Sayonara su gimtadiniuuuu!!!
California, išmėmaiu nuotrauką su tėtuku kad ilgai nekabotų.. parašiau į až.
Pakomentuosiu nuotraukas vėliau, bėgu nesibaigiančių darbų daryt..
Pakomentuosiu nuotraukas vėliau, bėgu nesibaigiančių darbų daryt..
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:38)
Tu jau pasakei. Aš taip matau. Ir nesuprantu kur ir kiek jos pridėti . Fotografuoju erdviai, po to kerpu . Sakau, gal tai kažkokia patologija . Erdvę mėgstu lauke, mieste, bet ne bute. Nelabai mane žavi nuotraukos a la portretukas, bet aplink- žaislai ar gyvūnai, o dar blogiau- nereikalingi daiktai. Bute sudėtinga surast tuščią vietą, tuščią sieną ( pas mane per paveikslus sienų nesimato ). Tai va....
Bet jei tas fonas gražiai sulietas, tai nelabai tie nereikalingi daiktai kenkia nuotraukai Atidaryk tik daugiau diagragmą ir pradings ta netvarkinga aplina, o liks tik fonas O be to kartais žaislai ar kitos detalės ne tik gadina nuotrauką, bet duoda žaismingumo
Bitele (nors ir pavėluotai) ir Sayonara sveikinu su gimtadieniu
sayonara, su! Man tai labai imponuoja tavo guvumas, linkiu ir toliau to nestokoti. Ziu, cia gimtadieniai pasipyle - cia matyt tos is "nemergeliu" frakcijos
Puriena, man patiko tavo foto, 4 labiausiai (jo, kiekvieno skoniui idejai), bet patiko jau vien del to, kad visai nesitikejai siryt tokio vaizdelio lauke isvysti, tai ir foto man tokios gaivios. Mano irgi pirma mintis atsikelus ir pro langa pasiziurejus buvo i lauka su fotiku begt, bet nelabai galejau
Puriena, man patiko tavo foto, 4 labiausiai (jo, kiekvieno skoniui idejai), bet patiko jau vien del to, kad visai nesitikejai siryt tokio vaizdelio lauke isvysti, tai ir foto man tokios gaivios. Mano irgi pirma mintis atsikelus ir pro langa pasiziurejus buvo i lauka su fotiku begt, bet nelabai galejau
Na nebeissiplesiu del Zveries komentaro...bet...ko mes cia susirinkom tada??? Pradedu nebesuprasti...Ir ar kas nors, kada nors sake nors ka apie Elinos vaikucius???? Nepamenu... Kalbam apie pacia nuotrauka, o ne vaiko isvaizda joje.
Galetum pats nors kada nuotraukas pakomentuoti
Va cia erdves normaliai, turint omeny kad cia tik puse veido Desineje vietos tikrai pakankamai. Tik tie seseliai gal ir per daug astrus. Su PS kazka muilinai, ar ne? Turiu omeny veida kazkaip lyginai, nes man berods matosi...Sorry, jei klystu
Antra kabina, net labai Pirma tokia salta atrodo, brrrr...
Kompozciskai man vel kazkas ne taip..gal del to kad pakausis remiasi i nuotraukos krasta. Personazas idomus, dazniau tu ja pafotografuok, jei leidziasi
Idomu kiek jau metu...
Modeliukas grazus
Teisingai kazkas pasake, kad kazkiek uzspausta. Bent jau apacios daugiau norisi. Ir man asmeniskai ziauriai truksta kontrasto, pilkoka nuotrauka Bet pataisoma Visumoj- patiko portretas
Aciu, gavau Atrasysiu siandien kiek veliau
As isryskinau dar viena juosta. Kiek nusivylus savim esu, nes si kart net parodyt nelabai ka turiu...i seimos albuma keleta kadru tinkamu yra
Kalbant apie erdve...man patinka, kad matosi vaiku pasaulis aplink- kaladeles, zaislai....(pupeliuko kadrai puikus pavyzdys ) Tik aisku reikia diafragma pradaryt, kad akiu nereztu.
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar jau nieko padaryt negaliu...reikejo galvoti pries fotografuojant.
