Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū visiems sveikinusiems.. kabinetas lūžta nuo gėlių, taip smagu ir gera..biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sayonara su gimtadiniuuuu!!! birthday.gif

California, išmėmaiu nuotrauką su tėtuku 4u.gif kad ilgai nekabotų.. ax.gif parašiau į až.

Pakomentuosiu nuotraukas vėliau, bėgu nesibaigiančių darbų daryt..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:38)
Tu jau pasakei. Aš taip matau. Ir nesuprantu kur ir kiek jos pridėti doh.gif . Fotografuoju erdviai, po to kerpu doh.gif . Sakau, gal tai kažkokia patologija unsure.gif . Erdvę mėgstu lauke, mieste, bet ne bute. Nelabai mane žavi nuotraukos a la portretukas, bet aplink- žaislai ar gyvūnai, o dar blogiau- nereikalingi daiktai. Bute sudėtinga surast tuščią vietą, tuščią sieną ( pas mane per paveikslus sienų nesimato doh.gif ). Tai va....

Bet jei tas fonas gražiai sulietas, tai nelabai tie nereikalingi daiktai kenkia nuotraukai g.gif Atidaryk tik daugiau diagragmą ir pradings ta netvarkinga aplina, o liks tik fonas mirksiukas.gif O be to kartais žaislai ar kitos detalės ne tik gadina nuotrauką, bet duoda žaismingumo ax.gif
Atsakyti
Bitele (nors ir pavėluotai) ir Sayonara sveikinu su gimtadieniu birthday.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 04 kovo 2008 - 15:51
sayonara, su! birthday.gif Man tai labai imponuoja tavo guvumas, linkiu ir toliau to nestokoti. Ziu, cia gimtadieniai pasipyle - cia matyt tos is "nemergeliu" frakcijos biggrin.gif

Puriena, man patiko tavo foto, 4 labiausiai (jo, kiekvieno skoniui idejai), bet patiko jau vien del to, kad visai nesitikejai siryt tokio vaizdelio lauke isvysti, tai ir foto man tokios gaivios. Mano irgi pirma mintis atsikelus ir pro langa pasiziurejus buvo i lauka su fotiku begt, bet nelabai galejau sad.gif
Atsakyti
dar kartą ačiū visiems biggrin.gif
sorry, gal ryt pakomentuosiu, nes šiandien visą dieną neradau laiko prisėsti nei prie darbų, nei prie malonumų wink.gif

Atsakyti
Na nebeissiplesiu del Zveries komentaro...bet...ko mes cia susirinkom tada??? Pradedu nebesuprasti...Ir ar kas nors, kada nors sake nors ka apie Elinos vaikucius???? Nepamenu... mirksiukas.gif Kalbam apie pacia nuotrauka, o ne vaiko isvaizda joje.
Galetum pats nors kada nuotraukas pakomentuoti cool.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 10:15)
Dar viena mano beerdvė. Šios, tiesą sakant, pati nelabai suprantu ( prasta ar nebloga blush2.gif ), tokia suplakta eklektika. Bandžiau žaisti natūraliais šešėliais, bet matau kur jie ne vietoj. Bet vėlgi, nuotrauka man miela, ko gero, nes joje- mano vaikas
user posted image

Va cia erdves normaliai, turint omeny kad cia tik puse veido biggrin.gif Desineje vietos tikrai pakankamai. Tik tie seseliai gal ir per daug astrus. Su PS kazka muilinai, ar ne? Turiu omeny veida kazkaip lyginai, nes man berods matosi...Sorry, jei klystu 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 12:10)

Antra kabina, net labai thumbup.gif Pirma tokia salta atrodo, brrrr... biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:34)
Nepermaloniausia staigmena unsure.gif . Šiandien bandysiu savo auto biggrin.gif , negi aš jau tokia bobulė

Kompozciskai man vel kazkas ne taip..gal del to kad pakausis remiasi i nuotraukos krasta. Personazas idomus, dazniau tu ja pafotografuok, jei leidziasi mirksiukas.gif
Idomu kiek jau metu... unsure.gif

QUOTE(toro @ 2008 03 04, 12:37)
Įdedu vieną darbelį smile.gif Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai 
laukiami.
user posted image

Modeliukas grazus bigsmile.gif
Teisingai kazkas pasake, kad kazkiek uzspausta. Bent jau apacios daugiau norisi. Ir man asmeniskai ziauriai truksta kontrasto, pilkoka nuotrauka ax.gif Bet pataisoma mirksiukas.gif Visumoj- patiko portretas 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 04, 14:00)
California, išmėmaiu nuotrauką su tėtuku  kad ilgai nekabotų..  parašiau į až.

Aciu, gavau wub.gif Atrasysiu siandien kiek veliau mirksiukas.gif

As isryskinau dar viena juosta. Kiek nusivylus savim esu, nes si kart net parodyt nelabai ka turiu...i seimos albuma keleta kadru tinkamu yra smile.gif
user posted image

Kalbant apie erdve...man patinka, kad matosi vaiku pasaulis aplink- kaladeles, zaislai....(pupeliuko kadrai puikus pavyzdys wub.gif ) Tik aisku reikia diafragma pradaryt, kad akiu nereztu.
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar jau nieko padaryt negaliu...reikejo galvoti pries fotografuojant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 kovo 2008 - 18:12
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 19:10)
As isryskinau dar viena juosta. Kiek nusivylus savim esu, nes si kart net parodyt nelabai ka turiu...i seimos albuma keleta kadru tinkamu yra smile.gif
Kalbant apie erdve...man patinka, kad matosi vaiku pasaulis aplink- kaladeles, zaislai....(pupeliuko kadrai puikus pavyzdys wub.gif ) Tik aisku reikia diafragma pradaryt, kad akiu nereztu.
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar

California, o tavo mazulis jau pozuoja? Ta prasme, jis nesimakaluoja ir nors truputi ramiai pabuna? Ir dar, gal pameni visus duomenis,kaip fotkinai. Ant Av ar M? Kokia diafragma?
Negaliu atsigrozeti tavo tiek skaitmeniniu, tiek ir juostiniu nuotrauku kokybe, astrumu. Kaip tau taip gaunasi g.gif

Puriena, man labai patiko antroji. Tokia perspektyva, norisi iziureti kas ten tolumoj. Siek tiek griuva desinen, bet tai pataisoma.

