Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 12:28)
O kodėl tu tos erdvės nepridedi, jei visi tavęs prašo? Tau ką gaila? g.gif

Tu jau pasakei. Aš taip matau. Ir nesuprantu kur ir kiek jos pridėti doh.gif . Fotografuoju erdviai, po to kerpu doh.gif . Sakau, gal tai kažkokia patologija unsure.gif . Erdvę mėgstu lauke, mieste, bet ne bute. Nelabai mane žavi nuotraukos a la portretukas, bet aplink- žaislai ar gyvūnai, o dar blogiau- nereikalingi daiktai. Bute sudėtinga surast tuščią vietą, tuščią sieną ( pas mane per paveikslus sienų nesimato doh.gif ). Tai va....Bet dabar Augusto nuotraukoje padariau erdvės unsure.gif , bet nukirpau pusę veido doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, bandžiau ir erdviai fotkinti, sieną uždengiau balta pala, bet nuotraukos gavosi kaip salone, man tokios nepatinka unsure.gif
Atsakyti
O šiaip čia viskas jaučiu nuo tos nelemtos ,purvinos, šiltos, šlapios ir pilkos žiemos. Depresija visai tautai, o moteriškalai jos pusei matyt dar ir didesnė. Sulauksim sauės manau praeis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:38)
Tu jau pasakei. Aš taip matau. Ir nesuprantu kur ir kiek jos pridėti doh.gif .

Tai va, juk kiekvienas savaip supranta ir mato. O tu bandyk lauke portretus pafotkint, fonas išplauks ir galėsi plačiau paimt.Su erdve. Beje, juk turi televiką kiek pamenu, eik į miestą paparacinti (Beje ir aš labai noriu televiko blush2.gif )
Papildyta:
Na ką, išlekiu, sutvarkau pora darbiniu reikalų ir...... Gal ką parvešiu smile.gif
Atsakyti
Sayonara, su gimtadieniu tave 4u.gif birthday.gif
Papildyta:
Šiandien Kaune nuostabus oras thumbup.gif Prabėgau ryte su fotoaparatu. Spėjau dar. O dabar jau viskas pamažu pilkėja.

Nemuno vingis

user posted image

Tikslo link..

user posted image

Dviese nuspalvinsim peizažą

user posted image

Užkliuvo žvilgsnis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 04 kovo 2008 - 12:11
Puriena6, pasisekė jums gavote sniegelio. Šiandien ryte įsijungiu telika girdžiu sako, kad eismo sąlygos prastos, bet nenugirdau kur tai kad šokiau iš lovos žiūrėt ar pas mus neprisnigę pernakt smile.gif, bet deja sniego anei lašo smile.gif
Beje pirma fota gražiausia.
Atsakyti
Puriena, man antroji labiausiai įstrigo, nors atrodo lig ir vos vos griūna. Bet gali būti ir optinė apgaulė. Bet ji man na tvirčiausia iš visų keturių.
O pirmoji patinka paprastumu ir ta ramuma.
Atsakyti
Turiu namie įdomų personažą smile.gif . Linksma moterėlė. Mūsų visuomenės dalis, vis tik. Bandysiu dar ją pafotkint. Pozuoja su mielu noru, leido dėt internetan 4u.gif . Beje, buvo labai didelė staigmena, kuomet sužinojau, jog mudvi tų pačių gimimo metų unsure.gif . Nepermaloniausia staigmena unsure.gif . Šiandien bandysiu savo auto biggrin.gif , negi aš jau tokia bobulė verysad.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 13:13
Įdedu vieną darbelį smile.gif Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai
laukiami.
user posted image
Atsakyti
Labas visiems !

Sayonara, daug, daug, daug tau sveikatos, kad galėtai išpildyti visas savo svajones. Su Gintadieniu !!!

Puriena, "Tikslo link" thumbup.gif Labai patinka nuotraukos gylis !
Atsakyti
Man labai patiko šita. Ir pavadinimas super

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 12:31)
Beje pirma fota gražiausia.

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Desiree @ 2008 03 04, 12:34)
Puriena, man antroji labiausiai įstrigo, nors atrodo lig ir vos vos griūna. Bet gali būti ir optinė apgaulė. Bet ji man na tvirčiausia iš visų keturių.
O pirmoji patinka paprastumu ir ta ramuma.

Griūna antroji. Tiesinau, bet vis dar griūna. 4u.gif

QUOTE(olo @ 2008 03 04, 12:39)
Puriena, "Tikslo link"  thumbup.gif  Labai patinka nuotraukos gylis !

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:40)
Man labai patiko šita. Ir pavadinimas super

Pridėjau kiekvienam pagal skonį biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(toro @ 2008 03 04, 12:37)
Įdedu vieną darbelį smile.gif Žmones retai fotografuoju, todėl jūsų komentarai, pastabos labai 
laukiami.
user posted image

Portretas šiek tiek užspaustas g.gif Jei jau rodai tulpes, tai rodyk daugiau. ir merginai tuo pačiu mažoka vietos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 04 kovo 2008 - 13:30
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 11:54)
Tai va, juk kiekvienas savaip supranta ir mato. O tu bandyk lauke portretus pafotkint, fonas išplauks ir galėsi plačiau paimt.Su erdve. Beje, juk turi televiką kiek pamenu, eik į miestą paparacinti (Beje ir aš labai noriu televiko blush2.gif )

Ai, Zveri, nemanau, kad tai dėl depresijos biggrin.gif Man kol kas irgi panašiai - jei jau portretas, tai kerpu viską aplink (aš tik nerodau nuotraukų, nes šunis fotografuoju). Jei palieku aplink daug erdvės, man ta nuotrauka jau ne portretas blush2.gif Ir aš dar vieną savybę bjaurią turiu - man tai gražiau ir viskas. Tašykit nors kuolą ant galvos hihihi.gif

Puriena, man trečioji foto su žydru dangumi thumbup.gif Pati šiandien 6 ryto su fotoaparatu blaškiausi po kiemą. Kai kas pirštą prie smilkinio sukiojo, bet namų darbai labiau rūpėjo.

P.S. Sveikinu visas su praėjusiais ir esamais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Opa, pamiršau - labai patiko merginos portretas. Gražus momentas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 04 kovo 2008 - 13:39