Galetum pats nors kada nuotraukas pakomentuoti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 10:15)
Dar viena mano beerdvė. Šios, tiesą sakant, pati nelabai suprantu ( prasta ar nebloga ), tokia suplakta eklektika. Bandžiau žaisti natūraliais šešėliais, bet matau kur jie ne vietoj. Bet vėlgi, nuotrauka man miela, ko gero, nes joje- mano vaikas
Va cia erdves normaliai, turint omeny kad cia tik puse veido Desineje vietos tikrai pakankamai. Tik tie seseliai gal ir per daug astrus. Su PS kazka muilinai, ar ne? Turiu omeny veida kazkaip lyginai, nes man berods matosi...Sorry, jei klystu
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 04, 12:10)
Antra kabina, net labai Pirma tokia salta atrodo, brrrr...
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:34)
Nepermaloniausia staigmena . Šiandien bandysiu savo auto , negi aš jau tokia bobulė
Kompozciskai man vel kazkas ne taip..gal del to kad pakausis remiasi i nuotraukos krasta. Personazas idomus, dazniau tu ja pafotografuok, jei leidziasi
Idomu kiek jau metu...
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 12:37)
Įdedu vieną darbelį Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai
laukiami.
laukiami.
Modeliukas grazus
Teisingai kazkas pasake, kad kazkiek uzspausta. Bent jau apacios daugiau norisi. Ir man asmeniskai ziauriai truksta kontrasto, pilkoka nuotrauka Bet pataisoma Visumoj- patiko portretas
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 04, 14:00)
Aciu, gavau Atrasysiu siandien kiek veliau
As isryskinau dar viena juosta. Kiek nusivylus savim esu, nes si kart net parodyt nelabai ka turiu...i seimos albuma keleta kadru tinkamu yra
Kalbant apie erdve...man patinka, kad matosi vaiku pasaulis aplink- kaladeles, zaislai....(pupeliuko kadrai puikus pavyzdys ) Tik aisku reikia diafragma pradaryt, kad akiu nereztu.
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar jau nieko padaryt negaliu...reikejo galvoti pries fotografuojant.
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 19:10)
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar
Siame kadre, man zaislai nekliuna...kliuna tik stalo koja desineje virsuje. Dabar
California, o tavo mazulis jau pozuoja? Ta prasme, jis nesimakaluoja ir nors truputi ramiai pabuna? Ir dar, gal pameni visus duomenis,kaip fotkinai. Ant Av ar M? Kokia diafragma?
Negaliu atsigrozeti tavo tiek skaitmeniniu, tiek ir juostiniu nuotrauku kokybe, astrumu. Kaip tau taip gaunasi
Puriena, man labai patiko antroji. Tokia perspektyva, norisi iziureti kas ten tolumoj. Siek tiek griuva desinen, bet tai pataisoma.
Toro, pritariu, kad nuotrauka pilka, bet patinka zvilgsnis, ramybe joje.
QUOTE(Opa @ 2008 03 04, 18:31)
California, o tavo mazulis jau pozuoja? Ta prasme, jis nesimakaluoja ir nors truputi ramiai pabuna? Ir dar, gal pameni visus duomenis,kaip fotkinai. Ant Av ar M? Kokia diafragma?
Negaliu atsigrozeti tavo tiek skaitmeniniu, tiek ir juostiniu nuotrauku kokybe, astrumu. Kaip tau taip gaunasi
Pozuoja kelioms akimirkoms, kai saldainiu pazadu Ir tai ne visada.
Fotografuojant i juosta(paskutiniai tie juostiniai yra), tikrai dar nesiryztu ant M fotografuot. Visada(su juosta) fotografuoju Av. Si juosta yra IS0 400, diafragma nuo 2.5- 2.8, o islaikymas fotografuojant tuos gyvus sidabrus, ziuriu kad nebutu ilgesnis nei 1/100, geriau jei 1/200s O tos kur judesyje buvo- besisupant ant padangos ir t.t. islaikymas dar trumpesnis.
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 11:37)
Įdedu vieną darbelį Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai
laukiami.
pradėsiu nuo komplimentų modeliui, nes tikrai žavūs veido bruožai.laukiami.
Californiagirl jau parašė, stinga kontrasto ir tos tulpės, arba jų daugiau arba nereikia, o jei visai mažai, tuomet kažkokiu kampu, kad taptų neatsiejama nuotraukos dalimi.
Californiagirl, man portretas su mažiausiuoju patinka. Tik dešiniame krašte yra kažkas juodo, galėtų ir nebūti Na ir Opa jau liuks apie tavo nuotraukas parašė
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 04, 19:10)
Su PS kazka muilinai, ar ne?
visiškai nemuilinau , ta saulutė numuilino.
