Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina protretas su erdve nepatiko 4u.gif ten kur puse veido. Persviesta nosis, lupos. O vat Nude patiko bigsmile.gif ypac 2 Su knyga net nezinau, bendrai kazkom kabina biggrin.gif

Puriena man patiko 1 ir 2. Gal palaukciau kol begikas nubegtu toliau, bet turbut nebutu tokios traukos, kaip dabar g.gif 3 irgi nieko, tik apacia pakirpciau mazdaug iki stulpo 1cm, stulpas kiek trukdo, bet jauciu jis balansuoja nuotrauka g.gif

Toro nuostabus modelis, man viskas gerai su erdve, bet kontrasto noreciau daugiau ax.gif

CaliforniaG neidomu komentuoti biggrin.gif bet nepatiko antroje foto kad kojytes taip apkirptos blush2.gif

Su Sansara mes telepates, nes atnesiau irgi panasias foto biggrin.gif bet visas istriniau, neidomios

Westos 1oje atrodo sarpo daugoka g.gif o antra kaip traukia kazkur bigsmile.gif Bet man patika grazaus dangaus foto smile.gif

RidaR bendrai man patiko toks issiliejimas, bet noretusi didesnio vizdo, kad pumpurai butu arciau smile.gif
Papildyta:
Dar pamirsau padekoti uz komentarus Pupeliuka ir Opa blush2.gif 4u.gif 4u.gif

Elina, Desiree blush2.gif aciu blush2.gif su fonu kitaip neiseitu biggrin.gif nes ji (ten mergyte biggrin.gif ) stovi ant tumbackos,prie lango doh.gif biggrin.gif pazadejau saldaini ir multikus blush2.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif
Kreipiuosi į visus dėl pagalbos
Šiek tiek offtopic'o blush2.gif
Vaikai tiesia pagalbos ranką vaikams
Airijos Lietuvių Bendruomenės Dublino šeštadieninė lituanistinė mokykla „4 vėjai”, kovo 8 - 9 dienomis Dun Laoghaire vyksiančioje Kaziuko mugėje (Dun Laoghaire Peoples Park) , organizuoja paramos akciją „Jiems reikia mūsų meilės“.
Mugės metu bus galima įsigyti mokyklos „4 vėjai” moksleivių piešinių ir darbelių. Mokytojų iniciatyva, vaikai buvo skatinami piešti ir daryti darbelius, vyko diskusijos apie tai, kodėl reikėtų padėti mažiesiems ligoniukams ir juos atjausti. Vaikai buvo informuoti, kad už jų darbelius surinkti pinigėliai, bus panaudoti sergančių vaikučių svajonių pildymui. Kainą už įsigytus darbelius galės nustatyti patys pirkėjai, o gautos lėšos bus skirtos Lietuvoje esančiam labdaros ir paramos fondui „Rugutė“, kuris teikia paramą vaikams, sergantiems piktybiniais navikais. Akcija „Jiems reikia mūsų meilės“ siekiama prisidėti prie fondo projekto „Išpildykime vaikų, sergančių piktybiniais navikais, svajones“ . Tai vienas jautriausių fondo projektų, kuriuo siekiama išpildyti įvairiausias sergančių vaikų svajones – mažas, bet darančias stebuklus.
Daugiau informacijos apie fondo veiklą ir vykdomus projektus galite rasti, „Rugutės“ tinklapyje: www.rugute.lt

