Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Taip taip, vaikis gryna tėčio kopija smile.gif dar va neseniai vyras suskenavo skaidres iš jo vaikystės, tai kai kuriose nuotraukose atrodo, kad Vincius smile.gif visiška kopija.

Puriena, ir man akys krypsta pirmiausia į vyrą, dėl to ir norisi, kad jis būtų ryškumo zonoje, nors dėl pagautos nuotaikos man dabar nėr svarbu, tiesiog man gražus kadras į šeimos albumą. Dėl spalvų, tai niekad nenuimu saturacijos, dargi tenka pridėti kartais, kaži kas tai lemia g.gif

Va dedu dar vieną vakarykštę, kur spalvos tikrai turėtų būti ryškios - spalvotos kaladėlės ir pan, bet vis tiek blankokos gavosi. Man asmeniškai patinka, kad akių nerėžia spalvos, dėl to labai retai kada jas ryškinu, bet kaži kodėl jos gaunasi tokios? iš skaitmenos visad laukiama gyvesnių, ryškesnių spalvų.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 kovo 2008 - 10:57
QUOTE(Elina @ 2008 03 02, 22:23)
žvėriuk, ar buvai Kaziuko mugėje? Kur foto? Mes nėjom, baisiai vėjuota buvo, bijaojau vaikus peršaldyti unsure.gif

Ir aš nėjau verysad.gif Vaikų pagailo, o vienam po lietų trankytis irgi kažkaip liūdna sad.gif
Atsakyti
Pagalbos sauksmas! Kur susikurti pasto deze, kuri "priimtu" Avytess jb plugina?
Atsakyti
QUOTE(Fijona @ 2008 03 03, 11:37)
Pagalbos sauksmas! Kur susikurti pasto deze, kuri "priimtu" Avytess jb plugina?

yahoo.com
nes gmail nepriima.
arba per skypą, jei turi gali kas permest. pas mane vyras šian namie dirba, tai kažkokia programa blokuoja panašius pribumbasus kaip skypas, gtalk ir t.t. doh.gif
Atsakyti
trečią kartą ačiū visoms už sveikinimus biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 03, 10:09)
Vienas iš vakarykščių kadrų išslinkus iš lovos pažiūrėt ką veikia vaikis su tėčiu smile.gif Patinka man jis, nors visgi galėjau pasirinkti didesnę ryškumo zoną, kad vyras irgi būtų ryškumo zonoj.. ir žiūriu spalvos kažkokios pridvėsę unsure.gif nieko jom nedariau, tik čia įkėlus tai pastebėjau..

dėl ryškumo zonos tai ir man norisi, kad abu būtų ryškūs. Abi nuotraukos šaunios. spalviškai taip pat abi patiko. teisingas spalvas namie pasirinkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 02, 23:04)
Anasko, man patiko tavo nandymai su tėveliu ir mažyliu smile.gif . O plaukuotos pažastys- gėris biggrin.gif . Man depiliuotas dieds- ne dieds unsure.gif  biggrin.gif . O nugarą bandyk pridengt kokiu įdomiu skuduru, rankšluosčiu g.gif
blush2.gif Aciuks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif Kaip senai aš čia nesilankiau blush2.gif Kaip mokslai besiseka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 02, 22:04)
doh.gif  jei žinotum kiek laiko aš paskui jį keliais šliaužiojau kol pagavau susimąsčiusį, į vaikus užsižiūrėjusį doh.gif . Jie toookie judrūs, nesiduoda fotkinami. Man jo portretas tiesiog- sėkmė biggrin.gif . Net šeimininkai neturi jo foto, nes niekaip nufotkint negali. O PS netrinkit man biggrin.gif , asmeniškai man- pakankamai skoninga manipuliacija su draugės nuotrauka. Nors ir pati foto nešpietna, bet jai asmeniškai tokią padariau, jai labai patiko blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