Užsimerkit- nude ( gavau leidimą neilgam). Bet nejau vėl morkava
Gaila, vis neišmokstu nuklonuot spuogų
truputis šios dienos akimirkų. kadangi smulkmių ieškojau, tai gavos beveik abstrakcijos. bet kadangi mane tokios veža, o daugumai nepatinka, tai pasikankinkit. juokauju aišku patiko man šiandien šviesos žaismai ledukuose, lašiukuose... gaila kad nepavyko to pagauti stambiau, ne makro fotografijose. beje žiūriu mano kitinukas taip neblogai plauna foną irgi atitinkamomis sąlygomis ir kaifuoju atgavus zoomą...
dėl ryškumo, galėjau nugrybaut sharpindama, nes vėl grįžau prie capture nx, o ten pastebėjau visai kitokie kriterijai tai vis man trūko trūko... gali būt kad peršarpinau
purienos patiko visos po truputį, labiausiai antra ir trečia (tačiau joje kliūna apšvietimas, bet patiko idėja baisiniai). mažiausiai pirma nepatiko, gal todėl kad labai jau pramoninis kampas matėsi, o man jie teigiamų emocijų nekelia.. ir su ta ramybė tai pjovėsi, bet čia mano problema
ca_girl tau turbūt čia taip nuobodu, nes nėra ką komentuot viskas ok. ryšku (pavydėtinai), vaikai gražūs (pavydėtinai), erdvės netrūksta (pavydėtinai)... na gal idėjos gilesnės šiose nėra, bet šiaip nevarykim dievo į medį..
toro merginai trūksta erdvės ir kontrasto (t.y. pilka žiauriai foto). ir ant tulpių norisi bluro kažkaip... na tokio tarsi soft nuotrauką padaryt... (čia sėdėjimas dina marie galerijoje aišku veikia ) kažkas lyg ir panašaus bandyta, bet man dar trūksta
elina, čia kamputis tavo vyresnėlio? gražus matyt bernas... patiko nuotrauka jau vien tuo, kad naujas kampas šaunuolė, kad bent šioje pažvelgei kitaip, nei iki tol neužsiciklink, kad neturi ko fotografuot, tik vaikus. jei turi daug gražių daiktų, tai tikrai atrasi ir gražią vazą, ir gražią peleninę, ar taurę, ar medinį kokį dirbinį. pabandyk pasižaist apšvietimu, šešėlio kritimu, keisk kokios stalinės lempos kampą ir ieškok kad būtų gražu fotografija ne tik portretai
dėl ryškumo, galėjau nugrybaut sharpindama, nes vėl grįžau prie capture nx, o ten pastebėjau visai kitokie kriterijai tai vis man trūko trūko... gali būt kad peršarpinau
purienos patiko visos po truputį, labiausiai antra ir trečia (tačiau joje kliūna apšvietimas, bet patiko idėja baisiniai). mažiausiai pirma nepatiko, gal todėl kad labai jau pramoninis kampas matėsi, o man jie teigiamų emocijų nekelia.. ir su ta ramybė tai pjovėsi, bet čia mano problema
ca_girl tau turbūt čia taip nuobodu, nes nėra ką komentuot viskas ok. ryšku (pavydėtinai), vaikai gražūs (pavydėtinai), erdvės netrūksta (pavydėtinai)... na gal idėjos gilesnės šiose nėra, bet šiaip nevarykim dievo į medį..
toro merginai trūksta erdvės ir kontrasto (t.y. pilka žiauriai foto). ir ant tulpių norisi bluro kažkaip... na tokio tarsi soft nuotrauką padaryt... (čia sėdėjimas dina marie galerijoje aišku veikia ) kažkas lyg ir panašaus bandyta, bet man dar trūksta
elina, čia kamputis tavo vyresnėlio? gražus matyt bernas... patiko nuotrauka jau vien tuo, kad naujas kampas šaunuolė, kad bent šioje pažvelgei kitaip, nei iki tol neužsiciklink, kad neturi ko fotografuot, tik vaikus. jei turi daug gražių daiktų, tai tikrai atrasi ir gražią vazą, ir gražią peleninę, ar taurę, ar medinį kokį dirbinį. pabandyk pasižaist apšvietimu, šešėlio kritimu, keisk kokios stalinės lempos kampą ir ieškok kad būtų gražu fotografija ne tik portretai