Kadangi esu šios akcijos iniciatorė ir už ją atsakinga, noriu prisidėti prie jos ir pati. Nusprendžiau parduoti kelias savo naktinio Vilniaus foto, bet pažiūrėjau, kad neperdaugiausiai jų turiu verysad.gif Tai kreipiuosi labai labai į visus ar norėtumėt ir jūs prisidėti prie šios gražios akcijos? O padaryti tai galite atsiunte man po vieną ar dvi nuotraukas (geriausia kokių gamtos vaizdų ir pan), aš jas atspauzdinsiu ir parduosiu mugėje, o visi surinkti pinigėliai keliaus į 'Rugutės' fondą. Ypatingai kreipiuosi į Bitutę, gal galėtum atsiūsti man savo aguonas, jos toooookios nerealios, tikrai būtų perkamos (man reikia jų arba originalių arba patvarkytų, bet nekarpytų, kadangi formatas nuotraukų bus 20x25cm). Vilniaus vaizdai irgi labai labai tiktų, kadangi lankysis mugėje daugiausia lietuvių.
Vienos foto parduotuvės Dubline savininkas sutiko atspauzdinti net 25 nuotraukas nemokamai bigsmile.gif
Mano meilas - getter777@gmail.com, nuotraukytes spauzdinsiu jau rytoj tai labai labai laukčiau jūsų foto iki 14val Lietuvos laiku.
Galiu užtikrinti, kad niekur kitur jos publikuojamos ir naudojamos nebus. Beje būtinai nufotografuosiu jūsų nuotraukytes kai jos bus iškabintos pardavimui (kadangi pati prekiausiu, tai mano fotiku fotografuos gabus žmogutis).
Nepraleiskit pro akis mano prašymo, juk toks nuostabus akcijos tikslas 4u.gif

Apie akciją dar galite paskaityti ir ČIA
Atsiprašau kad tiek mažai laiko duodu apsispręsti, tiesiog prieš kelias valandas tik pati sugalvojau pasiūlyti sudalyvauti ir jums mirksiukas.gif

Labai labai lauksiu jūsų nuotraukyčių wub.gif 4u.gif

P.S Anasko nepasikukulink ir jei gali atsiūsk man savo lauželio su širdelia foto, taip pat labai labai būtų faina iš Žveriuko gaut keletą Klaipėdos kadrų, ir Sillwio jei galėtum kelias nuostabios švedijos (ar Norvegijos, sorris neatsimenu) foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 04, 18:50)
Californiagirl, man portretas su mažiausiuoju patinka. Tik dešiniame krašte yra kažkas juodo, galėtų ir nebūti

Ir taip nesunkiai pataisoma doh.gif Kedes atlosas ten biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 19:03)
Užsimerkit- nude  ( gavau leidimą neilgam). Bet nejau vėl morkava 

Man morkine spalva matosi ax.gif Ir koks gi cia nude? biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 19:10)
na gal idėjos gilesnės šiose nėra, bet šiaip nevarykim dievo į medį.. 

Aciu uz visu grazius zodzius....nereikejo blush2.gif
Idejos cia gilesnes ir nebuvo(berods juosta pabaigti norejau), i seimos albuma kai saka biggrin.gif

Apie tavo nuotraukytes, nesikartosiu, nes mergaites jau pasake 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 04, 19:22)
va, iš ko daugelis galit pasimokyt, kaip reikia portretus daryt. erdvės nei per daug, nei per mažai. visko kaip tik. viskas čiki piki  thumbup.gif california, puikiai 

Bitut, net nuraudau blush2.gif O su erdve prasaunu ir as... ir daznai doh.gif Siandien pora man patinkanciu kadru pagavau, bet galuniu nesutalpinau verysad.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 19:38)
California, nerealūs tavo portretukai!

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 19:45)
Californiagirl kaip visuomet.. labai labai

Dekui mergaites 4u.gif

westa, tas antrasis dangus labai patiko...

QUOTE(de Nada @ 2008 03 04, 22:00)
CaG. - kazkas su tavo nuotrauku sviesa visgi stebuklingo yra... net bw variante labai man miela, net jei tik seimos albumui...

Sviesa atrodo tokia pati, kaip ir LT (kiek atmintis nesa biggrin.gif ) Aciu 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:24)

Pirma labai labai wub.gif iskyrus tapetus blush2.gif Na gal dar kiek zandukas padegintas...

QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:47)
CaliforniaG neidomu komentuoti biggrin.gif bet nepatiko antroje foto kad kojytes taip apkirptos blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi nepatiko...Nesuziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 22:25)
Rida tavo pumpuriukai labai mieli, bet reikėjo gal juos iš arčiau kiek fotografuot.. dabar jei paskęsta antrame plane.. reikia jų ieškoti.. pabandyk dar  mirksiukas.gif

Man labai gražu, tos rudai raudonos spalvos žievė žydrame fone.

