Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 22:04)
ačiū , kolegės.. va kad toj apačioj plytos, blokeliai ir visokie kitokie statybiniai atributai  unsure.gif  unsure.gif kūrybinės kančios.. ne kitaip  smile.gif

Zveriuk
man antra gera, tik kiek ryškumo gal trūkumėlis.. o trečia , žinai, man visai taip linksmai žiūrisi  mirksiukas.gif

Man toks jausmas, kad aš kai tiesinu nuotrauką ryškymas dingsta.. g.gif A gal tep būtė?
Atsakyti
Patiko westos antras dangus, žvėrio bangų daužomas švyturys.

O čia portretas kitaip. Neeliniškas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 21:32
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 21:31)
Man toks jausmas, kad aš kai tiesinu nuotrauką ryškymas dingsta.. g.gif A gal tep būtė?

Manau, kad gali, nes pati neseniai sužinojau, kad seivinant keletą kartų, kai tvarkai nuotrauką, nukenčia kokybė. Kad nenukentėtų, berods, reikia seivinti tiff formatu g.gif Išmanantys daugiau - pataisykit, jei klystu.
Atsakyti
Kol dar ne per velu, ateinu Sayonaros su gimtadienium pasveikint 4u.gif Linkiu daug daug geru nuotrauku 4u.gif

user posted image

p.s. cia pas mus jau taip vyshnios zydi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 03 04, 21:41)
Kol dar ne per velu, ateinu Sayonaros su gimtadienium pasveikint  4u.gif Linkiu daug daug geru nuotrauku  4u.gif

user posted image

p.s. cia pas mus jau taip vyshnios zydi tongue.gif

BUOŽĖS biggrin.gif biggrin.gif
ačiū smile.gif pasiilgau žiedų..smile.gif

aš šiandien viešėjusią draugę pafotografavau.. leido rodyti.. meno tikrai nebus, bet prašysiu dėl kokybės komentarų.. rytoj..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 22:32)
Patiko westos antras dangus, žvėrio bangų daužomas švyturys.

O čia portretas kitaip. Neeliniškas biggrin.gif

O gal dar daugiau kirpt ?Ir kaktą ir knygą? Va taip? (tuoj išimsiu kai pažiūrėsi)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 21:51
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 21:25)
Rida R, man visai malonūs akiai dvynukai pupurėliai. Gražios spalvos, geras fonas. Bet centrinė kompozicija - nea schmoll.gif

Dėkui... Pasižiūrėjau į nuotrauką ir pati nebesupratau, kodėl pumpurai centre g.gif Prisimenu, kad kirpau, galvojau apie trečdalius, auksinius taškus, o finale... tas pats doh.gif

Ai geriau gėrėtis Westos dangumi, man ypač antra nuotrauka patiko, visų portretais ir visomis kitomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 22:50)
O gal dar daugiau kirpt ?Ir kaktą ir knygą? Va taip? (tuoj išimsiu kai pažiūrėsi)

user posted image

nemačiau, nes maudžiau vaiką. Bet įsivaizduoju, bandžiau uždengti, tikrai geriau 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, avataras super! ir nuotrauka nebloga...
As visiskose kanciose - negi niekam mano fotiko nereikia? pigiai atiduosiu...
ar cia reik suprast kad apsivedziau su juo... na gerai, isgyvensiu.
CaG. - kazkas su tavo nuotrauku sviesa visgi stebuklingo yra... net bw variante labai man miela, net jei tik seimos albumui...
Elina, na jei nude dedi ir laikyt nenori - dek kur i uzrakinta albuma ir paskolink slaptazodi dienai ar keliom valandom - ne visi speja pamatyt. As cia paskutinem dienom skaiciau sm diskusija apie internete dedamas vaiku nuotraukas (kazkas, pamenu, jautriai klause kaip isvengt vogimo / kopijavimo) - tai vat ir galvoju, jei jautriai reaguot, gal tariames kad dedam i ND ar siaip rakinamus albumus + isduodam slaptazodzius paziurejimui? as ne lengvai paranojiska persona, as ziauriai ir piktybiskai paranojiskas zmogus blush2.gif biggrin.gif
Purienos nuotraukos visiems skoniams patiko, ypac ta kur su pora parke... Kadangi as kamuojuosi, tai nelabai ka komentuoju.
Maciau, kad yra dalyvaujanciu ir SM fotokonkurse - labai smalsu suzinot ar pazinau nuotraukas...

Beje, kvailas klausimas - ar tikrai atrodo, kad mano vasarines nuotraukos vidurdieni fotografuotos, kaip kad Opa sake?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 22:59)
nemačiau, nes maudžiau vaiką. Bet įsivaizduoju, bandžiau uždengti, tikrai geriau 4u.gif

Įkėliau dar kartelį rolleyes.gif
Papildyta:
Va čia nagų nekišau visiškai cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 22:50)

user posted image

tIKRAI taip daug geriau blink.gif
Atsakyti
Rida tavo pumpuriukai labai mieli, bet reikėjo gal juos iš arčiau kiek fotografuot.. dabar jei paskęsta antrame plane.. reikia jų ieškoti.. pabandyk dar mirksiukas.gif

Zveri, o man tavo apkarpymas nepatinka ... erdvės iį viso mažai liko.. o kas ten paskutinėj foto - apversta pakrantė? smile.gif ..man neapversta labiau patikų..

Atsakyti