas...as niekaip nepamirstu kaip daug ten debesu buvo ir atrode taip zemai pakibe...
a tu uzkelk fotika ant tu savo blokeliu
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 21:31)
Man toks jausmas, kad aš kai tiesinu nuotrauką ryškymas dingsta.. A gal tep būtė?
kai mano senis nese spausdinti viena nuotrauka didesniu formatu tai ten kazkokioj rimtesnej kontorelej (kur jau gali bele koki formata atspausti) prie jo iskart paziurejo nuotrauka ir pasiule siokiu tokiu korekciju, vienoje vietoje siukslele nuvale, siek tiek tamsumo pridejo - na zmogus seniai dirbantis tai jau turbut mintinai zino kaip nuotrauka monike atrodo o kaip veliau atsispaus...bet ne apie tai cia...tas kadras buvo gal 1-2 laipsniai ne tiesus tai tas dede parode kaip issidelioja pikseliai kuomet juos pasuki siek tiek. Jis parode kaip atrodo nepasukus o tada pasuko ir vel is arciau parode pikseliu issideliojima - vaizdelis atrode zymiai prasciau ir sake, kad atspausdinus tas jaustusi
Vadinasi gali buti, kad ir monike kita karta paskus gali pamatyti kazkokiu pasikeitimu reikia iskart fotkinti tiesiai bet as tai pastebiu, kad man dauguma kadru daugiau ar maziau buna pasvire desinen reiketu fotografuojant kazkaip ta faktoriu prisiminti
QUOTE(de Nada @ 2008 03 04, 23:00)
Nu va... man "snap-shotu" (t.y. kelioniniu nuotrauku) kokybei uztektu ir "pradvinutos" muilines su maksimaliu optiniu artinimu, veidrodinuko tam nereikia... (na ir man objektyviai nereikia, neuztenka laiko) bet mane ikalbejo... sako as ir be fotiko priklausomybe turiu fotografavimui...
maniskis dabar nusipirko pacia maziausia Canon muilinuke ir atsidziaugti negali...sako kol tu saviski visaip saugai, tausoji o kartais net palieki namie tai as visad turiu kiseneje ir fiksuoju viska, kas idomiau
vat ir atsirink prioritetus
Jusu bet kokiai kritikai ta prasme kritika priimu, i sirdi neimu o nauduoju mokslu tikslams
pirmoji labai patiko, antrojoje maiso margas fonas
Turbut SM konkurse nepraslinksiu, kaip su gyvu augintiniu
Truputis spalvu... Va cia mano beerdvis kadras...pykstu ant saves, kas rankytes netilpo.
ISO 100, F1.8, 1/200s
Truputis spalvu... Va cia mano beerdvis kadras...pykstu ant saves, kas rankytes netilpo.
ISO 100, F1.8, 1/200s
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 08:59)
Turbut SM konkurse nepraslinksiu, kaip su gyvu augintiniu
ISO 100, F1.8, 1/200s
ISO 100, F1.8, 1/200s
Pabandyti žinoma galima Spalvos spalvos spalvos Man, tai kažkaip rankyčių trūksta ne taip, kaip viršugalvio
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 22:34)
Manau, kad gali, nes pati neseniai sužinojau, kad seivinant keletą kartų, kai tvarkai nuotrauką, nukenčia kokybė. Kad nenukentėtų, berods, reikia seivinti tiff formatu
dėl tiff tave apgavo. jau buvo nagrinėta kas yra jpg, o kas tiff.
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 05, 09:05)
Man, tai kažkaip rankyčių trūksta ne taip, kaip viršugalvio
Virsugalvius as daznai kapoju Man asmeniskai jo cia netruksta, nes neatlieka jokios reiksmes...va rankytes tvirtai suspaudusios laiko suniuka, todel man ju truksta
QUOTE(Getter @ 2008 03 05, 00:00)
Sveikučiai
Šiek tiek offtopic'o
Šiek tiek offtopic'o
pagirtina akcija. (prisidėjau prie Kalėdinės Rugutės akcijos, su kūdriečiais.)
Linkiu atrasti gerų kadrų pardavimui.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 08:10)
Virsugalvius as daznai kapoju Man asmeniskai jo cia netruksta, nes neatlieka jokios reiksmes...va rankytes tvirtai suspaudusios laiko suniuka, todel man ju truksta
ai neįdomu, pati pasakei ką būčiau rašius. tai tik pasakysiu, kad spalvos, bei du draugai nuostabūs
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 09:10)
O man nieko netruksta bandziau ir as panasia nuotrauka daryti - na, vaikis su zaisliuku - labai jau pizama su paciu zaislu derinosi, tai va: spalvos neypac grazios, ir sviesa akivaizdziai ne kaip pas CaG. As isitikinau, kad skirtingose pasaulio vietose, sviesa yra kitokia ir kitaip "krenta". Nu, zodziu, net pakomentuot nemoku.
ties Ca_girl gerai tau kai gali stebėti, kad išlaikymas nebūtų ilgesnis nei 1/100 arba 1/200 namuose vakar net lauke buvo situacijų, kai nejudančius krūmus teko su 1/80 fotkinti na tiesa šiandien plieskia saulė pro langą, tai katiną net su 1/640 išlaikymų fotografavau reta tokia šventė LT matyt šviesos kiekis tavo namuose yra vienas iš tavo nuotraukų sėkmės garantų tik gink dieve nenuvertinu ir fotografo gabumų.
desiree, man kadravimas irgi ėmė kliūti tik namie kompiuteryje. lauke tą antrą šakelę taip gražiai išzigzagint per kadrą norėjau, kad į kitą net dėmesio neatkreipiau
bitemaja, pasidalink kaip šarpini foto capture NX? vakar prasikeikiau su tuo šarpinimu... šarpinau per Unsharp mask kaip PS... bet vis tiek ryškumo nebuvo totaliai. nors didelėje foto matau kad tikrai ryškus vienas ar kitas fragmentas
desiree, man kadravimas irgi ėmė kliūti tik namie kompiuteryje. lauke tą antrą šakelę taip gražiai išzigzagint per kadrą norėjau, kad į kitą net dėmesio neatkreipiau
bitemaja, pasidalink kaip šarpini foto capture NX? vakar prasikeikiau su tuo šarpinimu... šarpinau per Unsharp mask kaip PS... bet vis tiek ryškumo nebuvo totaliai. nors didelėje foto matau kad tikrai ryškus vienas ar kitas fragmentas