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 22:25)
Rida tavo pumpuriukai labai mieli, bet reikėjo gal juos iš arčiau kiek fotografuot.. dabar jei paskęsta antrame plane.. reikia jų ieškoti.. pabandyk dar  mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 23:47)
RidaR bendrai man patiko toks issiliejimas, bet noretusi didesnio vizdo, kad pumpurai butu arciau smile.gif

Dėkui už patarimus labai 4u.gif
Westa pakartoti, tai įmanoma, bet ar sniego dar bus reikiamu momentu? biggrin.gif Reiks pažaisti namie daugiau su nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 05 kovo 2008 - 08:49
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 12:10)
Tikslo link..

sita labai patiko smile.gif zmogus gal kiek per arti desinio krasto bet jau kadro gylis... rolleyes.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 19:45)
o pas mane prie namo dangaus metamorfozės.. parodysiu ir jums..  gaila, kad visgi foto neperteikia to grožio .. taip dangus gali pasikeist per 30 min  smile.gif

westa, dangus prie tavo namu ziauriai fotogeniskas...as niekaip nepamirstu kaip daug ten debesu buvo ax.gif ir atrode taip zemai pakibe...
a tu uzkelk fotika ant tu savo blokeliu mirksiukas.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 21:31)
Man toks jausmas, kad aš kai tiesinu nuotrauką ryškymas dingsta.. g.gif A gal tep būtė?

kai mano senis nese spausdinti viena nuotrauka didesniu formatu tai ten kazkokioj rimtesnej kontorelej (kur jau gali bele koki formata atspausti) prie jo iskart paziurejo nuotrauka ir pasiule siokiu tokiu korekciju, vienoje vietoje siukslele nuvale, siek tiek tamsumo pridejo - na zmogus seniai dirbantis tai jau turbut mintinai zino kaip nuotrauka monike atrodo o kaip veliau atsispaus...bet ne apie tai cia...tas kadras buvo gal 1-2 laipsniai ne tiesus tai tas dede parode kaip issidelioja pikseliai kuomet juos pasuki siek tiek. Jis parode kaip atrodo nepasukus o tada pasuko ir vel is arciau parode pikseliu issideliojima - vaizdelis atrode zymiai prasciau ir sake, kad atspausdinus tas jaustusi mirksiukas.gif
Vadinasi gali buti, kad ir monike kita karta paskus gali pamatyti kazkokiu pasikeitimu mirksiukas.gif reikia iskart fotkinti tiesiai bet as tai pastebiu, kad man dauguma kadru daugiau ar maziau buna pasvire desinen doh.gif reiketu fotografuojant kazkaip ta faktoriu prisiminti smile.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 03 04, 23:00)
Nu va... man "snap-shotu" (t.y. kelioniniu nuotrauku) kokybei uztektu ir "pradvinutos" muilines su maksimaliu optiniu artinimu, veidrodinuko tam nereikia... (na ir man objektyviai nereikia, neuztenka laiko) bet mane ikalbejo... sako as ir be fotiko priklausomybe turiu fotografavimui...  blush2.gif

maniskis dabar nusipirko pacia maziausia Canon muilinuke doh.gif ir atsidziaugti negali...sako kol tu saviski visaip saugai, tausoji o kartais net palieki namie tai as visad turiu kiseneje ir fiksuoju viska, kas idomiau doh.gif
vat ir atsirink prioritetus biggrin.gif

Jusu bet kokiai kritikai  ta prasme kritika priimu, i sirdi neimu o nauduoju mokslu tikslams

pirmoji labai patiko, antrojoje maiso margas fonas
Atsakyti
Turbut SM konkurse nepraslinksiu, kaip su gyvu augintiniu g.gif biggrin.gif
Truputis spalvu... ax.gif Va cia mano beerdvis kadras...pykstu ant saves, kas rankytes netilpo.
user posted image
ISO 100, F1.8, 1/200s
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 08:59)
Turbut SM konkurse nepraslinksiu, kaip su gyvu augintiniu g.gif  biggrin.gif 
Truputis spalvu... ax.gif  Va cia mano beerdvis kadras...pykstu ant saves, kas rankytes netilpo.
ISO 100, F1.8, 1/200s

