Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara, su Tavo diena !!! esi nuostabus, geras žmogeliukas su užkrečiančia šypsena.. būk ir toliau tokia !!

Zveri, jei Elina deda foto tai turbūt ji laukia kritikos.. ir manau, kad tikrai gali džiaugtis , kai jos gauna .. daug blogiau, kai iš viso jokios reakcijos foto nesulaukia smile.gif .. o oras geras .. galgi jau greit susibėgsim pafotografuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 03 04, 09:55)
(gal ne kaip Degute su giRtadieniu  lotuliukas.gif ).

tongue.gif nu negi sayonara Valančiaus draugė?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 04, 09:42)
Sayonara, su girtadieniu!!!!!!!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 04, 09:27)
sayonara su gimimo diena  4u.gif  4u.gif daug daug visko visko gero gero  mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 03 04, 09:49)
Sayonara su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif

ačiū, mergaitės..smile.gif 4u.gif

westa, ačiū biggrin.gif

Degute, ne Valančiaus, ne Valančiaus, nors pažįstu vieną Valančių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 kovo 2008 - 10:03
Miela sayonara, sveikinu ir tave su "gimšės dėna" 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 10:10)
Matau visos reikalaujat iš Elinos "erdvės" g.gif  O gal žmogus taip mato.

Žinok, aš tikrai nesuprantu kas man darosi su tuo erdvės pojūčiu. Man jos per daug. Gal kokia depresijos forma blink.gif . Netgi, jei nufotkinu su daugiau erdvės, nukerpu ją blink.gif . Apkarpau foto blink.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 10:40)
ir teisingai daro Silwio kad nekomentuoja vaikų foto.

Juk mano ne tik vaikai neerdvėj. Visi portretai su erdvės deficitu. Tai labai prašau, komentuokit 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 03 04, 10:41)
Aš jau ir gėdinuosi komentuoti. Nes vis kas nors man negerai, nepatinka.

Baikit, prašau. Labai liūdna būna, kai nerandu nė vieno pastebėjimo apie mano foto verysad.gif . Tuomet suprantu, kad absoliučiai neverta dėmesio. Man tinka kritika, gi žinot. Ir stengiuosi į ją įsiklausyti, tik dėl erdvės- nepavyksta doh.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 03 04, 10:50)
bet tai tada, ko jūs čia dedat savo vaikus? kad pagirtume?

Aš tikrai ne pagyrimams schmoll.gif . Tiesiog neturiu daugiau ką fotkinti smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 04, 10:59)
Zveri, jei Elina deda foto tai turbūt ji laukia kritikos.. ir manau, kad tikrai gali džiaugtis , kai jos gauna .. daug blogiau, kai iš viso jokios reakcijos foto nesulaukia  smile.gif ..

drinks_cheers.gif Tikrai laukiu ir kritikos, ir paskatinimų, o jau, kai pagiriat, visai sėdžiu apsišiepusi biggrin.gif

Dar viena mano beerdvė. Šios, tiesą sakant, pati nelabai suprantu ( prasta ar nebloga blush2.gif ), tokia suplakta eklektika. Bandžiau žaisti natūraliais šešėliais, bet matau kur jie ne vietoj. Bet vėlgi, nuotrauka man miela, ko gero, nes joje- mano vaikas unsure.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 10:18
QUOTE(Desiree @ 2008 03 04, 10:41)
labai profesionaliai tu čia parašei.
Aš jau ir gėdinuosi komentuoti. Nes vis kas nors man negerai, nepatinka. Tikriausiai išsigimė mano skonis, supratimas apie fotografiją.
Gal tikrai kartais geriau tiesiog liaupsės, kad esam nuostabūs fotografai ir viską mes mokam.
http://www.pascalrenoux.com/

Tik nereikia jau čia sarkazmo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 04, 10:59)
o oras geras .. galgi jau greit susibėgsim pafotografuot  mirksiukas.gif

Na taip aš už smile.gif Ir tada jau, jei Elina ateis.. PRIVERSIM MES JĄ TOS ERDVĖS DADĖTI bash.gif Žinos kaip neklausyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara, su gimtadieniu!!!!! 4u.gif 4u.gif Na, va, jau įsibėgėjo žuvelės Kazimieros hihihi.gif

Andriuska, atidžiai neskaičiau ar jau kas atspėjo, bet man čia panašu į kilnojamo objektyvo triukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 04, 10:28)
Sayonara, su gimtadieniu!!!!!  4u.gif  4u.gif  Na, va, jau įsibėgėjo žuvelės Kazimieros 

ačiū biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, su tortadieniu! drinks_cheers.gif happybday.gif yahoo.gif

user posted image

cia dar nuo nauju liko, bet pagal ora labai tinka wink.gif
Geru kadru ir neblestancios sypsenos!