Toro, pritariu, kad nuotrauka pilka, bet patinka zvilgsnis, ramybe joje.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 04, 18:31)
California, o tavo mazulis jau pozuoja? Ta prasme, jis nesimakaluoja ir nors truputi ramiai pabuna? Ir dar, gal pameni visus duomenis,kaip fotkinai. Ant Av ar M? Kokia diafragma?
Negaliu atsigrozeti tavo tiek skaitmeniniu, tiek ir juostiniu  nuotrauku kokybe, astrumu. Kaip tau taip gaunasi  g.gif

Pozuoja kelioms akimirkoms, kai saldainiu pazadu blush2.gif Ir tai ne visada.
Fotografuojant i juosta(paskutiniai tie juostiniai yra), tikrai dar nesiryztu ant M fotografuot. Visada(su juosta) fotografuoju Av. Si juosta yra IS0 400, diafragma nuo 2.5- 2.8, o islaikymas fotografuojant tuos gyvus sidabrus, ziuriu kad nebutu ilgesnis nei 1/100, geriau jei 1/200s 4u.gif O tos kur judesyje buvo- besisupant ant padangos ir t.t. islaikymas dar trumpesnis.
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 11:37)
Įdedu vieną darbelį smile.gif Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai 
laukiami.
pradėsiu nuo komplimentų modeliui, nes tikrai žavūs veido bruožai.
Californiagirl jau parašė, stinga kontrasto ir tos tulpės, arba jų daugiau arba nereikia, o jei visai mažai, tuomet kažkokiu kampu, kad taptų neatsiejama nuotraukos dalimi.

Californiagirl, man portretas su mažiausiuoju patinka. Tik dešiniame krašte yra kažkas juodo, galėtų ir nebūti smile.gif Na ir Opa jau liuks apie tavo nuotraukas parašė
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 19:10)
Su PS kazka muilinai, ar ne?

visiškai nemuilinau bigsmile.gif , ta saulutė numuilino.

Užsimerkit- nude biggrin.gif ( gavau leidimą neilgam). Bet nejau vėl morkava doh.gif

user posted image

user posted image

Gaila, vis neišmokstu nuklonuot spuogų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 19:05
truputis šios dienos akimirkų. kadangi smulkmių ieškojau, tai gavos beveik abstrakcijos. bet kadangi mane tokios veža, o daugumai nepatinka, tai pasikankinkit. juokauju aišku mirksiukas.gif patiko man šiandien šviesos žaismai ledukuose, lašiukuose... gaila kad nepavyko to pagauti stambiau, ne makro fotografijose. beje žiūriu mano kitinukas taip neblogai plauna foną irgi atitinkamomis sąlygomis thumbup.gif ir kaifuoju atgavus zoomą... doh.gif
dėl ryškumo, galėjau nugrybaut sharpindama, nes vėl grįžau prie capture nx, o ten pastebėjau visai kitokie kriterijai doh.gif tai vis man trūko trūko... gali būt kad peršarpinau
user posted image

user posted image

purienos patiko visos po truputį, labiausiai antra ir trečia (tačiau joje kliūna apšvietimas, bet patiko idėja baisiniai). mažiausiai pirma nepatiko, gal todėl kad labai jau pramoninis kampas matėsi, o man jie teigiamų emocijų nekelia.. ir su ta ramybė tai pjovėsi, bet čia mano problema

ca_girl tau turbūt čia taip nuobodu, nes nėra ką komentuot lotuliukas.gif viskas ok. ryšku (pavydėtinai), vaikai gražūs (pavydėtinai), erdvės netrūksta (pavydėtinai)... wub.gif na gal idėjos gilesnės šiose nėra, bet šiaip nevarykim dievo į medį.. cool.gif

toro merginai trūksta erdvės ir kontrasto (t.y. pilka žiauriai foto). ir ant tulpių norisi bluro kažkaip... na tokio tarsi soft nuotrauką padaryt... (čia sėdėjimas dina marie galerijoje aišku veikia doh.gif ) kažkas lyg ir panašaus bandyta, bet man dar trūksta lotuliukas.gif

elina, čia kamputis tavo vyresnėlio? bigsmile.gif gražus matyt bernas... patiko nuotrauka jau vien tuo, kad naujas kampas 4u.gif šaunuolė, kad bent šioje pažvelgei kitaip, nei iki tol mirksiukas.gif neužsiciklink, kad neturi ko fotografuot, tik vaikus. jei turi daug gražių daiktų, tai tikrai atrasi ir gražią vazą, ir gražią peleninę, ar taurę, ar medinį kokį dirbinį. pabandyk pasižaist apšvietimu, šešėlio kritimu, keisk kokios stalinės lempos kampą ir ieškok kad būtų gražu mirksiukas.gif fotografija ne tik portretai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 kovo 2008 - 19:14