Pabandyti žinoma galima biggrin.gif Spalvos spalvos spalvos wub.gif Man, tai kažkaip rankyčių trūksta ne taip, kaip viršugalvio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 05 kovo 2008 - 09:06
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 22:34)
Manau, kad gali, nes pati neseniai sužinojau, kad seivinant keletą kartų, kai tvarkai nuotrauką, nukenčia kokybė. Kad nenukentėtų, berods, reikia seivinti tiff formatu g.gif 

dėl tiff tave apgavo. jau buvo nagrinėta kas yra jpg, o kas tiff.
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 05, 09:05)
Man, tai kažkaip rankyčių trūksta ne taip, kaip viršugalvio  ax.gif

Virsugalvius as daznai kapoju blush2.gif Man asmeniskai jo cia netruksta, nes neatlieka jokios reiksmes...va rankytes tvirtai suspaudusios laiko suniuka, todel man ju truksta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 05, 00:00)
Sveikučiai  4u.gif 
Kreipiuosi į visus dėl pagalbos
Šiek tiek offtopic'o  blush2.gif
Vaikai tiesia pagalbos ranką vaikams

pagirtina akcija. (prisidėjau prie Kalėdinės Rugutės akcijos, su kūdriečiais.)
Linkiu atrasti gerų kadrų pardavimui.

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 08:10)
Virsugalvius as daznai kapoju blush2.gif  Man asmeniskai jo cia netruksta, nes neatlieka jokios reiksmes...va rankytes tvirtai suspaudusios laiko suniuka, todel man ju truksta cool.gif

ai neįdomu, pati pasakei ką būčiau rašius. tai tik pasakysiu, kad spalvos, bei du draugai nuostabūs
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 05, 09:10)
Virsugalvius as daznai kapoju blush2.gif  Man asmeniskai jo cia netruksta, nes neatlieka jokios reiksmes...va rankytes tvirtai suspaudusios laiko suniuka, todel man ju truksta cool.gif

O man nieko netruksta smile.gif bandziau ir as panasia nuotrauka daryti - na, vaikis su zaisliuku - labai jau pizama su paciu zaislu derinosi, tai va: spalvos neypac grazios, ir sviesa akivaizdziai ne kaip pas CaG. As isitikinau, kad skirtingose pasaulio vietose, sviesa yra kitokia ir kitaip "krenta". Nu, zodziu, net pakomentuot nemoku. blush2.gif
Atsakyti
ties Ca_girl gerai tau kai gali stebėti, kad išlaikymas nebūtų ilgesnis nei 1/100 arba 1/200 namuose blush2.gif vakar net lauke buvo situacijų, kai nejudančius krūmus teko su 1/80 fotkinti doh.gif na tiesa šiandien plieskia saulė pro langą, tai katiną net su 1/640 išlaikymų fotografavau bigsmile.gif reta tokia šventė LT doh.gif matyt šviesos kiekis tavo namuose yra vienas iš tavo nuotraukų sėkmės garantų mirksiukas.gif tik gink dieve nenuvertinu ir fotografo gabumų. blush2.gif

desiree, man kadravimas irgi ėmė kliūti tik namie kompiuteryje. lauke tą antrą šakelę taip gražiai išzigzagint per kadrą norėjau, kad į kitą net dėmesio neatkreipiau unsure.gif

bitemaja, pasidalink kaip šarpini foto capture NX? vakar prasikeikiau su tuo šarpinimu... šarpinau per Unsharp mask kaip PS... bet vis tiek ryškumo nebuvo totaliai. nors didelėje foto matau kad tikrai ryškus vienas ar kitas fragmentas doh.gif
Atsakyti