tikiu, kad draugei patiko foto. Tikiu, kad ir tau patinka. Tikriausiai tai ir svarbiausia.
Nors man asmeniškai nepatiko, nei pirma nei antra.
Pirmoji su šunimi, tai tik šuns portretas. Visiškai nieko nesako, tik šuo. Aš nesu jo šeimininkė, nei šiaip kaimynė. Todėl man visai neįdomu į tą nuotrauką žiūrėti. Nors ir visada sakau, kad gyvūnų foto man nepatinka, bet ar matei kokias foto kėlė tarkim Bitė, Laputaitė, Westa? Aišku matei. Ir aš mačiau. Į jų nuotraukas, nors ir nemylint gyvūnų man buvo visai įdomu žiūrėti. Iš kiekvienos jų turiu įsimylėjusi po vieną foto. Gyvūnų fotografavimas veik niekuo nesiskiria nuo visų kitų portretų. Reikia arba natūralių momentų, buitinėje aplinkoje, bet čia ne tas atvejis, arba geros režisūros. O šitą portretą aš prilyginčiau pasinei nuotraukai. Na tik kitu kampu.
O mergina su šunimi. Įtariu gal ir neblogas ten kadras buvo. Bet apdirbimas su ps man asm. nepatinka. Nors tu sakai, kad gana skoningas. Reiškias mano skoniai visai kitokie.
Kitavertus, nereik ieškoti meno visur. Pirmoji su šunimi fokuse, spalvos yra. tai viskas ok. Antroji vistiek man neišsigelbėja, nebent tik momentu pagautu.

Anasko, man iš karpytų variantų paskutinė foto mieliausia. Tikrai labai patinka momentas.

Pupeliuk, man labai patinka ta nuotrauka Vincuko su tėčiu. Turiu pripažinti ir mano akys keliauja pirmiausia link tečio. Šypsena labai miela. Ir šiaip momentas smagus pagautas. Man tik vienas dalykėlis kiek trukdo, akvariumas rodos. Jo spalvos taip pat reikalauja dėmesio sau, o norisi žiūrėti i du vyrukus.
Bet nepaisant visko, nuostabus kadras prisiminimams. Nors ir dūksta bet tuo pačiu tokia ramybe dvelkia, šiluma..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 03, 14:22)
Anasko, man iš karpytų variantų paskutinė foto mieliausia. Tikrai labai patinka momentas.
Dar karta aciu, man tiesa sakant visos patinka biggrin.gif todel ir paprasiau jusu pagalbos atvesti mane i prota. Zinosiu i ka atkreipti demesi kita karta 4u.gif
Isemu is interneto rolleyes.gif

Pupeliuk patiko man tavo vyrai smile.gif gal fokuse jei butu tetis butu geriau, bet ir dabar man netrukdo jo neryskumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 kovo 2008 - 14:45
labadienis 4u.gif

bandysiu parašyt ką pamenu.. smile.gif Purienos serija per vamzdį.. idėja įdomi.. man pirmoji labiausiai patiko

Anasko.. puiki serija .. techniškai trūkumėlių yra, bet emociškai labai gerai.. man antroji labiausiai patiko

Pupeliuk, man su tavo spalvom viskas ok.. labai mielos spalvos .
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 03, 14:46)
Anasko.. puiki serija .. techniškai trūkumėlių yra, bet emociškai labai gerai.. man antroji labiausiai patiko
Aciu blush2.gif man taip niezti pirstus ja i kudra ideti, bet nedesiu rolleyes.gif Gaila kad pakartoti negreitai galesiu verysad.gif nebent vasara-pavasari kai vakarais sviesu bus.
Atsakyti
taigi
buvau toje taisykloje... eilė 3 sav į priekį doh.gif arba palikt fotiką 3 sav. arba laukti namie 3 sav ir po to atvežti. aišku aš antrą variantą pasirinkau
objektyvą man greit nuėmė, tai pasirodo nenusileidžia iki galo spygliukas esantis prie klavišo atjungiančio objektyvą. sakė, kad yra kažkoks varžtas viduje, kuris reguliuoja to spygliuko aukštį, tai matyt atsikratė g.gif teks išrinkinėt visą fotiką. parsivežiau be objektyvo ir užsidėjau kitinuką. jis aišku nusiima, nes jungtis plastmasinė apie sriegį ir tas griovelis, kur spygliukas įsistato, nuožulnus... o 50tuke labai stačiomis sienelėmis ir metalinis, todėl sunku buvo išimti esant tokiam gedimui... doh.gif dviese su vyru (vienas spaudžia mygtuką iš jėgų, kitas suka objektyvą) nuimam kitinuką nesunkiai. bet 50tuko neberizikuoju atgal dėt doh.gif
lauksim kol taisykloje eilė prieis doh.gif
Atsakyti