Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 18:10)

As isryskinau dar viena juosta. Kiek nusivylus savim esu, nes si kart net parodyt nelabai ka turiu...i seimos albuma keleta kadru tinkamu yra smile.gif

va, iš ko daugelis galit pasimokyt, kaip reikia portretus daryt. erdvės nei per daug, nei per mažai. visko kaip tik. viskas čiki piki thumbup.gif california, puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 19:10)

dėl ryškumo, galėjau nugrybaut sharpindama, nes vėl grįžau prie capture nx, o ten pastebėjau visai kitokie kriterijai  doh.gif tai vis man trūko trūko... gali būt kad peršarpinau

šarpo man normaliai. tik nelabai įdomu ax.gif ... apšalusios šakos dingsta labai intensyviam fone. ir kompoziciškai man ne itin žiūrisi. va taip va ax.gif
Atsakyti
Sansara, įdomios tavo abstrakcijos. Antroje fonas ir man patinka, kartais būtent tokio norėčiau savo nuotraukose, bet ne visada tinka, o ir nedažnai tokį išgaunu...
Abiejose tik man kadravimas kiek kliūna. Pirmos apačioje atrodo šakelė jau baigiasi, tai norisi vos vos erdvės po ja na vieno mm net pakaktų.
Antroje stinga kairėje erdvės. Šakelės taip gražiai į tą pusę nori linguot, tai norisi iš dešinės kiek nukirpt ir kairėje priklijuot. Na bet čia tik man.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 13:10)
Šiandien Kaune nuostabus oras thumbup.gif  Prabėgau ryte su fotoaparatu.

Netoli tų vaizdelių gyveni? Kažkada vingį ir tiltą matydavau per balkoną...
Atsakyti
California, nerealūs tavo portretukai!
Atsakyti
labvakarėli

Californiagirl kaip visuomet.. labai labai smile.gif

Elina man patiko tavo nude smile.gif .. gal tikrai kiek oranžinis berniukas, bet man patiko tavo ieškojimai ..

Sansara įdomios foto. šiaip aš tokias irgi mėgstu.. man visgi daugoka šarpo ir ryškumo šiek tiek trūksta.. sunku žiūrėt, ypač antrąją.. akis lieja smile.gif

o pas mane prie namo dangaus metamorfozės.. parodysiu ir jums.. gaila, kad visgi foto neperteikia to grožio .. taip dangus gali pasikeist per 30 min smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 kovo 2008 - 19:50
Westa, Va šita man Liuks, labai liuks.
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 20:45)
labvakarėli

o pas mane prie namo dangaus metamorfozės.. parodysiu ir jums..  gaila, kad visgi foto neperteikia to grožio .. taip dangus gali pasikeist per 30 min  smile.gif
user posted image

Aš šiandien ir laksčiau po miestą Klaipėdą... ax.gif

user posted image
Papildyta:
dar viena

user posted image

Šita ne į temą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 20:41
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 04, 16:05)
Puriena, man patiko tavo foto, 4 labiausiai (jo, kiekvieno skoniui idejai), bet patiko jau vien del to, kad visai nesitikejai siryt tokio vaizdelio lauke isvysti, tai ir foto man tokios gaivios. Mano irgi pirma mintis atsikelus ir pro langa pasiziurejus buvo i lauka su fotiku begt, bet nelabai galejau sad.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 18:10)
Antra kabina, net labai thumbup.gif  Pirma tokia salta atrodo, brrrr... biggrin.gif

4u.gif Pirmą galvojau šildyti ir tikrai geriau atrodo pašildyta, bet, ai, palikau tokias spalvas, kokios buvo natūroje smile.gif
Labai patiko tavo mažiai. Ryškumas liuks. Profas tu 4u.gif
QUOTE(Opa @ 2008 03 04, 18:31)
Puriena, man labai patiko antroji. Tokia perspektyva, norisi iziureti kas ten tolumoj. Siek tiek griuva desinen, bet tai pataisoma.

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 19:10)
purienos patiko visos po truputį, labiausiai antra ir trečia (tačiau joje kliūna apšvietimas, bet patiko idėja baisiniai). mažiausiai pirma nepatiko, gal todėl kad labai jau pramoninis kampas matėsi, o man jie teigiamų emocijų nekelia.. ir su ta ramybė tai pjovėsi, bet čia mano problema

Ačiū 4u.gif
Tavo lašiukams tai man labai trūksta kristalinio skaidrumo . Antroje per daug mirguliuoja vaizdas akyse, dėl ko ryški šakelė tampa ne tokia ryškia. Aš tai išvis tokių makro nemoku gražiai daryti. Tiesiog nepamatau įdomaus fragmento.

QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 04, 19:33)
Netoli tų vaizdelių gyveni? Kažkada vingį ir tiltą matydavau per balkoną...

Gyvenu dabar toli nuo čia, bet pusė gyvenimėlio praleista būtent šiose vietose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 04 kovo 2008 - 20:57
westa, man siek tiek daugiau apacios ir pirmoj, ir antroj, ir butu liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 04, 20:57)
westa, man siek tiek daugiau apacios ir pirmoj, ir antroj, ir butu liuks mirksiukas.gif

Sutink. Taip norisi patemti apačią viršun smile.gif
Atsakyti
ačiū , kolegės.. va kad toj apačioj plytos, blokeliai ir visokie kitokie statybiniai atributai unsure.gif unsure.gif kūrybinės kančios.. ne kitaip smile.gif

Zveriuk
man antra gera, tik kiek ryškumo gal trūkumėlis.. o trečia , žinai, man visai taip linksmai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytinis darbas besiruošiant ND

Pavasario nesustabdysi...
user posted image
Atsakyti
Rida R, man visai malonūs akiai dvynukai pupurėliai. Gražios spalvos, geras fonas. Bet centrinė kompozicija - nea schmoll.gif
Atsakyti