Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 03, 10:09)
Vienas iš vakarykščių kadrų išslinkus
user posted image

Nematau tavo nuotraukytes...

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 03, 10:57)
Va dedu dar vieną vakarykštę, kur spalvos tikrai turėtų būti ryškios - spalvotos

Kiek pilkokos spalvos, bet siam kadrui man jos visai tinka 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2008 03 03, 22:23)
Californiagirl, kaip smagu jums, kad jau lapai zaliuoja.  bigsmile.gif

Silta pas mus jau, lapeliai skleidziasi ir medziai zydeti pradeda... rolleyes.gif Nors nuo kovo 1-os atveso, tai vyresnelis barasi kaip cia dabar ziema silciau buvo, nei pavasari biggrin.gif
Dekui uz komentara(prie sienos vyresnelis) 4u.gif Taip pat dekui uz komentarus asmeniniam albume 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sayonara, su Gimtadieniu Mergyt 4u.gif Va neturiu daugiau geliu foto, paskutinius lapelius Bitelei padovanojau, tai linkiu visko ko sirdele geidzia ir daug daug ikvepimo ir kurybingu ideju 4u.gif
Atsakyti
Desiree, ca_girl, ačiū nuoširdžiausiai, pirmosios kregždės Jūs..biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 03, 22:35)
Langas? unsure.gif  blush2.gif

fotografuota pro langą. jis, žinoma, ne idealiai švarus blush2.gif , bet ne tiek, kad taip "užbliurintų" vaizdą

QUOTE(Opa @ 2008 03 03, 23:23)
Andriuska, cia zaista su diafragma? Kas per efektas - o gal gi filtras?

diafragma čia neaktuali. parašiau atstumą ir diafragmą tam, kad lengviau būtų susigaudyti, jog paprastai toks DOF nesigauna. jokio fizinio filtro. jokio vazelino. jokio fotošopinio apdirbimo. optinis efektas. atidžiau pažiūrėję pamatysit, kad ryškumo zona įstriža, nors aparatas laikytas normaliai, t.y. horizontaliai.
Atsakyti
Matau visos reikalaujat iš Elinos "erdvės" g.gif O gal žmogus taip mato. pažiūrėkit kiek yra puikių nuotraukų be šitos jūsų "erdvės". Elina dirbk, fotografuok be jokios vadinamos "erdvės" ir jaučiu dar parodysiu superinių kadrų, nes jei pradėsi duot daugiau "erdvės" , tuoj atsiras kas nors kuris parašys :"man tai per daug erdvės iš kairės, dešinės , viršaus ir apačios " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, pas mus atrodo oras taisosi, o dangaus grožis... blush2.gif užkniso negyvai tas pilkumas. Jaučiu važiuosiu kur nors. Einu fotiką sutepsiu salidolu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 09:12
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 09:10)
Matau visos reikalaujat iš Elinos "erdvės" g.gif  O gal žmogus taip mato. pažiūrėkit kiek yra puikių nuotraukų be šitos jūsų "erdvės". Elina dirbk, fotografuok be jokios vadinamos "erdvės"  ir jaučiu dar parodysiu superinių kadrų, nes jei pradėsi duot daugiau "erdvės" , tuoj atsiras kas nors kuris parašys :"man tai per daug erdvės iš kairės, dešinės , viršaus ir apačios "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet jos vaikai geriau žiūrisi, kai jiems yra suteikiama daugiau erdvės... ai, nu žodžiu, aš jau visiškai nieko nesuprantu unsure.gif

o tau, Žverie, ir visai yra neprošal pasimokyt kompozicijos rolleyes.gif

P.S. užsidėjus 50-tuką plačiau ir nepamatysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 kovo 2008 - 09:26
andriuška, o ne paprastas lango aprasojimas? g.gif nors turbūt nėra toks naivus efektas kaip tikiuos lotuliukas.gif

sayonara su gimimo diena 4u.gif 4u.gif daug daug visko visko gero gero mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 04, 10:23)
bet jos vaikai geriau žiūrisi, kai jiems yra suteikiama daugiau erdvės... ai, nu žodžiu, aš jau visiškai nieko nesuprantu  unsure.gif

o tau, Žverie, ir visai yra neprošal pasimokyt kompozicijos  rolleyes.gif

P.S. užsidėjus 50-tuką plačiau ir nepamatysi.

Tai aš ir neatsisakau mokytis, beje ir paskaitinėju kai turiu laiko, na o kitkas turi ateit su praktiniu darbu.
O gal Elinai taip gražu, kaip ir kiekvienai iš jūsų (beje ir man) savo vaikai, nors ir kaip jie būt nufotografuoti su erdve ar be erdvės. ir teisingai daro Silwio kad nekomentuoja vaikų foto.
Mano tik viena pastabėlė Elina, man asmeniškai labiau kliūna spalvų aštrumas ir nenatūralumas tavo nuotraukose (ne visose aišq). Pas mane irgi kartais tai gaunas ir nesuprantu kodėl g.gif , tada spaudžiu dvi knopkytes fotike ir atstatau gamyklinius parametrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 kovo 2008 - 09:41
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 08:10)
Matau visos reikalaujat iš Elinos "erdvės" g.gif  O gal žmogus taip mato. pažiūrėkit kiek yra puikių nuotraukų be šitos jūsų "erdvės". Elina dirbk, fotografuok be jokios vadinamos "erdvės"  ir jaučiu dar parodysiu superinių kadrų, nes jei pradėsi duot daugiau "erdvės" , tuoj atsiras kas nors kuris parašys :"man tai per daug erdvės iš kairės, dešinės , viršaus ir apačios "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai profesionaliai tu čia parašei.
Aš jau ir gėdinuosi komentuoti. Nes vis kas nors man negerai, nepatinka. Tikriausiai išsigimė mano skonis, supratimas apie fotografiją.
Gal tikrai kartais geriau tiesiog liaupsės, kad esam nuostabūs fotografai ir viską mes mokam.

kam įdomu galit pasižvalgyti. Ne tik į šio fotografo darbus, bet ir į jo nuorodas. Lobis. Na bent jau man.

http://www.pascalrenoux.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 kovo 2008 - 09:44
Sayonara, su girtadieniu!!!!!!!!!
Atsakyti
Sayonara su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 04, 09:40)
O gal Elinai taip gražu, kaip ir kiekvienai iš jūsų (beje ir man) savo vaikai, nors ir kaip jie būt nufotografuoti su erdve ar be erdvės. ir teisingai daro Silwio kad nekomentuoja vaikų foto.

tvarkoj, sutinku, kad kiekvienam savas vaikas gražus... bet tai tada, ko jūs čia dedat savo vaikus? kad pagirtume? tam yra kita tema. jei daugelis sako, kad erdvės trūksta, tai vadinasi tikrai trūksta, ypač jei tai sako Desiree, california... tos, kurios fotografuoja portretus ir tikrai žino, ką šneka.
Atsakyti
As irgi prisidedu prie sveikinimu Sayonarai (gal ne kaip Degute su giRtadieniu lotuliukas.gif ).

Del vaiku foto - pritariu Bitei. As mokausi fotografuoti, kol mano pagrindiniai modeliai - vaikai, tai juos ir isnaudoju, ir visai neisizeidziu jei kritikuoja mano nuotrauka - nes butent ja rodau, o ne laukiu pagyru vaikams. ax.gif

Siandien perziurineju archyvus, radau viena portretuka, man patiko. Labai noreciau komentaru Portretas
Fotografuota ziema, lauke, nuotrauka tik kirpta.
Atsakyti