Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 23:25)
Zveri, o man tavo apkarpymas nepatinka ... erdvės iį viso mažai liko.. o kas ten paskutinėj foto - apversta pakrantė?  smile.gif ..man neapversta labiau patikų..

Tuoj atversiu:) O dėl apkarpymo, manau kad dabar kaip tik visas dėmesys į akis, o jos visą dėmesį pasiima, kokia dar erdvė, kam ji reikalinga čia:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 22:30
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 23:25)
... erdvės iį viso mažai liko..

Kas tau, Žvėriuk, su erdvės pojūčiu biggrin.gif

Va taip maudosi tikri futbolistai po treniruočių bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 12:37)
Įdedu vieną darbelį smile.gif Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai 
laukiami.

Toro, mano manymu labai geras portretas. Tulpės vietoj, erdvės kaip tik, modelis kerintis. Nereikėjo tik vaikantis šiuo metu vyraujančios mados versti į j/b arba jei jau vertei, tai daryti tai iki galo. Netinka tokiam portretui pilkuma.

Noriu pagirti Eliną. Pastaruoju metu tavo nuotraukos smarkiai pagerėjo. Sakyčiau kažkas užvedė tave ant kelio. PS pastaruoju metu saikingai naudoji. Šaunuolė.

Dar noriu visus švenčiančius ir jau atšventusius pasveikinti 4u.gif
Atsakyti
Ar didelis skirtumas tarp Mark II ir Mark II N? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 03 04, 23:42)
Pastaruoju metu tavo nuotraukos smarkiai pagerėjo. Sakyčiau kažkas užvedė tave ant kelio. PS pastaruoju metu saikingai naudoji.

bigsmile.gif dėkui labai, bo šiandien jau pasiutau ant savęs, šokinėju nuo vieno kadro prie kito, nebesuprantu ką noriu fotkinti ir kaip reikia fotkinti. Kažkaip šiandien pagalvojau, kad visai degraduoju, o va atėjai, pagyrei 4u.gif smile.gif . Dėkui.

Man labai reikia atsakymo dėl Mark 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Elina, o paskutinė tavo foto man nejauki labai unsure.gif jaučiu ne jb tas nejaukumas dingtų...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 23:51)
Elina, o paskutinė tavo foto man nejauki labai  unsure.gif  jaučiu ne jb tas nejaukumas dingtų...

Aha, kaip skenduolis doh.gif . Bet vaikis man ilgai ir nuobodžiai aiškino, kad futbolistai būtent taip maudosi. Tai ir tu žinok, supratai? unsure.gif Bo dar ir taviškis patapęs futbolistu taip kraupins tave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 22:53)
Aha, kaip skenduolis doh.gif . Bet vaikis man ilgai ir nuobodžiai aiškino, kad futbolistai būtent taip maudosi. Tai ir tu žinok, supratai? unsure.gif  Bo dar ir taviškis patapęs futbolistu taip kraupins tave tongue.gif

sakau gal tada į krepšinį jį leisiu mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 03, 20:25)
nepersigalvojai dar? klausyk, kaip suprantu mėgsti keliaut... o nenori to fotiko pasilikt tam, kad turėtum kokybiškus kelionės prisiminimus. pvz., mano pagrindinis motyvas veidrodžio pirkimo ir buvo, kad turėt iš kelionių gražias, kokybiškas nuotraukas.... tu dar gerai pagalvok  mirksiukas.gif

Nu va... man "snap-shotu" (t.y. kelioniniu nuotrauku) kokybei uztektu ir "pradvinutos" muilines su maksimaliu optiniu artinimu, veidrodinuko tam nereikia... (na ir man objektyviai nereikia, neuztenka laiko) bet mane ikalbejo... sako as ir be fotiko priklausomybe turiu fotografavimui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 03 04, 23:00)
Nu va... man "snap-shotu" (t.y. kelioniniu nuotrauku) kokybei uztektu ir "pradvinutos" muilines su maksimaliu optiniu artinimu, veidrodinuko tam nereikia... (na ir man objektyviai nereikia, neuztenka laiko) bet mane ikalbejo... sako as ir be fotiko priklausomybe turiu fotografavimui...  blush2.gif

va ir teisingai smile.gif .. jokių metimų kad nebūtų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sayonara vos spejau, cia tau bigsmile.gif user posted image
iki idealumo aisku toooooooooli, bet uztat sviezios bigsmile.gif

Jusu bet kokiai kritikai ax.gif ta prasme kritika priimu, i sirdi neimu biggrin.gif o nauduoju mokslu tikslams biggrin.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

einu pakomentuosiu, kol vyras neisvare nuo kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 05, 00:24)
[
Jusu bet kokiai kritikai ax.gif 

Labai patiko pirmoji nuotrauka. Nerealiai gera vaiko "stoijkė" smile.gif , poza. Ir j/b švari, graži. Žodžiu pirmoji- labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 22:24)
Jusu bet kokiai kritikai ax.gif  ta prasme kritika priimu, i sirdi neimu biggrin.gif o nauduoju okslu tikslams biggrin.gif  4u.gif

pirmoji ir tik pirmoji. momentas labai patinka. Bet taip norisi nors kiek atitraukti jį nuo fono. apmušalų raštai kiek erzina.
Atsakyti