Opa, del fotografavimo laiko neatspejai, visos nuotraukos darytos labai anksti ryte, arba 5-7 valanada vakare. Del trecios tai tiksliai zinau - fotografuota mazdaug 7:30, nes kilom i kalna (Nemrut Daga, jei tiksliai) ziureti saulelydzio. Pietuose, kai temperatura pakyla gerokai virs 30 ir arteja prie 40 vakarais (na, aisku jei yra vandens; man atveju uz 20-30km yra milziniska uztvanka) susidaro rukas, del ko ir atrodo, kad saules sviesa yra "apciuopiama". Va tada ir galima sumaisyti dienos meta.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 04, 11:28)
Andriuska, atidžiai neskaičiau ar jau kas atspėjo, bet man čia panašu į kilnojamo objektyvo triukus  ax.gif

Keliu kepurę drinks_cheers.gif
dariau testą, kaip kad berods desiree pasiūlė (t.y. visą juostelę išfotografuoti vieną objektą, po to skirtingai ryškinti ir lyginti). ties 26 kadru užkniso ir tada prisiminiau, kad ebajui mačiau adapterį pentakon six/kiev 6c >canon eos. ir ne šiaip adapterį, o vienas tilt, kitas shift. bet kaina kiek kandžiojasi - apie 260 Lt. taigi, galvoju reikia pabandyti, kas gaunasi. įsukau į aparatą adapterį M42>eos, kad bajonetą nesugadinti, paemiau kitinę kievo linzę 80 mm židinio nuotolio, šiek tiek juodos lipnios juostos ir gabau tilt objektyvą bigsmile.gif

aišku, kadangi tai buvo 5 min darbas ir viskas buvo laikoma mano drebančiomis rankelėmis, tai rezultatai nestulbina savo ryškumu. bet padariau išvadą, kad tą linkme galima galvoti ir dirbti. o pažiūrėjus normalius pavyzdžius internete toks įsitikinimas dar labiau sustiprėjo. vis tik DOF įdomus ir jo kontrolės galimybės....

o ryškinimo testas kol kas nieko gero "neišryškino". vis tik skanavimas siauros juostos planšetiniu skaneriu yra gemorojus, nes nesupranti grūdas tai ar triukšmas. supratau tik tai, kad reikia būti labai atsargiam ryškinant d-76, atskiestu 1:3 ir ryškinti tokiame skiedinyje tik vieną kartą bei labai dažnai sukant/purtant bakelį, kitaip nieko nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 10:15)

užsidėk platesnį kampą ir atsiras ta erdvė smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 10:23)
Tik nereikia jau čia sarkazmo drinks_cheers.gif

sarkazmo čia nė lašo aš neįžvelgiu. tokia realybė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 04, 12:06)
sarkazmo čia nė lašo aš neįžvelgiu. tokia realybė  tongue.gif

Bitut, manau, pažįstat mane. Jei tas sakinys buvo bent kiek man skirtas, tuomet jis visiškai netinka schmoll.gif . Niekada nenoriu liaupsių ir įtartinai į jas žiūriu ax.gif . Ir mano vaikų girti tai tikrai nereikia ir niekada nesu sakiusi, jog esu geras fotografas. Vat, mano diedo paklausk lotuliukas.gif , tai jam aš geriausias fotografas iš visų jūsų bigsmile.gif biggrin.gif . Ot galėčiau pasikelt ir atskirą temą atsidaryt bigsmile.gif " Geriausia fotografė LT" drinks_cheers.gif . O sėdžiu juk čia. Gal būtent tam, kad čia liaupsių menkai tegaunu rolleyes.gif
P.S. kiek pataisiau Augusto foto, kad naujai matytumėt ( jei domina blush2.gif ) reikia paspausti Ctrl ir F5 vienu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 11:17
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:15)
Bitut, manau, pažįstat mane. Jei tas sakinys buvo bent kiek man skirtas, tuomet jis visiškai netinka schmoll.gif . Niekada nenoriu liaupsių ir įtartinai į jas žiūriu ax.gif . Ir mano vaikų girti tai tikrai nereikia ir niekada nesu sakiusi, jog esu geras fotografas. Vat, mano diedo paklausk lotuliukas.gif , tai jam aš geriausias fotografas iš visų jūsų bigsmile.gif  biggrin.gif . Ot galėčiau pasikelt ir atskirą temą atsidaryt bigsmile.gif " Geriausia fotografė LT" drinks_cheers.gif . O sėdžiu juk čia. Gal būtent tam, kad čia liaupsių menkai tegaunu rolleyes.gif
P.S. kiek pataisiau Augusto foto, kad naujai matytumėt ( jei domina blush2.gif ) reikia paspausti Ctrl ir F5 vienu metu

Čia ne tau bigsmile.gif Čia man sakė drinks_cheers.gif Tiesa noriu paklaust tavęs? O kodėl tu tos erdvės nepridedi, jei visi tavęs prašo? Tau ką gaila? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 11:29