QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 04, 16:05)
Puriena, man patiko tavo foto, 4 labiausiai (jo, kiekvieno skoniui idejai), bet patiko jau vien del to, kad visai nesitikejai siryt tokio vaizdelio lauke isvysti, tai ir foto man tokios gaivios. Mano irgi pirma mintis atsikelus ir pro langa pasiziurejus buvo i lauka su fotiku begt, bet nelabai galejau
Ačiū
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 18:10)
Antra kabina, net labai
Pirma tokia salta atrodo, brrrr...
Pirmą galvojau šildyti ir tikrai geriau atrodo pašildyta, bet, ai, palikau tokias spalvas, kokios buvo natūroje
Labai patiko tavo mažiai. Ryškumas liuks. Profas tu
QUOTE(Opa @ 2008 03 04, 18:31)
Puriena, man labai patiko antroji. Tokia perspektyva, norisi iziureti kas ten tolumoj. Siek tiek griuva desinen, bet tai pataisoma.
Ačiū
QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 19:10)
purienos patiko visos po truputį, labiausiai antra ir trečia (tačiau joje kliūna apšvietimas, bet patiko idėja baisiniai). mažiausiai pirma nepatiko, gal todėl kad labai jau pramoninis kampas matėsi, o man jie teigiamų emocijų nekelia.. ir su ta ramybė tai pjovėsi, bet čia mano problema
Ačiū
Tavo lašiukams tai man labai trūksta kristalinio skaidrumo . Antroje per daug mirguliuoja vaizdas akyse, dėl ko ryški šakelė tampa ne tokia ryškia. Aš tai išvis tokių makro nemoku gražiai daryti. Tiesiog nepamatau įdomaus fragmento.
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 04, 19:33)
Netoli tų vaizdelių gyveni? Kažkada vingį ir tiltą matydavau per balkoną...
Gyvenu dabar toli nuo čia, bet pusė gyvenimėlio praleista būtent šiose vietose